Bálint-napi event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 11.2.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Két óra alatt szaporítod a magokat és majd elindítod azt a felhőt:)
    Én kiírtam ide a képernyő mellé, el ne indítsam előbb:)
    Rendben, a konty alá lökök egy kupicával és az elég is lesz:)
    Vagy nem, de esmétlés a tudás édesanyja:)

-orgona-, kekmaci75, PocsékFarmer és 8 más kedveli ezt.
  2. mamszi70

mamszi70 Haladó

Nekem is tetszik ez az event, az pedig külön szimpatikus, hogy a 3. feladathoz tették az AB, aminek mindenki örül. Viszont van egy tendencia az utóbbi eventeknél amit megfigyeltem, hogy egyre több olyan feladatot készítenek amihez malom kell, és ezzel csökken a gyártható szupertáp mennyisége, viszont ujabb és újabb tenyésztős - boomokat- feladatokat raknak be.

kishamiss, boszieva, erzsike511 és 6 más kedveli ezt.
  3. csúnyabácsi

csúnyabácsi Utánpótlás-írogató

Nagy hurrá optimizmus a játékosok körében.
    Elnézve a dolgokat az AB ér valamit a többi smafu, meg szerencsejáték. Hasonlít a Kerge Kerékhez. Olyan az egész, mint a Bálint nap, semmi közöm hozzá.
    Annyira tetszik, hogy el sem kezdem. A piac többet hoz.

...............

Felesleges hangulatkeltés. /-East17-/

4. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Nekem tetszik :D

mária4702 kedveli ezt.
  5. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!
    Szerencsére nem vagyunk egyformák és mindig vannak olyan játékosok, akik előre felismerik egy-egy játékelem, jelen esetben a felhő értékét.
    A nyereményekkel maximálisan elégedett vagyok én is. Az event 3 nap alatt készen van, a 3 napra kapok 1.988.000 BTP-ot (a 10 AB nekem ennyit jelent) és a felhő is ad havonta 254.000 BTP-ot (ez az összeg hónapról hónapra nő). Az eventes felhőkkel minden hónapban lépek egy szintet. Én is szeretek piacozni, de 3 nap alatt semmi mással nem tudok ennyi BTP-ot szerezni. Ólakat nem tartok a farmon, de semmi pénzért nem hagynám ki a terményes ólak éréscsökkentő bónuszát, mert sose lehet tudni mikor veszem hasznát. Szóval nem csak érdekes, de hasznos is ez az event.
    Most láttam a spanyol fórumon, hogy a mi videónkon nézik a mini játék működését, az ő ismertetőjükben nincs videó. :)

6. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Halihó ;)
    Szerintem is teljesen rendben van ez az event... a növény elviselhető mennyiségű, bár jobb' szeretem a 8 órásat és a malmot is inkább a szupitápnak hagynám, de hát ez nem kívánságműsor :p a kitehetők aranyosak és egy újabb BTP-s felhősorral lehetünk gazdagabbak :) a 10 AB pedig igazán gáláns ajándék, nálam is cirka 2 millát kóstál... ha másképp fogalmazunk ez "a szinted x 8000 BTP"-s aji, így azért nagyon jól hangzik :music:

-orgona-, kishamiss, kekmaci75 és 6 más kedveli ezt.
  7. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Nem tudom ( nem láttam ilyen kérdést ), de ha a 2. feladathoz csinálok 15 nyilat, de nem talál mind akkor mehetek tovább, és majd később ha lesz nyilam akkor visszatérhetek, vagy csak a kész feladatok után mehetek tovább?

8. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Akkor a malomban gyártasz még nyilakat és lövöldözöl amíg a megfelelő pontszámot nem tudod teljesíteni.

9. pecanegra1976

na nemááááá. így mennyi kellhet? hoppácska :(

10. Netudki50

Netudki50 Törekvő

Sziasztok, nekem is tetszik ez az event. Én úgy fogom csinálni, hogy először sok felröppenőt szedek össze a rózsa ültetéssel, aztán ültetem az eventnövényt, majd ha lesz sok nyilam, akkor kezdek csak lövöldözni. Biztos ami biztos! Mindenkinek jó játékot!

he1951, _Cygnus_ és Baby72 kedveli ezt.
  11. Baby72

55 ámor nyila, ha hiba nélkül megcsinálod. Szerintem menni fog az;)

pecanegra1976 kedveli ezt.
  12. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Ne keseredj el! Van idő bőven lövöldözni, csak a biztos célpontra lősz rá és nem kell több nyíl:)
    Én biztos így fogom csinálni, ha egy óráig célozgatok, akkor egy óráig, de nem hinném, hogy ez annyira nehéz lenne:)

-orgona-, kekmaci75, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  13. pecanegra1976

jha, nem lesz gond. de nem lehetne kicserélni más képére a szíveken Kacsa Katát? Lenne tippen a parlamentből vagy éppen a munkahelyemről :) na akkor a fele nyíl elég lenne

times84, bigmami56, gyulagazda45 és 13 más kedveli ezt.
  14. Baby72

Gondold oda és mindent bele:)

bigmami56 kedveli ezt.
  15. Erzsike5110

Erzsike5110 Haladó

Nekem is nagyon tetszik az event.Különösen az aranybanánnak örülök, de a többi is jól jön.
    A lövöldözés is bitos összejön valahogy. Mindenkinek jó eventezést.

_Cygnus_ és Baby72 kedveli ezt.
  16. Egy jó és munkás event elé nézünk.
    Még a 70 alatti szinten lévők is nyugodtan meg tudják csinálni.
    Sok függ majd a felröpiken, de bízom benne ez nem lesz akadály.
    Nappal virágozás este nyíl termelés. Sőt aludni is lehet,
    mivel 4-4.5 óra alatt meg lehet termelni 2000 virágot,
    este pedig hosszúval nyilazni.
    Jó munkát mindenkinek.

17. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Szép estét mindenkinek ! Sok sikert az eventhez! A lufiktól tartok nem sikerül a lövöldözés de hát próba szerencse.A nyereményekért megéri !

_Cygnus_ kedveli ezt.
  18. Kovács_Tamás_[Tomk_]

Kovács_Tamás_[Tomk_] Junior szaki

Jó eventnek látszik, az AB tetszik a legjobban 800000 Baha TP kell a 2 szintlépéshez. Sokkal jobb,mint ha bahama TP-t kapnánk, bár az sem rossz.

19. boszieva

boszieva Fórumszaki

Sziasztok!

Átolvastam az ismertetőt, megnéztem a videót.
    Ha lufik akkorák lesznek és a sebességük is megegyezik, tényleg nem kell félnünk a lufis feladattól!
    Aki farmozik, sokat gyakorolja az egér használatát, még akkor is, ha vannak melósai! :music:
    Szóval.... Szerintem nem kell félni! :)

10 db [​IMG] :D:inlove:

A BP mégis szeret minket!

De legalább adnak is valamit cserébe! :)

Utoljára szerkesztett: 11.2.15
    brozsa, Baby72, -orgona- és 6 más kedveli ezt.
  20. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Figyelmeztetlek, hogy nem adom ám könnyen magamat! [​IMG]
    Az is lehet, hogy visszalövök!;)
    Üdv, Kata

Utoljára szerkesztett: 12.2.15
    mimi, Fätum, AnkaFD és 12 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.