Az opera szelleme-csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 15.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ittsevagyok

Ittsevagyok Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Fémhulladék felröppenőbe nem jön ? Mert eddig egyet sem kaptam :( Vagy muszáj lesz valamit venni,hogy legyen? :(

2. tetike.tetike

tetike.tetike Fórum-zöldfülű

a gazdaköribe barkácsos feladat adott nekem fémhulladékot

3. Ittsevagyok

Ittsevagyok Utánpótlás-írogató

Nekem az sem :(((

4. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szép jó reggelt! Egyetlen db fémhulladékom nincs, bármit csinálok.Ezzel is úgy járunk mint a pálcikával, hogy mire lesz ólunk mások meg gazdagodnak belöle? Szomi vagyok.

5. anci0915

anci0915 Aktív író

Sziasztok!
    Event kész, felhősor díszeleg, narancs csacsi, és kovácsműhely a helyén. Aki még csinálja, annak szorítok, aki kész, annak gratulálok!

Erzsike5110, Gio és Marika312 kedveli ezt.
  6. Tamcsi1988

Tamcsi1988 Utánpótlás-írogató

Sziasztok.Szeretném megkérdezni,hogy aki nem tudja befejezni az eventöt lesz rá még lehetősége?A választ előre is köszönöm.

7. szikat73

szikat73 Junior szaki

Szia :)
    Én nem vettem semmit, gazdaköriből már nem tudok szerezni , csak a szomszédoktól kértem barkácscuccot és valahogy lett 1 db. Közben az eventes XL-es barkácsból is lett 1 db fémhulladék :D Íróecsetből bezzeg van 47 db-om xD

Ittsevagyok kedveli ezt.
  8. mazsu57

mazsu57 Aktív író

Sziasztok!
    Már 3 napja csak az ötödik fémhulladékra várok. Ültettem hosszérésűt, az erdő tele mamutokkal, mégsem ad egy darabot sem.
    Könyörgöm csak egyet még, hogy kitehessem a narancssárga bádoggyáramat, szeretnék vödröt gyártani.

mazsu57 92/216

szikat73, Erzsike5110 és csio70 kedveli ezt.
  9. KnéIldikó64

KnéIldikó64 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni.Honnan lehet fémhulladékot nyerni?Se a hosszú lejáratú növények se az XXL-es ólak se a mamut fenyők se a szuper trágyás fák nem adtak egy darabot sem.A segítséget előre is köszönöm.

10. Erzsike5110

Erzsike5110 Haladó

Sziasztok!
    Nagy nehezen a mézes gazdaköriből tudtam megszerezni a fémhulladékot. Felröpiként egyetlen 1 db jött.Event kész! Mindenkinek sok sikert kívánok.

Marika312, Ittsevagyok és Gio kedveli ezt.
  11. Pumukli17

Pumukli17 Aktív író

Gratulálok hozzá! Én még meg se pillanthattam...:cry:

Marika312 kedveli ezt.
  12. Jucus19

Jucus19 Fórum ismerője

Szia! Sajnos nagyon nehezen lehet szerezni fémhulladékot, próbáld meg ha van olyan gazdaköröd amiben van XXL-s barkács, hogy azt fejezd be bár az sem biztos de egy kis remény, hogy kapsz és kérjél a szomszédaidtól barkácsot. A felröppenőknél teljesen mindegy, hogy mit raksz ki nálam már előfordult, hogy egy alacsony értékű növény is adott. Kitartás előbb utóbb remélhetőleg sűrűben fogunk kapni úgy mint az íróecsetnél.

Marika312 kedveli ezt.
  13. KnéIldikó64

KnéIldikó64 Utánpótlás-írogató

Köszönöm!!

14. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Ez egy ideiglenes küldetés, tehát később nem lesz lehetőség a befejezésre.

15. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

Két megjegyzés:
    Nekem 84-es szinten a rebarbara adott fémhulladékot.
    A kerek-kerekemen (nem a partyn, hanem a szabad pörgetésen) pedig ma reggel aranyszamár volt! (Nem sikerült azt pörgetni...)

16. hagnes534

hagnes534 Fórummogul

De a piacon meg tudod venni a hiányzót, ha van elég pénzed!

Szeretném megkérdezni, hogy a 2 új állandó gazdaköri megjelent-e már valahol, mármint a tájékoztatója a hozzávalókról?

17. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

kutyaszálló kedveli ezt.
  18. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Azért mégis apránként az egészet megcsináltam, event kész. Narancsosak a helyükön, felhősor is. :D
    Azóta, hogy nagy nehezen összejött a csacsikovács 2 db fémhulladék jött, pedig a gazdaköriből is sok xxl-es ládát kinyitottam.
    Nem baj, az állandó gazdaköris feladat ráér (mint a többi is), nem hajt a tatár. Ha lesz több hulladék, lesz több csacsis műhelyem ;)

19. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Gratulálok annak aki kész! A fémhulladékkal kűzdök Mindenkitől barkácscuccot kérek de nem jön össze.

csio70 kedveli ezt.
  20. hagnes534

hagnes534 Fórummogul

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.