Bálint-napi event csevegője

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Laboviti, Feb 11, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Hali.
    Érdekes, nekem meg a lufis részen a lövöldözés után, egyszerűen nem volt meg az egérmutató, ki kellet lépni, hogy helyre ugorjon a rend. ( fejvakargatós szmájli )

2. rozal1953

rozal1953 Utánpótlás-írogató

ID szám:26829158

3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Ma 07:53 órakor és 07:54 órakor vásároltál 1-1 darab nyilat 2-2 farmarany ellenében. Kérlek ne feledd, ez nem azonos az Ámor nyíllal.

genka53 and sziszi1965 like this.
  4. .jani2222.

.jani2222. Aktív író

Sziasztok kérdésem az volna a trágya dombhoz:
    ha vesszek a piacról 300trágyát(nekem az volt a max.)
    akkor az amit én aratok le a farmról eltűnik vagy hozzá adódik? :)

_Cygnus_ likes this.
  5. dereret

dereret Fórumőrült

Eltünik: érthetőbben- venni bármennyit vehetsz, de ha eléred a nálad max. trágya kapacitást, onnantól a saját trágya aratásod nem adódik hozzá a csomóhoz.
    Pl. van jelenleg 300 trágyád /max./ aratsz, nem ad hozzá semmit.
    Kimész eladni előtte 100 db-ot, marad 200 - aratsz 20 ólat = lesz 220 trágyád. Veszel hozzá 700 db-ot - lesz 920 trágyád, megint aratsz 20 ólat - lesz ugyancsak 920 trágyád.

6. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

7. .jani2222.

.jani2222. Aktív író

kösz akkor sajnos jól értetem

dereret likes this.
  8. cápa~hu

cápa~hu Törekvő

cs!
    na én már vissza is pakolásztam mindent (fákat ,állatokat) most már a megszokott kép fogad és ez nyugalommal tölt el és unalommal
    mivel a napi rutin vissza tért
    jó játékot tovább mindenkinek xD

9. Málnahab

Málnahab Rutinos

Ugyanez volt nálam is, frissítettem a játékot, akkor megjavult.

10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Mindhárom lövöldözős résznél így jártam én is, újra kellett indítanom a játékot, hogy legyen egerem:)

11. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

nekem csak annyi a bajom hogy ugye a malomban termeljük a nyílat lehetne picit kevesebb is:) de nem panaszkodom jó ez így.)

genka53 and _Cygnus_ like this.
  12. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Van már trágya dögivel! Még nem pakoltam vissza csak a tölgyest.Még ma gyártom a csatnihoz valókat.Gomba, mogyoró.veszek trágyát hozzá, hogy minél többet tudjak termelni. Délután az egyik helyre azért visszarakom az állatokat és a fákat,gyűljenek azok is.

genka53 and Cyra65 like this.
  13. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Na én meggondoltam a dolgot még termelek eventes növényt maradt nyilam rengeteg és gyártok ámornyilat belőle. A végén nagyon jó áron váltják be:)
    300csp és 300tp/ db áron:)

Dyny, genka53, Gio and
  14. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Köszi. Már választ is adtál egy fel nem tett kérdésemre. :D Épp azon gondolkodtam, hogy lehet a megváltozott trágyás helyzetből jól kijönni...hát így. :D Az olcsón felvásárolt trágya a lehető legnagyobb tételben kimegy a piacra, ezek szerint 9999 db lesz az, a sajátot meg úgy kezelem mint eddig (már ha egyszer arra fogok vetemedni, hogy ólakat tartsak a farmon :D).
    Az eventet befejeztem még az éjjel, az utolsó lövöldözés is jól sikerült. :)

15. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Jóóóó reggelt Mindenkinek!

Első blikkre valóban jól hangzik, de... 132 db kell egy nyilacskához, vízzel 4:23 óra alatt érik be, (trágyát nem pazarolnék rá, inkább eladom) nem beszélve arról, hogy közben nem szupitápot kever a malom... :p
    ezzel szemben, az erdélyi héricsből a 132 db-ot alsó hangon is 10.000 csp-ért el lehet adni ;) (ami a felhősorral és vízzel csak 3:35 óra)

Dyny, genka53, Gio and
  16. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Igazad van, de én most valamiért ráizgultam ezekre a nyilakra:)
    Vá én se megyek ám a szomszédba azért a bizonyos dologért:)

17. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

fogalmazzunk úgy, hogy érzelmi alapon döntöttél ;) xD bevallom, tegnap én is elgondolkodtam ezen a lehetőségen, hogy tovább ültetem a szivecskéket, mert amúgy igen szépre sikerült :)

Dyny, genka53, Gio and
  18. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Szemeztem én is a malackával,sajna le kellett mondanom róla,most felhőben gondolkodom,habár van turbóm is majdnem mindig. Sztem megéri azért megvenni. Szerintetek?

genka53 and Tigrislady like this.
  19. Ananke

Ananke Fórumelemző

Szerintem külün-külön beváltva többet érxD

20. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Készen vagyok az eventtel, már reggel visszapakoltam mindent az eredeti felállásba. Jó kis lazaság volt az egész.
    A felhőn az üres 1*1-re kiraktam egy Bálint-napi tehénkét, így teljes a "lamour".:inlove:
    A Bálintoknak Boldog Névnapot!:):) Magától a "Valentin"-napi ünnepléstől kiráz a hideg.>:(>:(
    A még küzdőknek sok sikert kívánok.

genka53 and Tigrislady like this.
Thread Status:
Not open for further replies.