Bálint-napi event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 11.2.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Azt gondoltam, megvárom, amíg többen is beszámolna a lufi vadászatról, és én majd csak akkor kezdem el, ha tudom, mire számíthatok. A nagymamák reflexei már nem mindig működnek hibátlanul. De ez a vadászat még nekem is teljesíthető volt... ;)
    Pedig a 6 éves unokám itt állt a hátam mögött készen arra, hogy átvegye tőlem ezt a nemes feladatot. :inlove:

Ja, és alaposan kiköltekeztem magam, megvettem a felhősort és 2 turbómalom is betelepedett a farmomra. Ennyit még sose költöttem játékra... Semmilyen játékra... :oops:

kekmaci75, Marika312, Bátyus és 3 más kedveli ezt.
  2. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Bocsi,de ez csak sima trágya! Nekem sem teszik,de ez van!

3. vadmacs81

vadmacs81 Junior szaki

Sziasztok!
    Megyeget az event mehetne jobban. :(
    Valahogy nagyon elcsusztam.
    Nem tudja valaki lesz munkások féláron?
    Érdekes művelet az 1*1 es kockákat kézzel szedegetni.

Boszika57 és MamaMeseKertje kedveli ezt.
  4. hanóka10

hanóka10 Fórum-zöldfülű

Megnézted már, hogy hogyan változik az 1 trágya beadásával a piac? Ez nem azt jelenti, hogy az eladó milyen sokat keres. Próbáld ki!

5. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Azt hiszem ezt én is tudtam eddig is, 4,5 év játék után illik tudni !Tehát én is tudom, csakhogy vannak esetek mikor nem is engedi csak alapár van azt tudod felnyomni, de nem mindeggy , hogy mi az alapár, tehát központilag beszabályozzák, végül úgyis elszabadulnak az árak, ha engedik, gondolom ezt azért Te is észrevetted, volt a trágya 280 csp is az előző eventek egyikénél.

6. magika

magika Fórum nagymestere

Kedves Nagymama!
    Nekem úgy tűnik hogy 1 nyíl 1 lufit tud leszedni vagy pedig rosszul csináltam a feladatot. Kérlek adj tanácsot, hátha rosszul csinálom a feladatot. Most keverem a nyilat a malomba mert elfogyott.

MamaMeseKertje kedveli ezt.
  7. magdi06

Bocsi,de nem próbálom ki,nincs miből.Oké ez valakiknek jó! Én azt mondtam,hogy a trágya nélkül is meg lesz a feladat sor.Így igaz.Deretre rámozdultam,mikor azt írta,megy trágyát lövöldözni/ lehet hogy pont nem ezt írta/ Kedvet kaptam én is,de már az ujjaim kimeredtek a szemem kigúvadt! Mi jöhet még? Azt is kibírom!?

erzsike511 és Marika312 kedveli ezt.
  8. Boszika57

Boszika57 Fórum hercege

;)Szia!.. A 93.szinten vagyok, de legalább az eventek felét 1x1-csináltam meg kézzel!!;)--Igaz, eléggé fájtak az ujjaim, de kilehet bírni!!..fel a fejjel, majd csak készen lesz ez is!..sok sikert, jó lövöldözést!!:D

dereret, vadmacs81, Cyra65 és még 1 ember kedveli ezt.
  9. illesancsi

illesancsi Junior szaki

Kikészít ez a trágyátlan állapot, már fél órája itt ülök a gép előtt és még csak 250 körüli darabot sikerült vennem. Én amúgy nem szoktam az eventekhez trágyát használni csak az elején a felszaporításnál, annyi meg szokott lenni a saját trágyadombomon is, de ma el kell mennem este itthonról és jó lett volna bearatni előtte, hogy még egy kört tudjak ültetni még ma. Szóval 17:45-kor el kellene indulnom és nem mindegy, hogy 17:20-kor vagy 17:43-kor érik be a növény. Szóval ritka pillanatok egyike, hogy nekem is szükségem lett volna trágyára és most meg nem jutok hozzá. Ez peh. Még egy darabig próbálkozom aztán feladom.

magdi06 kedveli ezt.
  10. n.t.h.

n.t.h. Utánpótlás-írogató

..bocs,,de valamiről lemaradhattam..mi ez a trágyamizéria?milyen trágyavásárlási moratóriumot oldattak fel???o_O

11. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

12. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok Gazdatársaim;)!

