Visszajelzés Bárcsak itt lennél - Trópusi event eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 12.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Megtaláltam a prospektust az egyebek között de hova tegyeM HOGY HASSON a -1 órát?

2. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusz! Miután teljesítettük a 4 házat, aratni kell az eventablakban. Előbb a házakat kell befejezni.

genka53, Swordfish, Gio és 2 más kedveli ezt.
  3. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Köszönöm szépen a választ!
    Akkor nem értem mire jó a mínusz egy óra? ezek szerint nem a növények idejéből veszi le ?
    Húú eléggé megkavarták ezt az eventet. Nem igazán tetszik. Gondoltam megpróbálom ennek ellenére és majd menet közben rájövök a titkok nyitjára...de nagyon szerteágazó most ez a játék, úgy hogy több event is fut egyszerre.

Utoljára szerkesztett: 14.7.17
  4. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Ma reggel két tábla habnero paprikát arattam , az eredmény: 4 azaz négy virágfüzér és 189 kagyló. A virágfüzért milyen növény, vagy az állatok adják a legjobban? Köszönöm, ha tájékoztattok.

Swordfish és Gio kedveli ezt.
  5. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    A virágfüzért csak a növények adják! Hogy melyik hosszúérésű adja a legjobban azt sajnos neked kell kikísérletezned. Ha elég magas szinten vagy javasolom a sárgadinnyét vagy az egymagvú tökök. Remélem a kísérletezésed és a hiányzók megtermelése belefér a hátralévő 127 órába!

genka53 és Swordfish kedveli ezt.
  6. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    A minusz 1 órát a 4 ház teljesítése után lehet használni a 35 db "Értékelés a vendégtől" begyűjtésére, amit alap helyzetben 6 óránként tudsz beszedni. Itt lehet alkalmazni a -1 órát, de akár 2-3 órát is csökkenthetsz, ha 2-3 db-t adsz be. Legalább is én így értelmezem.

taga1, ursa11, Swordfish és 6 más kedveli ezt.
  7. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Jól értelmezed, sőt, annyira csökkenthető, hogy azonnal begyűjthető.

revaa, genka53, Swordfish és 7 más kedveli ezt.
  8. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

6 éve játszom, de még nem volt ilyen unszimpatikus eventem! (tudom, magánügy)
    2 területen 2 féle idővel növényezni- közben össze-vissza malmozni...
    Röviden: NEM tetszik!
    Jó lenne, ha ihatnék egy valódi koktélt :D

bodnkriszti, Ditti58, revaa és 12 más kedveli ezt.
  9. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Jó reggelt mindenkinek.
    Igy sem jártam még sárgadinnye adott 1*1-be +3 alap raktárház.
    338 pöttyös kagylót meg 255 virágfüzért :p

Beus85, revaa, SzabadEurópa és 13 más kedveli ezt.
  10. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Ez nem semmi!!!;)Nekem az event végéig nem lesz ennyixD

bodnkriszti, revaa, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  11. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Teljesen egyetértek! Ezt már szerintem túlvariálták és nem az én eszemhez való már, jó lenne ha az idősebb generációra is gondolnának, nem csak a fiatalokra, akiknek még vág az eszük mint a borotva:(

Ditti58, emocy91, revaa és 10 más kedveli ezt.
  12. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok! Első elszúrás, menta helyett bambuszt ültettem. :D

revaa, Swordfish, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  13. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nekem már kezd tetszeni,kicsit ugyan megvariálták, de két malom áll rendelkezésünkre, így folyamatosan gyárthatjuk a termékeket.

revaa, Swordfish, Gio és 2 más kedveli ezt.
  14. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Szia!
    Én pont fordítva!
    De legalább egy örömöm van, hogy a farmon elértem a 100. szintet.:)

nyuszi63, skalimaci, alpha58 és 25 más kedveli ezt.
  15. Fifike170

Fifike170 Aktív író

Gratulálok!!!!!!!!!

ildiko44, Sali~*.*, Swordfish és 2 más kedveli ezt.
  16. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Sziasztok! Nekem tetszik ez az event. Végre egy kicsit más, mint ami eddig volt. Holnapig nyugisan meglesz szerintem a 4 házikó és utána bőven lesz idő a prospektusok gyártására. Eddig 435 kagyló és 306 virágfüzér jött és még egy nap se telt el. 129 mocktailom már be van adva, a hátralevő 71 ma simán meglesz.
    Mindenkinek sok felröpit és jó eventezést kívánok!:D

Gio, Sali~*.*, Jupi és még 1 ember kedveli ezt.
  17. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia drága! :)
    Hatalmas gratula a 100 -as szint eléréséhez! :D:inlove: Üdv a csapatban! Csak így tovább, irány a 200! :D:inlove: Egyszer csak odaérünk, nem?! :inlove::inlove:

Nekem is. :) Három házikó már készen is van, a malomban termelődnek az üdvözlő ajándékok... Szerintem csak leírva látszik túl bonyolultnak. ;):p:)

emocy91, magdi06, Gio és 7 más kedveli ezt.
  18. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szép napot Mindenkinek! Sziasztok!:)

Szia Mamóka!
    Tudod ilyen is kell! A "nagyok" kérését is figyelembe kell venni.;) Sok okos hsz. született itt, lehet mazsolázni kinek, kinek ideje, adottsága szerint. /szupertrágya, kkata. pannik/
    Szia Pirike!
    Ahogy én Téged ismerlek meg lesz az! Szorgalmasan dolgozol és meglátod célba érsz!:)
    Szia Tavirózsa!
    Nem olyan bonyolult ez, csak kapálni kell, meg ahogy írod is a malmot járatni. A vége előtt majd Te is elmondod, hogy kész az event.;)
    Szia Gyulaika!

Gratulálok a 100-hoz! Innen kicsit könnyebb lesz majd!

Szia Kovacsniki!
    Ez igen! Kérdezhetem mennyi pannival? Anélkül túl szép számok ezek::inlove:

Jelenleg "gyorsan" letermelem az óriásbambuszokat, közben kavargatom a koktélokat.
    Ha szükséges be vetem majd az egymagvú tök vagy/és a sárgadinnye "letornászott érésidejével" a szupertrágya készletem.:p

ildiko44, taga1, revaa és 8 más kedveli ezt.
  19. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Szia
    Gratulálok a 100-as szint eléréséhez.
    Nálam mind a 4 feladat kész, 31 üdülési prospektust gyártok már,részben most van folyamatban, 2 db-ot lerövidítettem 0-ra, a következőt 2 órával rövidebbre, a teliholdas növénnyel összehangolva tudom beszedni az értékelést, így spórolok prospektust, egy-két kör után meglátom, hogy jó-e a taktikám, ha igen akkor óriás bambuszt tudok megspórolni vele, a röpikkel nincs gond, most is van a pajtában 555 db kagyló, a füzér meg már +-ban van bőven.Mindenkinek sok röpit kívánok.
    Zsuzsa

genka53, *bálint*, Swordfish és 4 más kedveli ezt.
  20. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Én is ebben a cipőben járok, de már egy kicsit kapisgálom, többszöri eventismertető olvasása után, na meg persze a gangosok nagyon jól összefoglalják a lényeget. Tamás érdemeit ezzel nem akarom kissebbiteni.

ildiko44, genka53, tewo és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.