Bálint-napi event csevegője

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Laboviti, Feb 11, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Mindenképpen el kell találnod a megfelelő mennyiséget, másképp nem tudsz a következő szobába lépni és folytatni a feladatot.

2. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Kukori azt írta, hogy könnyű eltalálni a lufikat. Szerintem próbálkozz lassan, nem időre megy, amit biztosan látsz, csak arra lőj!

3. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Szoktalak olvasni Benneteket, de írni nem sokat szoktam ide. Most megteszem. Valóban könnyű eltalálni a lufikat, már én is kipróbáltam, mert nekem is kész az első feladat. Több nyilat fogok "keverni" a malomban, ha kimarad, jó áron veszik vissza.
    Jó játékot mindenkinek!

4. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok !
    131 felröpivel kezdtem, fák, ólak, hagyma, szegfű aratásából. Második kör eventnövény érik még 2x2-es kockákban, minden jóval megszórva. Tetszik a szívvirág nagyon - visszakaphatnánk valamilyen formában. Várom a nyilazást, remélem nem lövök mellé, hanem beletrafálok a közepébe.
    Mindenkinek boldog eventeztést kívánok.

5. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok!:)

Most tudtam a géphez ülni, vettem egy kis csomagot, így pikk-pakk fölszaporítom a nem mindennapi eventnövényt, tényleg nagyon szép, kicsit hasonlít egy másik BP-és játék szerelmes liliomjára.
    144 nyilam gyűlt össze, egyenlőre csak a farmon és a szédült szántón ültetek majd 1x1-es földbe. A Tölgyesen fönt hagytam a szuperfákat, és pár terményes ólat.
    A Bahát hagytam ahogy van, vagyis tele tevékkel, gyártsák csak a szőnyegeket, a pandákat a pálcikájukkal és pár majmot, na meg az XXL-es fákat, jó sok felröpi reményében.
    Kívánok Nektek sikeres eventezést, sok-sok felröpit és találjatok el minél több Katás-szives lufit;)
    http://kepfeltoltes.hu/150212/Happy_Valentine_Day_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

6. Csacskamacska

A szuper fáimat én sem vettem le, meg néhány mostanában szerzett fát, ólat.( Kökény, farkas..) Nem foglalnak annyira sok helyet és csak szaporodjanak tovább azok is. A virág termelése csatnival szépen gyarapodik. Még nagy földön vagyok és "sózom, borsozom", éjjelre viszont váltok 1x1-re.

7. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

sziasztok!

megvolt az aratás, a mamutfáimmal együtt 152 db felröpi lett, pedig nyusziólak is voltak kint szép számmal evetinduláskor.. :D

8. taktor

taktor Aktív író

Lemaradtam valamiről.... milyen malackáról beszéltek?

Csacskamacska likes this.
  9. -Tercius-

-Tercius- Utánpótlás-írogató

Valaki leírná nekem, hogy mi az a gesztenyés felhő és hogy lehet hozzájutni? Előre is köszi. Ja és még azt is, hogy mi az a 0 perces növény?

Last edited: Feb 12, 2015
  10. -East17-

Marika312 likes this.
  11. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

na meg a rutin és az évekxD

12. -East17-

-Tercius- likes this.
  13. Marcikabéni

Marcikabéni Junior szaki

Kapunk azért valami ajándékot/kompenzációt/bónuszkódot, mert simán elindult az event? xD:p

14. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Jó kezdet: 137 felröppenő! Igaz, egész nap nem voltam gépközelben, csak most ültettem el az első szívvirágokat!
    És most azon törpölök, megéri-e megvenni az Ámor felhősort! Nagy dilemma, mert FA-t kellene vennem hozzá...
    Viszont nagyon csábító, amit ad...

15. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Szuper a trágyavásárlás korlátozásának feloldása ! Köszi BP ! Ez sokat segít, mikor kiskockázunk és kellene minimum 500 trágya !

16. Csacskamacska

A felhősort megvettem, de Malacka drága, ő marad ott ahol van. Szépen gyűlnek a virágok, a nyilak is röpködnek, kapkodom is a fejem, csak maradjon így továbbra is.:)

kukac42 likes this.
  17. Szürkepenész

Szürkepenész Aktív író

Tényleg "szuper" - mini játék a piacon "Trágya vadászat" Eddig mindig volt ha drágán is , most felvásárolják folyamatosan mindet-

Ezt most nem volt jó ötlet bevezetni. Event után jobb lett volna. Most már a trágyát is folyamatosan vásárolni kell majd, hogy eventre legyen elég, mert akkor nem lessz a piacon.

Last edited: Feb 12, 2015
    mamika57 and Tigrislady like this.
  18. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nálam sincs egyetlen egy sem.Na akkor nem trágyázunk.Így is készen leszünk vele.Ma már nem kell,ha beérik a következő adag,már csak éjszakára vetek,akkor meg nem kell trágya, de még víz sem.Két feladat készen van.

Jucus1949 and Marika312 like this.
  19. GyörfiRózsa

GyörfiRózsa Haladó

Megkaptam az 5 magot, így most kezdtem a szaporítást! Kipróbáltam a 0 perces hagymát 2×2-es kockán és minden területre adott egy nyilat! A rózsát már használtam többször is! Kár hogy kevés szupertrágyám van , az kell a szaporításhoz! Van 280 nyilam.

20. zebraful

zebraful Fórumelemző

Az Ámor felhősor érezhetően besegít a turbó malomnak. "+ " felhővel 3 db. szupertáp keverési ideje 12 óra helyett 9 óra.
    Ez a felhőcske hosszú távon megszolgálja az árát. Malackát sajnálom, de sokallom.
    Még az első feladatot gyúrom, reggel nyilazok. Ha nem menne, szólok pici fiamnak, az mindent eltalál - ha kell, ha nem.
    Dobálásban verhetetlen a szobában.

Thread Status:
Not open for further replies.