Visszajelzés Bárcsak itt lennél - Trópusi event eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by |Tamás|, Jul 12, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tyukanyo4

tyukanyo4 Fórum-zöldfülű

Szia.Akkor azt kérdezném hol találom meg mert átkutattam már mindent a játékban és nem találom seholsem.Köszi a választ

2. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

Hogy lehet az értékelés a vendégektől megszerezni ? Teljesen kihagy az agyam :(

3. -mariska80-

-mariska80- Utánpótlás-írogató

Szia SALI!
    Az óriásbambuszok már készen vannak,a sárgadinnye a legnagyobb érésű növényem,most teleültetek mindent,aztán meglátjuk...reggel jelentem az állást...;)

4. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Részlet az eventismertetőből:

Az event röviden összefoglalva:
    Teljesítjük az első négy feladatot (1-2-3-4). Miután ezeket a feladatokat megcsináltuk népszerűsíteni kell az üdülőhelyünket.

Középen, feketével jelölve láthatjuk, hogy 6 óránként tudunk 1-1 értékelést begyűjteni a nyaralóktól. Ezt gyorsítani tudjuk üdülési prospektussal. 1 üdülési prospektus -1 órát jelent. X óra elteltével (0-6 óra) nem kapjuk meg automatikusan az értékelést, hanem le kell "aratni" (begyűjteni). Kékkel jelölve láthatjuk, hogy mennyi értékelést gyűjtöttünk be. Az utolsó feladat teljesítéséhez 35 db értékelésre van szükségünk. Ezt nem elég begyűjteni, pirossal jelölt, zöld plusz jelhez be kell adni, hogy bezsebeljük a nyereményt.

https://board-hu.farmerama.com/inde...-trópusi-event-2017-július.15257/#post-724019

5. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Szia,

Itt ebben a részében az ismertetőnek látszik, a harmadik kép közepén van a feketével bekeretezett rész:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bárcsak-itt-lennél-trópusi-event-2017-július.15257/#post-724023
    És ott kell az aratóra kattintani és akkor jön egy értékelés. Az alsó kis kékkel keretezett részen látszik, hogy mennyi van már, a pirossal keretezettnél a + jellel kell beadni.
    Kiegészítés: az arató csak akkor zöld, ha lehet aratni, akkor a csík is bezöldül, amikor nem lehet aratni, akkor az arató szürke.

Last edited: Jul 15, 2017
  6. bazsge

bazsge Haladó

Sziasztok!
    Melyik növény adja legjobban a felröpit? Nekem eddig az eventgaz összesen 272 virágfüzért adott.

7. margareta0716

margareta0716 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Segítsetek légyszi! Hol találom a maja maszkot?

8. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

A maja maszkot a Körhinta játékóra adja. Vagy napi ajándékként kaphatsz.

9. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Köszönöm szépen
    Zsuzsa

10. mucus252

mucus252 Fórumszaki

Szia! Nekem összesen 209 virágfüzérem van és már kezdek lemondani erről az eventről.

11. margareta0716

margareta0716 Utánpótlás-írogató

Köszi! :). Akkor, ezért nem találtam :D

ljanika6, Maszatka47 and gyulaika like this.
  12. bazsge

bazsge Haladó

Sajnos Én is így vagyok vele. :(

miklos4949, ljanika6 and Maszatka47 like this.
  13. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Prof. Úr!
    Gratulálok a titkos sikerekhez! A "nagyoknak" is kell kedvezni, ;) a kicsiknek meg ott volt a kefe dömping.
    Szerintem ennél sokkal jobb volt a kutya-macska játék!:)
    Készen vagyok az építkezéssel huuuuuuuuuu!:wuerg: 107 prospektusom kész. Még érik az óriásbambuszom, rövid 1 óra múlva aratok ismét.
    Igen közben elszórtam 400 szupertrágyát és aktíváltam a gesztenyés felhősorom is.
    Kérdezném ha innentől, ill éjféltől 8 óránként tudok csak belépni akkor hogyan is tovább?
    Ha jól értettem akkor 210-88= 122 tehát ennyi prospektusra lenne szükségem? És mennyi értékelésre? 35-re? Ezt hogy tudom a legrövidebb idő alatt teljesíteni?:inlove:

