Az opera szelleme-csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 15.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -nagylili-

-nagylili- Fórum-zöldfülű

Van egy csacsikovácsom....hurrá!!!! 9 xxl barkácsból lett 6 fémforgács....

mária4702, csio70 és Marika312 kedveli ezt.
  2. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Barkácscucc eredmények, ahogy ígértem: 14 xxl és 6 xl. adott 18 db. fémhulladékot és 13 db. íróecsetet (mind gazdakörből kiváltva). 3 csacsikovács kitéve, dolgozzanak meg a kajáért. xD

mária4702 és Marika312 kedveli ezt.
  3. Tmarie

Tmarie Törzsjátékos

170 van ;)
    De a gazdakörikből még kb. 50-et tudnék kiváltani, de arra nem lesz szükségem, így vésztartaléknak marad xD

4. Numiz

Numiz Fórum veteránja

csio70 kedveli ezt.
  5. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Sziasztok! Feltúrtam a gazdakörit, és kb. 10 XXL barkácsból lett 11 fémhulladék:oops:. Megépítettem a 2 fazék üzemet, és láss csodát sikerült kipörgetnem 1 narancs csacsikovácsot a parti pörgetésen :D

6. *Zita42*

*Zita42* Járnitanuló

nagy gratula igazán szerencsés vagy :)

7. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Hát, vannak, akik burokban születtek.;);)Gratula, szerencsés vagy.

csio70 kedveli ezt.
  8. Zelmácska

Zelmácska Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen. Remélem egyre több fog csörömpölni Nálad .;)Kívánom, hogy az aranyszamár is betévedjen hozzád !
    Szép napot!

csio70 és Numiz kedveli ezt.
  9. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Köszönöm! Nem sűrűn látogat be a szerencse a farmomra de most jókor jött, így lesz mind két csacsikovácsnak narancs rucija :)

Marika312 kedveli ezt.
  10. dreameli

dreameli Utánpótlás-írogató

Hát a sima szerencsekeréken én is láttam az aranyszamarat, de nem sikerült kipörgetnem! :( Viszont egy csacsikovács kipördült! :)
    Eddig tartalékoltam a régi "aranypörgetéseimet", van több mint száz. Talán most elpörgetem őket, hátha benéz még egy pár csacsi!

Gio kedveli ezt.
  11. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Az én szamaraim nem ugrálnak,legfeljebb én mérgemben!!4 feladatom készen van.Simán jönnek egymás után,egy sem áll ki a sorból,pedig jó lenne!

Gio és Ninett79 kedveli ezt.
  12. mária4702

mária4702 Fórum ismerője

Sziasztok ! sikerült egy kovácsműhelyt összeütnöm!Na nem felröppenőből!!!A gazdakörben böngésztem ott sikerült 7 db.A tenyészállatosnál:Ló, kecske.A terményesnél a Párna adta .Felröppenő 0 .Igaz CSP -t költöttem .

Marika312 és csio70 kedveli ezt.
  13. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Na azóta nekem is megálltak, unszolni kell őket, hisz lusták. :);)

kukac42 kedveli ezt.
  14. kozmatim

kozmatim Járnitanuló

Én is vettem két 30 farmaranyos barkácscuccot meg egy 5 farmaranyosat de sajna egyikbe sem volt fémhulladék.

15. Hulidza

Hulidza Junior szaki

Ezek szerint jól döntöttem amikor eleve úgy készültem csak a szupitápokat szedem ki a feladatokból.Abból a kevés szupiból meg tenyésztek mást.

16. kozmatim

kozmatim Járnitanuló

milyen kódot igértek?

17. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok ! Doktorhal adott 3 XXL barkácscuccot (Gazdakör), ebből lett három (3) db fémhulladék és 2 db íróecset (nem haragudtam volna, ha ehelyett is fémhulladékot ad). Teherhordó lett a legmagasabb tenyésztés eddig - alapból -. Jó lenne az a Babyboom. És a hétre ígért meglepetés is.
    - Gazdaköriben Fürkészstrucc még adott 2 db fémhulladékot, igy már én is ki tudtam tenni egy Csacsikovácsot. Hurrá !!

Utoljára szerkesztett: 16.10.14
    -gyöngy-581 kedveli ezt.
  18. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Nekem még egyetlen fémhulladékom sincs. >:( :oops::cry:De holnap is lesz nap!! xD

Gio és Marika312 kedveli ezt.
  19. agi967

agi967 Fórum biztosa

Sikerült építenem egy csacsikovácsot.Volt néhány gazdaköri ahonnan tudtam kivenni barkácscuccot onnan jött 4,vettem egy xxxl-eset is,abban volt 1 azaz egy darab.Nem jönnek jobban,mint az íróecset az elején.Reppenni egy se reppent.A tenyésztéssel várom a boomot.

-gyöngy-581 és Marika312 kedveli ezt.
  20. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sajnos én is így jártam, egyetlen egy darabot se kaptam - komfort talajba ültettem árpát, málnát, szegfűt, mamutok, nagy tp-jű ólak is vannak kinn. Viszont Gazdaköriben barkácscuccból már van öt, úgyhogy a Csacsikovács már dolgozik.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.