Bálint-napi event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 11.2.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bonita333

bonita333 Rutinos

.....meglövöldözhetne Ámor néhány felröppenő nyíllal :) :) :)

2. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Sziasztok! Gratulálok aki kész sok sikert a kűzdőknek! Nem nehéz a nyilazás igen ötletes. Tartottam tőle de a felröpik gyűjtésétől még jobban. Az event növények nem nagyon adják most rózsával hagymával kisérletezem. Mivel még nem sikerült a nemesítés lassan haladok!

macska49, mirtil00, bonita333 és 2 más kedveli ezt.
  3. *PalMa*

*PalMa* Járnitanuló

Nekem is tetszik ez a lufi lövöldözős játék, de még egy kis extrát tehettek volna bele a fejlesztők! Gondolok itt arra, hogy ha minden eltalált lufiból valami kis ajándék bújt volna elő, úgy még jobb móka lett volna szerintem! :)

boszieva, Pharmer500#2, macska49 és 5 más kedveli ezt.
  4. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Sziasztok! :)
    Én is a finishbe értem.Már csak 13 Ámor nyila hiányzik,ami a felröppenők gyér röpködése miatt késik.:)
    Remélhetőleg az éjszakára ültetett hosszúérésű növények elhozzák a hiányzó nyilakat!
    Aki kész,gratula,a többieknek jó nyilazást!:) És kellemes hétvégét!

_Cygnus_, macska49, mirtil00 és 2 más kedveli ezt.
  5. Bubuka212

Bubuka212 Fórumprofi

na event növény kész nyilakból még kell jó pár darab de azzal sem lesz gond event végéig
    (egy kis off ) ez a trágya dombos dolog szép és jó csak így az emberek nagy részének fölöslegesen lett ki váltva bölcs tölgynél a nagyobb trágya domb

macska49, csopke1, mirtil00 és 2 más kedveli ezt.
  6. pepito

pepito Járnitanuló

Szia!

Neked biztos érthető volt, nekem nem. Ha elkezdtem volna az első feladatot, akkor biztosan én is rájövök, hogy a nagy feladatban van elrejtve, de miután én csak akkor szoktam beadni a beadandókat, mikor már minden hozzávaló megvan, és beadás előtt a pontokat is meg akartam csinálni, hát..... sajnálom, de így számomra nem volt érthető. Bocsánat, hogy ilyen értetlen vagyok.

macska49, csopke1, mirtil00 és 2 más kedveli ezt.
  7. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

A lényeg az....hogy a problémád megoldódott :) sok sikert az eventhez! ;)
    Ja,... és nem bántó szándékkal írtam, amit írtam :)

8. Erzsike5110

Erzsike5110 Haladó

Délután kész lettem az eventtel! Nagyon tetszett a lövöldözés, azért szerencse, hogy bőven volt lufi.
    A felhő beüzemelve, a farm visszapakolva. Gratula aki már végzett és kitartást és jó lövöldözést annak aki még küzd. Kellemes hétvégét;)xD

_Cygnus_, Marika312, csopke1 és 4 más kedveli ezt.
  9. évamama58

évamama58 Fórum ismerője

Nagyon jó az ötlet, csak annyi a bibi, hogy az ajándék nézegetőben a többi lufi elszállt volna:cry::D

_Cygnus_, csopke1, mirtil00 és még 1 ember kedveli ezt.
  10. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    termelgetem a növényeket, meg lövöldözök lufikra:D:D:D:D
    szépen lassan haladok:p
    mindenkinek kellemes Valentin napi estét:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

_Cygnus_, sziszi1965, boszieva és 9 más kedveli ezt.
  11. GyörfiRózsa

GyörfiRózsa Haladó

Sziasztok!
    A rossz kezdés ellenére event letudva, elég volt az 55 nyíl , nem hibáztam lövést! Sok sikert akik még nem tudták befejezni, gratulálok akik végeztek!

macska49, Gio, Marika312 és 3 más kedveli ezt.
  12. Jucus1949

Jucus1949 Fórumszaki

Sziasztok! Event befejezve, felhősor aktiválva, a nyeremények szuper jók voltak különösen a 10 db aranybanán. Valentin napi felhősort megvettem, mert szerintem nagyon jó bár fürge malmom van de ez a plusz jól jön a szuper táp gyártásához.
    Gratulálok akik befejezték és sikeres lövöldözést, vetés-aratást akik még küzdenek.
    Kellemes Valentin napi estét kívánok minden kedves farmertársaimnak!