Ezt azért elhoztam magammal:
    Hálásan köszönöm Toma!:)
    "Szia!
    Felesleges két óránként belépni, ha egyébként nem tennétek. 6 óra alatt 3 értékelést szedsz össze egyenként 4, összesen 12 prospektusért. Ha 6 óra elmúltával belépsz, egyet beszedhetsz ingyen, kettőt pedig nulla órára csökkentve szintén 12 prospektusért. Ugyanannyiba kerül, és nem kell sűrűn belépni. Hat óránként viszont ajánlatos, mert úgy maximalizálható az ingyenes értékelések száma.
    És ha már írok, egy taktikai tanács azoknak, akik rövidítenek: akkor kell a prospektust beadni, amikor le is szeded az értékelést. Ha előre adok be pl. kettőt, de nem tudok mégse belépni 4 óra múlva, akkor ezt elpazaroltam."
    letöltés. Rövid leírása itt.
    -BombadilToma-,

14. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

Üdülési prospektus feltétlen kell???? vagy aki gyorsítani akar csak annak??? Köszönöm

15. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

ha kell mind a 35 értékelés, akkor muszáj gyorsítanod.
    az értékelésekből 6 óránként kapsz egyet, 35x6 az 210, az eventből pedig csak 86 óra van vissza

16. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Szia
    Ha szeretnéd a felhőt is magadénak tudni akkor mindenképpen kell, mert 35 db ajánlásra van szükség a felhő megszerzéséhez, amit 6 óránként lehet begyűjteni rövidítés nélkül, Erre viszont már nincsen elég idő az eventből, de a legelején sem lett volna elég az event ideje.
    Ezt úgy találták ki, hogy erre a malomtermékre is szükség van a fullos teljesítésnél. Én úgy csináltam, hogy éjszakára is eventnövényt/óriás bambuszt/ ültettem, ami elég röpit adott ahhoz, hogy 1-1 aratás után be tudtam keverni 24 prospektust, így rögtön beszedtem 4 ajánlást, amíg ért a növényem gyorsítás nélkül megvolt 1, így 177 prospektus elég volt a teljesítéshez.
    Remélem tudtam segíteni
    Zsuzsa

17. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Tomáénál nem hiszem, hogy lenne jobb verzió. Annyi, hogy nem 6 hanem 8 óránként lépsz be. Az napi 3x3=9 értékelés. ehhez 4 nap kell. Jöhet a kacsakata vagy egyéb termésbónusz, hogy 3x4 re tornászd a dolgokat. Már nincs 4 nap.
    Nem egyszerű event az biztos, ráadásul rabszolga munka. De én már megszereztem azt a pár dolgot, ami érdekelt, így ki is szállok belőle. A többi élvezetet a BPnek hagyom. Engem nem szórakoztat, a malmom sem élvezi.

Az a gond, hogy az egész event 144 óra. Őrült felröpi vadászat és burkolt gaztermeléses event.
    Állandóan babrálni a malmot, ezért tették be a vizet alapanyagnak. Szóval szórakozzon az vele, aki kitalálta. Én inkább rajta szórakozok.
    Semmivel sem jobb, sőt rosszabb, mint bármelyik szentélyes event (Indiana Jones). Ott legalább szerencséje lehetett a parasztnak és befejezhette.
    Előre sajnálom a modikat hétfő magasságában, de lehet, hogy holnap délután már beindul a pokol.

18. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Köszönöm szépen a választ! Ha már ennyit áldoztam nekem kellene az a felhő.:)

19. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Rögtön induló 48 órás munkások a mai ajándék, ne nyissátok még ki :)

20. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

előbb kellett volna olvasnom :cry:xD

Thread Status:
Not open for further replies.