Bálint-napi event csevegője

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Laboviti, Feb 11, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Ismét itt;)

Nem tudom mit képzelnek magukról kedves gazdatársaim? -.-Most voltam a piacon, csak úgy szétnézni, 8)áá nem akartam én trágyát venni, hát mégiscsak Bálint-nap van vagy mi a szösz.:inlove:o_O Kinek jutna eszébe ilyenkor trágyázni, hiszen valahogy nem fér össze a szerelemmel az "illatos" trágya:wuerg:, de az árus ezzel fogadott, akkurátusan megdörzsölve kétes tisztaságú kezét, hogy elfogyott, vitték a népek mint a cukrot és annyire boldog volt:D.
    Nahát akkor most ez van, nem is illik ezt a szép eventnövényt trágyával illetni, valahogy nem illik a képbe a dolog, nem baj le van ....ejtve, nem veszek trágyát na:cry:xD

2. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

El sem lehet véteni,olyan nagy KacsaKata!

3. Erzsike5110

Erzsike5110 Haladó

134 felröpim van,eventnövény felszaporitva minden elvetve! Reggel kezdek a feladatokhoz.

suba_klara likes this.
  4. Gdominik

Gdominik Fórumprofi

Sziasztok

Nincs véletlenül külön trágyadomb topic. Lenne egy két keresetlen szavam a kufárokhoz.xDxD Valentin virág-ide vagy oda azért kellett volna 50 trágya, hogy egy aratással több legyen.:( Hogy ne legyek off kész az első feladat, éjjel komfort és nyílvessző gyártás.

5. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Gdominik!

Kifejezetten trágyadomb topik nincs, de van piacos topik, este 6 óta a trágya a fő beszédtéma arrafelé :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/piac-mit-miért-érdemes-venni-eladni.11006/

6. xXlilianoXx

xXlilianoXx Járnitanuló

7. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

Ne csüggedj, nem olyan sok az az öt szint. :)

8. Gdominik

Gdominik Fórumprofi

9. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Örömmel jelentem lelőttem az összes lufit elsőre:) Csak a 2. feladatban nyugi:)
    A nevem már Sutty helyett, lehetne Sitty-Sutty Bumm:)

10. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Nálam sincs 1 db trágya sem:cry: gondolom azrt mert, senki se teszi föl 10-15 csp-ért, ugyanis ennyiért engedi rendszerxD

11. renicsike2

renicsike2 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ami a trágyát illet nálam sincs:cry:

Lehet a trágyaügyi miniszter intézkedése is az okok közé sorolandóxD:wuerg:miszerint idézem :

Üdvözlet Gazdatársak!

Mostantól megváltozik a trágyadomb működése és a piacozás feltételei.

Ezentúl mindegy mekkora a trágyadombunk kapacitása, ha e felett vásárolunk a piacon trágyát, az a méreten felül is hozzáadódik a már meglévő készletünkhöz, megszűnik ez a korlátozás, bármennyit vásárolhatunk és tárolhatunk.

Ugyancsak megszűnik az eddigi 600 darabos eladási korlát is.

Viszont az óljaink által termelt trágya továbbra sem adódik hozzá a készletünkhöz, ha a domb tele van, vagy túl van töltve, azaz elértük a rendelkezésünkre álló 100-300/600-as tárolókapacitást.

Update:

Bár aratáskor az első pillanatban a megtermelt trágya látszólag hozzáadódik a készlethez, a rendszer hamarosan eltávolítja azt az előző pont értelmében.

A Farmerma csapata

A trágyakufárok mög jó kihasználják hihi.

Az eventet sajna csak most tudtam kezdeni de remélem behozom a lemaradást.
    a felröpik egészen jól érkeztek elsőre 136 db.
    Ha jol ellemzem az uj trágyadomb törvényt , akkor érdemes event elött olcson iszonyatos mennyiséget felvásárolni majd abból befejezni a eventet

Last edited: Feb 12, 2015
  12. yokas

yokas Törzsjátékos

Sziasztok.

Agyrém, egyesével pakolgatják fel a trágyát...xD

Numiz likes this.
  13. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Hiába, a szerelem nem gyerekeknek való!
    Vasárnapra már több is lesz. Egy-két gazdakörit be kell fejezni. Olyankor gyorsan gyűl a TP
    Én is, mert csak így emelkedik az ára, anélkül, hogy a készlet fogyna. Veszek 300-at eladok egyet, hogy pörögjön a dolog. Reggelre 150 felett lesz az ára.
    Pedig a legszebb rózsák a trágyától virulnak és illatoznak igazán! Ez van...

14. mirtil00

mirtil00 Junior szaki

És mire rákatintassz,már megelőztek.
    Így viszik fel az árát a felvásárlók.Holnap már lesz biztos,jó drágán!

15. yokas

yokas Törzsjátékos

Kattintgattam ma rendesen...;)
    Ahogy mondod..., azért pár ezret tudtam venni.

16. NagyG1950

NagyG1950 Fórumlakó

Szerintem a trágya esetében lehetne alsó határt is megadni, ez nem sértené a személyiségi jogokat, és az 1-1-t kirakók bohóckodása is megszűnne!
    Jó munkát!

17. mirtil00

mirtil00 Junior szaki

Akkor jó,legalább feltankoltál az eventre.
    Sikerült nekem is az első lufis feladat,egy nyilat sem lőttem félre,

18. Engem nem izgat a trágya, szép komótosan termelek csak vízzel annak nem megy fel az ára.
    Most aratok és irány az ágyacskám!

mamszi5107, Baby72 and drixon like this.
  19. yokas

yokas Törzsjátékos

Muszáj volt...;)
    Nagyon jól mondod, lehetene egy alsó, limites határ.

20. boszieva

boszieva Fórumszaki

Kérsz kávét? ;)xDxDxD

Thread Status:
Not open for further replies.