Bálint-napi event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 11.2.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Nekem is jól jött a banán, de még mindig dilemmában vagyok hogy váltsak ki mindent és csináljam a gazdaköriket vagy tartogassam a banánt a korallra.

Az eventet biztosan nem fogom befejezni, de nem bánkódok miatta. A lényegek már megvannak.)

_Cygnus_ kedveli ezt.
  2. Marika312

Marika312 Fórum császára

Befejeztem az eventet, nagyon tetszett ! Még befejezés előtt szintet léptem, 89-es lettem, Bahán 155. Az AB-oknak külön örültem, még az utolsó kamra nincs kiváltva és az előzőekben is vannak még elmaradásaim. Összességében az event nem volt bonyolult, a malomba ugyan nagyon sok eventnövény kellett, - de az ajándékok és a felhősor kárpótolta. Mindenkinek sikeres befejezést kívánok, aki már pajtát töltöget - annak gratulálok !

Cyra65, dalmata10, Jucus1949 és 7 más kedveli ezt.
  3. erica170

erica170 Utánpótlás-írogató

Valamit igazán kitalálhatnának már,hogy egy kicsit gyorsabban tudnánk hozzá jutni a banánokhoz mert nekem nehezen megy én is mindig azon gondolkodom,hogy mit váltsak ki. A csillagok gyorsabban gyűltek reméljük hamarosan meg oldják ezt a problémát és a banán is gyorsabban fog gyűlni.

4. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Befejeztem az eventet. Gratulálok mindenkinek akinek sikerült aki még játszik legyen szerencséje sok felröpije! A múltkori tanácsaitok alapján haladtam! Köszönöm! Jó volt tetszett bár nehezen haladtam a banánok nekem is lassan gyűlnek de mit tehetünk?Kellemes estét mindenkinek!

.jani2222., ulmo12, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
  5. mimi

mimi Fórum elő legendája

Ezen is túlestem. :)
    Nagyon tetszett ez az event is, éppen a "csavarjai" miatt is.

.jani2222., _Cygnus_ és sziszi1965 kedveli ezt.
  6. tunderke01.

tunderke01. Utánpótlás-írogató

Valentin nap alkalmából, a farmerama moderátorait,csokoltatja,az internetszolgáltatóm!

.jani2222., dörikati, Baby72 és 2 más kedveli ezt.
  7. vnika1003

vnika1003 Fórum-zöldfülű

és hol az esélyegyenlőség....?

8. maryke26

maryke26 Junior szaki

Sziasztok!

Végeztem az eventtel, nekem is tetszett. Sok felröpit aki még csinálja.

9. muksika

muksika Fórumlakó

Köszönjük, ránk fér. Gratu a befejezéshez.

ulmo12 kedveli ezt.
  10. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Milyen esélyegyenlőséget akarsz?

Marika312, dalmata10, .jani2222. és 2 más kedveli ezt.
  11. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Ma este kész lettem én is! Azt hittem tovább fog tartani :) Tényleg jó ez az élő legenda dolog, felröppenőkkel nincs gondom mostanában. Amíg nem váltottam ki, nem voltak ilyen egyszerűek az eventek, mostanában viszont megy minden, mint a karikacsapás. :p
    Gratulálok a többieknek, akik szintén végeztek! Aki még csinálja, annak pedig hajrá!

Marika312, dalmata10, Jucus1949 és 2 más kedveli ezt.
  12. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Nagyon jó event volt, sok sikert annak aki még csinálja, én szerencsésen befejeztem, és igazán nem volt nehéz. Még az unokákra is jutott idő , ugyanis nálunk farsang volt.

13. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Én a Jégszobor kitehetőt raktam rá, pont illik a sorba, egy szárnyas-nyilazós Rackó. :) Készen lettem ma délután, mert a tegnapi napot eltyúkoztam, árultam egy kis trágyát. Aranyos kis event volt, szerintem nem nehéz teljesíteni, akinek megvan a szintje, és még van idő bőven. Csak ügyesen! :) Jó éjt.

Marika312, dalmata10, he1951 és még 1 ember kedveli ezt.
  14. ada77201

ada77201 Fórumlakó

Sziasztok! Event majdnem letudva;) Még 2 óra a malomba és már kész is van teljesen.Majd reggel befejezem:D

Marika312 kedveli ezt.
  15. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

A zódhöz még hozzáteszem és "az újból gyerekek" Gondolom Te a nagykorúakat érted ez alatt:)

16. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Magdus!
    Sokan játszunk, túlterhelt a Farmerama. Türelem-türelem és türelem, ráérünk, nem de??:)

17. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Én el tudom képzelni, hogy a Korallt csak akkor szerezhetjük meg, ha már mindent kiváltottunk a Szentélyben.

ada77201 kedveli ezt.
  18. DRAGON86

DRAGON86 Fórum ismerője

Sziasztok!

Event letudva! Rózsaszin felhők repülnek már:)
    10 AB begyujtve a legjobb ajándék!

Gratulálok akik már befejezték és kitartást akik még csinálják :D

Üdv: DRAGON86

19. yellowfire

yellowfire Aktív író

még 1 óra és befejezve az event nekem ez tetszet nem hajtottam nyugisan csináltam

20. Lacika07

Lacika07 Junior szaki

Sziasztok!
    Tegnap délután végezem az eventtel. Nem volt nehéz, és az aranybanánnak nagyon örülök. Más eventekben is lehetne nyeremény aranybanán.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.