Az istennő ajándékai event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 31.8.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lompi01

lompi01 Kivételes tehetség

tegnap befejeztem az eventet, tetszett, szeretem az ilyen eventeket (is)...:)

stellácska26 kedveli ezt.
  2. röpcsi1

röpcsi1 Törzsjátékos

Befejeztem az eventet, hát ..........a 3 farmon hódvár és gránátalma dömping, ezeket már csere napon sem lehet elpasszolni, összesen 2 db értékes fa volt. Nagyon rossz helyen vannak a tanyáim. :cry::cry::cry:>:(>:(>:(

stellácska26 kedveli ezt.
  3. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Teknősben én is reménykedtem,de csak az történt mint mindig,kaptam 2 vakondot 2 sünit és 1 sárga kaptárt, nem hiányoztak. bahás fákkal elégedett vagyok,jók lettek, a farmos megint csak felejthetők. Az event klassz volt,annak ellenére tetszett,hogy a kért véletlenszerű cuccok nagyok egyhanguak voltak,pl.állatból 3 féléből választhattam, páva,szamár,hód.

4. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Sziasztok!
    Kész vagyok! :D Nálam a titokfákból fenyő és bodza dömping volt,a bahán pedig pisztácia és gránátalma!De ajándék lónak ne nézd a fogát,minden jól jön,mégha van belőle elég! Azért jó hír, mégis sikerült 1 majomkenyérfa,aminek nagyon örülök,mivel még nem volt! :D A titokólakból pedig retró hód 2x, :( kakas,és RÓZSASZÍN KAMÉLEON ! Az ötödik ólam még érik,reménykedem egy tekiben,hátha... ! :D
    Alapjából véve jó kis event volt! :D Sok sikert,és jó játékot mindenkinek! :D

Gio, sziszi1965, alpha58 és 4 más kedveli ezt.
  5. -tanaka40-1

-tanaka40-1 Aktív író

Sziasztok!
    Nekem is sikerült befejezni az eventet, :) tetszett , csak egyszer kellet vennem talán lápipócot,felhősor aktiválva, maradt növény és kincs is - igaz ebből lesz még a holnap reggeli aratásnál is, a titokólak hozták a szokásos formájukat, 2 ++ retró hód, 1 sárga tehenészet, a maradék kettőre nem emlékszem.:wuerg:
    Most raktam ki halásztanyát, struccászati TSZ, hódfa üzemet, rodeó ranchot.
    Gratula akik már befejezték, és sok sikert akik még az utolsó köröket futják.;)

-W-595-, Gio, alpha58 és 2 más kedveli ezt.
  6. kisszakács75

kisszakács75 Fórumszaki

Event kész , kicsit tovább tartott egy fél nappal, de mindenkinek gratulálok, aki befejezte és annak aki még csinálja.

A farmos fáim :2 Xxl bükk, 2 Xxl bodza, Xxl fenyő, Xxl tölgy, japán naspolya,kowhai, kökény ,Xl sárgabarack. :inlove:

-W-595-, Gio, sziszi1965 és 5 más kedveli ezt.
  7. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Én ugyan nem kellett kivárjam a 2 órát, de az éjjel úgy jártam mint Pharmer, tőlem is lenyúlta a napórát. Eddig szinte mindig 5 napórát használtam fel egyszerre, ritkán 2-t, ha 1 óra alá csökkent a várakozási idő. Mivel szorít az idő és tegnap nem tudtam sokszor frissíteni, a gép kikapcsolása előtt megnéztem, mennyi napórával kérhetek új ajánlatot. 4-et írt ki, megkaptam az új ajánlatot s meglepődve láttam, hogy 5-t vont le.
    Az este adtam be egy fahasábot is, ma kaptam egy mézet, de még mindig maradt 3 beadás. Lehet, hogy beadom a fahasábokat is ezután, mert már nem bízok benne, hogy kapok annyi mézet.
    Most a rendszer nyert.:D

Akkor nem teszem ki az ólakat - pedig egy pillanatra megfordult a fejemben, ahogy láttam a rózsaólakat:D - de kb azokat szoktam kapni mint Te. A bahás fákkal én is elégedett voltam, nem kaptam az újakból, de volt benne egy-egy XXL-es gránátalma, csavarpálma, mandarin, datolyaszilva.

Utoljára szerkesztett: 6.9.15
    Pharmer500#2, SzilvaG, Gio és 6 más kedveli ezt.
  8. Lindus1226

Lindus1226 Fórummogul

2,5 óra múlva elkészül az utolsó kör eventnövényem, szerintem a felröppenők is meglesznek azzal az aratással, így be tudom majd adni a Vízililiom-vázába az utolsót.Hórusz-nyakék utolsó beadandóját folyamatosan újra játszom, nem is számolom hányadszor, majd kiderül, melyikünk a makacsabb, még van időm :)