Most arattam az 1x1-esbe ültetett "szerelemvirágokat", éés beüzelmeltem Ámor ágyúját is, hát nagyon aranyos dolgokat művelt, nem bántam meg, hogy áldoztam a BP oltárán egy kis FA-at, nézzétek csak:
    http://kepfeltoltes.hu/150213/Valentin2015_www.kepfeltoltes.hu_.jpg:inlove:

Felröppenőügyben a következő dolgokat tapasztaltam, hátha valakinek hasznára válik, akinek nem jön rendesen a nyíl.
    A főfarmon 1x1-en ültetett Szívvirág adott 12 nyilat, a szédültön szintén ugyanígy ültetett eventnövényre 9-et, és most kapaszkodjon meg mindenki az egerében, a Tölgyesnél is maradtak a Mamutfák és a legutóbbi titokólak, itt 29 nyilat kaptam, a Bahamán 30 -at, igaz, hogy itt nem ültetek még egyenlőre eventnövényt, hanem maradtak a tevék, pandák majmok és azok terményesei, ill. az XXL-es fák.
    Ez így összesen 80 nyíl, nem is olyan rossz egy aratásra kivetítve.:p
    Azért azt nem értem, hogy miért kér a malom 1 Ámor nyilához 132 szívvirágot, kicsit sokallom:oops:!
    ( és halkan megsúgom, hogy van már 89 db trágyám is, és nem adom el bibííxD)

dereret, jógazda76, kekmaci75 és 3 más kedveli ezt.
  13. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Ancsi ! - leirom én hogy csináltam - a tojás-trágya közötti nyilakkal mozogtam, néha nyomtam F5-öt, és ha bejött az ajánlat rákattintottam. Általában az utolsóra mentem, onnan sikerült "elcsípnem", megvásárolnom. Kb. 1 órámba telt, hogy 250 db-ot összeszedjek. De mostanra, az 1 db-os tételek miatt a duplájára nőtt az ára. Sok sikert a vásárláshoz és az eventhez, pontos célzásokat-találatokat kívánok és szép délutánt!

dereret kedveli ezt.
  14. illesancsi

illesancsi Junior szaki

Feladtam, eddig bírtam.

15. n.t.h.

n.t.h. Utánpótlás-írogató

...köszönöm...akkor ha jól értelmezem,akkor ha ól nélküli minden földem,akkor akár több ezer trágyát is vehetek,és adhatok ha épp úgy tartja kedvem?

16. Marika312

Marika312 Fórum császára

nem sikerül elcsipned ? -irtam javaslatot- kitartás !

17. illesancsi

illesancsi Junior szaki

Köszi. Én is hasonlóan próbáltam és én is mindig az utolsóra mentem rá. De akkor én még jobban jártam, mint te hisz én fél óra alatt szedtem össze 250-et. Most viszont már nincs több időm. Azért köszi mindent, neked is szép délutánt!
    Igen olvastam aranyos vagy, köszi. Válaszoltam is rá.

Marika312 kedveli ezt.
  18. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Igen, így van, csak, ha ólazol, akkor figyelj, mert a max trágyadombod feletti termelt trágyád megy a levesbe.

LBetti kedveli ezt.
  19. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Szia, Ne haragudj, de hogy lehet csinálni ilyen lufikat? Hogy kell Ámor nyilát beüzemelni?
    üdv Gizella

zorcso és Cyra65 kedveli ezt.
  20. magdi06

Én nem is akartam venni trágyát, de már lett 4800 körüli. Hogy lehetek ennyire bohóc,hogy ott vártam a trágyát! Olyanok vagyunk mint a gyerekek.Nem baj az, jó egy kicsit játszani, de magamról nem gondoltam volna! Ez van és élveztem,hogy hamarabb elkaptam,nem töltöttem ott vagy 5x 5 percet.Olvastam,hogy mindenki az utolsót próbálja megszerezni, hát én gyorsan az esőkre kattintottam,bejött.Több már nem is kell.Még két kör és készen leszek.Persze az csak akkor igaz,ha befejezem a mostani kört 2 óra múlva.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.