Bálint-napi event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 11.2.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. GáborZsuzsanna

GáborZsuzsanna Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    Mi ez a trágya mizéria, miért vásárolják fel a gazdák??? Kell valami következő eventhez, vagy valamiről lemaradtam?
    :)

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

3. GáborZsuzsanna

Köszi a gyors választ Laboviti! :)
    Annyira nem kell nekem a sz...r, pláne nem több ezres nagyságrendben horror áron, szépen vízzel öntözve megtermelem a szükséges mennyiséget.
    Aki végzett, annak gratulálok, aki még küzd (többek között magam is) annak kitartást!
    :)

macska49, genka53, Baby72 és még 1 ember kedveli ezt.
  4. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Utálom a visszapakolást, de már túl vagyok rajta. Termeltem még virágot, őröltetem, nekem jó lesz az a kis Tp, csp, amit ad beváltáskor.
    Hajrá, aki még termel, nem kell izgulni, könnyen megcsinálható az event.
    Malacot nem veszek, de a felhősort megvettem.
    Szia Zsuzsi, kitartást!:):)

macska49, genka53, csio70 és még 1 ember kedveli ezt.
  5. GáborZsuzsanna

Köszönöm szépen a bíztatást kedves Csacskamacska szomszéd :)
    Sajnos lemaradtam a kezdésnél jó másfél nappal a melóm miatt, de nem izgulok túlzottan, még van elég időm a végéig...azért aratok-vetek rendesen! :) :)

6. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

"Kedves Kata_rzis,
    az a kisugárzás, az a szem, az a stílus, amit te mutatsz itt mindenkinek, az elképesztően bejön nekem."
    ----------
    Ezt adta ki másodjára a Való Világ/Személyiség kategóriában (nem tudom, hogy itt most a hírhedt valóságshow-ról van-e szó, mindenesetre azért választottam ezt a kategóriát, mert gondoltam, hátha ez kellő kontrasztot képez majd a Farmerama "virtuális valóságával":music:; és azért a második, mert az első túl "direkt" lett volna ebbe a fórumba, úgyhogy inkább nem akartam megkockáztatni egy csúnya fegyelmi eljárást;))...

Fentiek ismeretében, Pirospöttyes Katicabogarkám, ugye nem veszed rossz néven, ha én a továbbiakban is inkább magam generálom a bókokat...? Hisz tudod, senki más nem szeret így: most is kínoz a hiányod, mindaddig, míg nem tündökölsz újra zöldpöttyessé a szomszédlistámon... Ugyan most nekem is mennem kell, de várlak vissza nagyon - és addig is tudd: én vagyok ezen a világon az egyetlen, aki - valóban mélyen tudván és érezvén, mennyi mindent is jelent ez - tiszta szívből megvallhatja Neked: úgy kellesz, mint sietős gazdának a munkáskupon!:inlove:

*magus., kuekev, Fuhur és 20 más kedveli ezt.
  7. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Én meg kölest gyártok és mikor megint kell egy eventhez ott lesz 100 is egy ára eladom és nem 300 csp nyerek rajta mert 136 x 100=1360csp és egy óra kell neki és nem négy mint az event növénynek ami azt jelenti hogy megszorzom 4 az 5440csp és ez mennyivel jobban hangzik mind 300csp.

macska49 és kukac42 kedveli ezt.
  8. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Hoppá!!

genka53, Pharmer500#2 és Kata_rzis kedveli ezt.
  9. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Nana, csak óvatosan azzal a víz árral:) Semmit nem lehet tudni:) Könnyen megszaladhat annak is az ára és ha víz nincs trágya sem lesz.

macska49, genka53, -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.
  10. évamama58

évamama58 Fórum ismerője

Az én időmben, amikor számtan-mértan, majd bejött a matematika:) 136x100 az egyenlő volt 13600-al:p, vagy nem jól tanultuk?:eek:>:(:D

Utoljára szerkesztett: 14.2.15
  11. GyörfiRózsa

GyörfiRózsa Haladó

Szia!
    Nekem is jó ideje van turbó malom, ami így 4 óra egy szuper táp, megvettem a felhőt, így csak 3 óra lett! Szerintem megéri!

Utoljára szerkesztett: 15.2.15
    macska49, genka53 és Bátyus kedveli ezt.
  12. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Igen igazad van neked jobb volt a matek tanárad egy kicsit el néztem egy nullával de ez meg inkább engem igazol hogy mennyivel jobban megéri kölest termelni és eladni majd későbben.

Baby72 és csio70 kedveli ezt.
  13. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Jó van na! Már beláttam bődületest írtam:)
    Vissza is pakoltam a farmom gyorsan mielőtt még elcsábulnék:)

Dyny, kekmaci75, eszter.77 és 5 más kedveli ezt.
  14. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Sziasztok!

A trágya-mizéria, - ahogy valamelyik Gazdatársam nevezte el, - nálam bejött... :wuerg:
    Az imént learattam, elvetettem a szívecskéket, majd vizet rá... Hú, de sokáig fog tartani, mire beérik...:p
    No, nem baj! Reggel láttam 76 csp volt a trágya db-ja, nekem van százvalahány, kicsit beáldozok a gyorsabb haladásért, és természetesen a trágya-bizniszeseknek is jótékonykodunk, nem akarunk, de most szükség helyzet vagyon. ;)
    Elszórtam az én maradékomat, be a pilacra, katt a trágyára, katt az első tételre...o_O Még jó, hogy mellényomtam... A db-ja 146 csp volt:wuerg:.
    ... Hm. Asszem, mégiscsak ráérek..., itt van még a teljes vasárnap...;)

_Cygnus_, macska49, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  15. maggie326

maggie326 Utánpótlás-írogató

Sziasztok.Csináltam 50db Ámor nyilat,de az utsóra már csak 5db van.Légyszi mondja meg valaki, mennyi nyil kell a 3.ik nyilas feladathoz? Köszi a választ, legyen szép napotok.

16. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az event 2.,4., és 6. ablakában kell a mini játék pontszámait teljesíteni.

• 2-es: 15 db Kacsa Kata lufi lelövése
    • 4-es: 15 db Kacsa Kata lufi lelövése
    • 6-os: 25 db Kacsa Kata lufi lelövése

Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bálint-nap-2015.12060/#post-169820

genka53 kedveli ezt.
  17. .jani2222.

.jani2222. Aktív író

én még csak a 3-ik feladattal végeztem nem pakoltam le a farmot csak pár db 1x1-en
    eventezek a többi ól+fa

macska49 kedveli ezt.
  18. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Szerintem érdemes.Nemcsak a malomra hat, de ad Baha TP-is,amire nagy szükségem van nekem is. De mindenki maga döntse el, mi éri meg neki.
    Összesen kell 55 ámor nyíl,ha 50 db-ot csináltál,akkor csak már 5 db kellene.Lehet,hogy elnézted?

genka53 kedveli ezt.
  19. .jani2222.

.jani2222. Aktív író

ha 50-et csinált +az 5 amit a rendszer ad az ép elég

magdi06 kedveli ezt.
  20. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

A harmadikhoz 25 nyíl kell összesen.

eszter.77 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.