csopke1, Gio, sziszi1965 és 2 más kedveli ezt.
  9. -kaktuszable-

-kaktuszable- Fórum nagymestere

Sziasztok, szép kincsektől csillogós napot! Emlékszem a régebbi ilyen kívánságlistás eventre, akkor komoly gondjaim voltak, mert a rendszer folyamatosan fazekat kért, nekem pedig még a fedő sem volt meg rá, mert nem potyogott fémdarabka az égből, ami ugye elengedhetetlen kelléke annak, hogy építkezzek, gyártsak, hogy legalább mutatóba 1db. legyen :p Akkor 1 gazdatársam megígérte, hogy az első elkövetkező cserenapon -amit nem kis idő kivárni,de nem felejtette el- kapok tőle fazékgyárat, és meg is kaptam, köszönöm itt is!!!!!:inlove: Most is enyhe agylobbot kaptam az egysíkú kívánságoktól, de megérte!!!:DNagyon szépen dagadt a pénzeszacskóm, a TP-s csík nem volt ugyan feltünő, de csak nem állt egyhelyben???;) A titkosaktól nem jártam örörmtáncot, mert a sokadik gránátalma nem szerepelt álmaimban, a galamb sem az a kategória amitől kibillen a szívgörbém, de soha rosszabbat!! (lásd gadget, na az a ciki):p:music: Összességében jó volt, szép volt..:inlove: most gyúrok a hóóóóódokra, pedig nem nőttek a szívemhez a BP-nek és a (bal)szerencsémnek köszönhetően -.- Sok sikert annak, aki még osztozkodik a macsekkal újabb ajánlatért :music:

csopke1, Gio, sziszi1965 és 3 más kedveli ezt.
  10. KatonaA

KatonaA Járnitanuló

Sziasztok! Nekem is sikerült befejeznem az eventet! Minden ajándéknak örültem ,még azoknak is amiből egyébként van bőven ....így már nagyon várom a "vonatot" lesz mit beraknom !A teknős sajnos nem ért el hozzám ,de várom a lehetőséget ,hogy megszerezhessem! Nagyon szuper event volt köszönöm szépen !Sokakkal ellentétben én nem hiányoltam a csillagokat -mert ugye kell a kihívás ,hogy megszerezzem őket a gazdakörben! Azt gondolom ,hogy mindenki megtalálhatta a számára örömet okozó ajándékot és örüljünk ,hogy ilyen klassz eventet kaptunk!
    Mindenkinek gratula aki befejezte és azoknak is akik nem de sok -sok plusz dologgal lettek gazdagabbak!
    További izgalmas játékot mindenkinek! ;););)

Gio, dalmata10, sziszi1965 és 5 más kedveli ezt.
  11. Kavrek

Kavrek Utánpótlás-írogató

Gratula,
    ha lesz időd/kedved leírnád a szinted és, hogy mit hozott a titok ól és titok fa? köszi

12. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

[​IMG] [​IMG] [​IMG] 20db "reszelés" egymás után folyamatosan a mézért és megjött, SŐT x2 jött egymás után. Ezt űberelje valaki, 1 reszelés 1 méz egy nem nagy cucc.
    Persze még csak 9 feladat lett kész, ilyen stat esetén aggályos a maradék 3 feladat végrehajtása...

Lindus1226, Gio, OJani és 5 más kedveli ezt.
  13. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Én is kaptam még egy mézet, már csak 2 kell.:D Na lehet estig még elvacakolok, csak utána kap fát.
    Ennyit csak a pecással bíbelődtem, de ott nem szórakozásból.:wuerg:
    Végül is tetszett az event, eddig az egy fahasáb kivételével mindig azt adtam be, amit én akartam/amit nem sajnáltam. Képes voltam még a gyümölcsöt is elküldeni.:D:D Csak azért kapta a fahasábot is, mert vettem tegnap 55 darabot olyan áron, amivel ingyen kihoztam azt, amit bedobtam.

14. Pumukli17

Pumukli17 Aktív író

Sziasztok!
    Beértek a titkosak: lett 2 kivi, egy piros nyuszi, mandulafenyők , sárgabarackok, japán naspolya. A teknős elkerülte a farmom, de azért elégedett vagyok.

15. Ágica-1958

Ágica-1958 Aktív író

Helló Mindenki!
    Kész vagyok az eventtel, felhősor aktív.
    Nem voltak problémás kérések, mindent tudtam teljesíteni passzolás és vásárlás nélkül.:)
    A titok ólakból lett: 2 gólya, 1 vakond, 1 narancs halastó, és... ééés... 1 ++ retró hód:D.

16. -.-Kicsifarmer-.-

-.-Kicsifarmer-.- Utánpótlás-írogató

Sziasztok, kérlek segítsetek hol kell kérni napórát, mert nem találom a linket.
    Előre is köszi a segítségért:)

kutyaszálló kedveli ezt.
  17. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

18. -.-Kicsifarmer-.-

-.-Kicsifarmer-.- Utánpótlás-írogató

19. gyfa

gyfa Fórum hercege

Sziasztok!

Sikerült megegyeznem a cicussal, egyszer adtam halat, a többinél addig alkudtunk, míg eljutottunk a mézig, így már csak az utolsó kettő hiányzik a növényesből, a többi készen van :inlove::D(Itt is már csak 75 db kincs hiányzik, a többi megvan.)
    Titkos ólakról csak annyit, én mindegyiknek örülök. Nincs köztük olyan, amit nagyon, de nagyon szerettem volna, viszont szeretek gyűjtögetni, és lehet, hogy egyszer még hasznukat veszem (mint a neonosnál a rengeteg nyusziólnak).

További szép hétvégét mindenkinek!!

20. Ancseszka

Ancseszka Aktív író

Lassan, de biztosan én is révbe érek :D 5 db felröppenő és végzek a terményes résszel is... (cask lenne már meg :S )
    Ólból semmi nem lett (kötelező barna tyúkól, retro hód, egérlyuk, narancs struck meg sárga kaptár) Fából se nagyon, bár még a bahamarára várok...
    bubsu

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.