_Cygnus_, magdi06, macska49 és 6 más kedveli ezt.
  13. Editanya51

Editanya51 Aktív író

Sziasztok!
    Készen vagyok én is az eventtel. Tetszett. Most nem használtam fel nemesített növényeket a felröpikhez és gyönyörűen meglett anélkül is. A múltkor előre csináltam, elpocsékoltam, feleslegesen sok sztrágyát, most megpróbáltam anélkül, de sikeres volt. Máskor is így fogom csinálni, a veszteségem csupán annyi, hogy a gesztenyés most ott állt, várta, hogy befejezzem, ugrásra készen. De ez nem probléma, majd most elindítom. Nem volt szükségem rá, és a sztrágya is megmaradt.
    További szép estét!
    A küzdőknek fel a fejjel, sok idő van még hátra a végéig!

Erzsike5110, macska49, Gio és 3 más kedveli ezt.
  14. évamama58

évamama58 Fórum ismerője

Az event kész:D Hurrrrrá:inlove: Az unokám segítsége (középső rész nyilazása) nélkül ez sem jöhetett volna "létre"xD:inlove::inlove: IMÁDOM (kis kotnyeles):inlove::inlove::inlove:

_Cygnus_, sziszi1965, mamszi5107 és 7 más kedveli ezt.
  15. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Gratulálok a gyorsaknak, már nekem se sok kell a végéig, 3 vagy 4 aratás és elég lesz a növényke, a nyilak is készülnek közben az utolsó lufizáshoz. Hajrá mindenkinek, aki még csinálja, rengeteg idő van még!:D

sziszi1965, macska49, Numiz és még 1 ember kedveli ezt.
  16. staramajka

staramajka Junior szaki

Sziasztok, készen vagyok én is az eventtel, klassz ajándékokat kaptunk, köszönjük. :D
    Ellenben panaszom van: egy szem pusziváltás sem volt Rackó és Kacsa Kata között, sem egy utalás arra, hogy a Bahamákra mentek nászútra, vagy a Sneebergre síelni, s csak a felhőn láttuk őket, ott is Rackó összevissza kalimpál azzal a hatalmas ollóval, ahelyett, hogy a Katával egymás nyakába borulnának. Hát nem?! :D:inlove:

Erzsike5110, _Cygnus_, Cyra65 és 12 más kedveli ezt.
  17. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Az eventleírás alapján az 5-ös feladathoz 67-es szint kell pont most léptem át a 67-re és vártam a rózsát majd a szívem kigrott hogy most mi van és a Rózsa 66-os szinttől elérhető nem 67 és én meg itt nyúzom magam eventkezdéstől hogy átlépjek a 67-re mihamarabb úgy hogy mindent be tudjakk fejezni :S de a lényeg hogy így meg lesz az event persze ha jönnek a felröpik

_Cygnus_, sziszi1965, Editanya51 és 4 más kedveli ezt.
  18. évamama58

évamama58 Fórum ismerője

Szerelmetes szép éjszakát mindenkinek:inlove: A még küzdőknek sok sikert kívánok:inlove::inlove:

macska49 és Marika312 kedveli ezt.
  19. nemo-kapitany

nemo-kapitany Aktív író

Event befejezve, ötletes és mégis egyszerű volt. Még sok ilyet! ;):D
    Aki befejezte, annak gratula, aki még csinálja, annak sok sikert, idő van még bőven.:):inlove:

_Cygnus_, farmerogirl, Editanya51 és 3 más kedveli ezt.
  20. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok, event kész, felhősor csücsül a helyén, a farmot is visszapakoltam már. :):D Tetszettek a nyeremények is, aranyos a malacka is.
    Jó játékot, most meg már jó éjt Mindenkinek!:inlove:

_Cygnus_, sziszi1965, farmerogirl és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.