Az opera szelleme-csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 15.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. macoka58

macoka58 Járnitanuló

Egyetértek,vagy azt a lehetóséget kellene megadni, hogy a Bahás tenyésztésekhez ott lehessen keverni a szupitápot.A tenyésztést sikeresen befejeztem. Aki még csinálja jó munkát

szöszi50, -H2so4- és Marika312 kedveli ezt.
  2. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Event letudva még tegnap este. Gondoltam, kitenyésztem az állandó gazdakörit is legalább letudom azt is ( persze, csak a narancsig). Az utolsó kör nem megdobott egy szépfülűvel.?! :D Mivel elfogyott a sztápom, beruháztam egy adagra és ez lett a vége...
    http://kepfeltoltes.hu/141018/R_zsa_csacsi._www.kepfeltoltes.hu_.jpg

k.krisztinka, Gio, -vadocka70- és 3 más kedveli ezt.
  3. Marika312

Marika312 Fórum császára

Ugyanezt javasoltam kb. 2 hónapja a Fejlesztési ötletekben -- eddig nem történt változás --- bízzunk benne, hogy meghallgatásra, megvalósításra kerül.
    Gratulálok a befejezéshez.

4. vampire_hunter

vampire_hunter Fórumlakó

Moderátor által utoljára szerkesztve: 18.10.14
    k.krisztinka, -vadocka70- és Marika312 kedveli ezt.
  5. vampire_hunter

vampire_hunter Fórumlakó

6. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Minden kicsi farmomon megy már a kovácsműhely csak a 91-esen nem jön a forgács és még a narancs kovácsom se lesz meg itt ha csak valamelyik szomszim nem vesz szupitápot. Minden lehetőségem kimerült,még kp-és vásárlás lenne de még meggondolom az uccsó pillanatban, mi is legyen.

7. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Minden kezdet nehéz. De a közel a segítség, szívesen tesszük. :)

Gio, k.krisztinka, termeg és 2 más kedveli ezt.
  8. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

Hiába probálkozom nem ugrik csak a következőt adja.irigyedve olvasom a fórumot hogy alap olra mekkerát ugrik

nemethpgabi kedveli ezt.
  9. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

csio70 és MosdatlanLábakErdeje kedveli ezt.
  10. .emese47

.emese47 Aktív író

Event nálam is kész és még kerestem is egy kevéske csp-t :D ...a csacsikovács is dolgozik rendesen a farmon, kellenek a fazekak a konyhába ;)

vampire_hunter, csio70 és Marika312 kedveli ezt.
  11. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Sziasztok!
    Nekem az alaptól szépen, szabályosan menetelve adta mindig a következőt, majd miután elértem a zenés csacsik tenyésztési lehetőségét, minden csacsi bakkecske lett. Ugrálnak vagy kettőt... Ki látott már illen hüleséget? :cry: Úgyhogy én nem irígykedtem, gondoltam, jól kiszámolható módon adja a következő, de most táltosokká váltak. :cry:
    A piac meg 300 ezer fölött kínálja őket, arra meg sajnálom a csp-m. Hát nagy dilemma előtt álok, melyik ujjam harapdáljam: a csp-st, vagy a szupertápost? :p

moric67, k.krisztinka és kutyaszálló kedveli ezt.
  12. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Sziasztok! A fémhulladék nem nagyon jön pedig vettem is barkácscuccot ki is váltottam. Az alap csacsikovács megépítéséhez 5 kell van három de közben meg van a narancs csacsikovács csak kihelyezni nem tudom. Mit tegyek fémhulladék felröpiért? Kösz a tanácsokat!

13. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Szia Bettina!
    Ha vígasztal, megnéztem gyorsan, hogy én miként állok a hulladékkal és majd' hanyatt estem. Nálunk is úgy látszik senki nem szemetel xD, mert nekem is 3, azaz három darabom van. Általában a magasabb tp értékűre jobban/hamarabb adja a különleges felröpiket. Próbálj ilyeneket ültetni, kitenni (mamutfák is). Szerintem. :)

14. forraifk

forraifk Járnitanuló

Sziasztok! Nálam van kinn mammutfa, sőt óriás ól is, meg állatok is, éjszakára hosszú volt ültetve, de valahogy nagyon nem akar röpködni a fémhulladék. Lehet, jobb lett volna az udvaron összeszedni........ További sok sikert!

15. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Azt hiszem befejeztem. Íme a végeredmény:
    9 x 6 tenyészteleppel (amelyből 3 boom előtt volt) és 7 x 8 tenyészteleppel eddig jutottam:
    1-2. ezüst, arany
    3. ezüst, arany, gyémánt
    4. ezüst, arany
    5-6. ezüst, arany, gyémánt
    Mindezt összesen 110 tenyésztéssel (18 tenyésztés tehát bumm előtti) az összes állat-felhasználás:
    309 sima, 92 vad, 32 teherhordó, 8 poitou csacsi, 220 szupertáp.
    És ami összesen lett: 120 sima, 108 vad, 53 teher, 15 poitou és 4 zenés csacsi.
    Az 1 xl-es szerszámosból 1 db fémhulladék lett. Nem baj, majd később lesz több is. Annyi mindenesetre összejött, hogy a lábaskészítő műhely már dolgozik, a kész lábasokat a pulykák festik/zománcozzák. ;)

Utoljára szerkesztett: 18.10.14
    csio70 és kutyaszálló kedveli ezt.
  16. mazsu57

mazsu57 Aktív író

Sziasztok!
    Nagyon örülök!!!!
    Tegnap készen lettem a feladattal, és közben a tenyészetben kaptam egy arany szamarat. El sem akartam hinni, hogy ilyen szerencsém van. Már sikerült el is adnom 10 milláért.
    Egy pici üröm az örömben, hogy csak 4 bádogom van, pedig vettem egy xxxl barkácscuccot is de remélem hamar meg lesz az ötödik is és majd ki tudom tenni a kapott fejlesztést is.
    Aki még csinálja annak hasonló szerencsét kívánok.

mazsu57 92/216

17. Sujini

Sujini Utánpótlás-írogató

Hali!

Tegnap este befejeztem a csacsis eventet. Hát kellett hozzá vagy 230 szupitáp. Szerencsére a hulladékkal nem volt baj, csak úgy szereztem 3-at a mindennapos aratásokkal, 2 pedig lett egy gazdaköris feladatból. :) Már kinn van a csacsikovács, holnap már egy fazék is lesz a pajtában. Ahogy nem volt szerencsém a tenyésztéssel, olyan könnyen jött a hulladék. :D Aki még tenyészget, annak sok-sok aranyszamarat és temérdek hulladékot kívánok! xD

18. Trace76

Trace76 Törekvő

Nem adja a mamutfákra se a fémhulladékot, nekem a tölgyes azokkal van tele, még egyetlen darabot se kaptam onnan! Most egy darabig nem is fogja adni semmire...nem véletlenül...

csio70 kedveli ezt.
  19. Supernagyi50

Supernagyi50 Aktív író

Sajnos nekem se repülgetnek a fémhulladékok, ezen a farmomon idáig 2 db. landolt /talán véletlenül?/, a másikon még egy sem! Tudom, hogy hosszan érőt kell ültetni, azt is teszem, de hiába! Engem úgy látszik, hogy szeretnek, mert nem akarják, hogy a farmom szemetes legyen!

moric67 kedveli ezt.
  20. Ninettácska

Ninettácska Törzsjátékos

Sziasztok!

Meglátom, hogy jönnek a szamarak, ha nem lesz elég szupertápom, nem biztos, hogy a teljes feladatsort be tudom fejezni. De a felhősoros és kitehetős részeket mindenképpen megcsinálom! :)
    Fémhulladékból pedig 1 db-om van eddig, ami jó indulattal sem mondható soknak :D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.