Visszajelzés Bárcsak itt lennél - Trópusi event eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 12.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Klau

Klau Utánpótlás-írogató

Én az Óriásbambuszt szupertrágyáztam, vizeztem 1:41 alatt ért be és persze a Fehér ártatlanságot előtte elfogyasztottam. Közel volt az 58-as átlaghoz aratásonként a füzér. Az óriásbambuszt pedig az üdülési prospektushoz fontos!!

ljanika6, Swordfish, Ribiszke és 4 más kedveli ezt.
  2. Klau

Klau Utánpótlás-írogató

Most szedtem le a 2. Értékelésemet. Egyelőre 2 óra érést adok neki, hogy szusszanjak is közben, elvégre vasárnap van.

ljanika6, Swordfish, Maszatka47 és 4 más kedveli ezt.
  3. muksika

muksika Fórumlakó

Köszi Klau. Én is használtam a fehér ártatlanságot végig, az óriásbambuszt pedig éjszakára ültettem, mert hosszabb érésű volt, mint a másik. Egy a lényeg, hogy most hétvégén sikerüljön, mert jönnek a munkás hétköznapok a reggeli és az esti belépéssel, és akkor már biztosan nem fog sikerülni.

ljanika6, Swordfish, Ribiszke és 4 más kedveli ezt.
  4. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Tudtam én hogy nem kell nekem bele kezdeni,mert csak bele gabalyodok mint a cica a gombolyagba!xDEgyre jobban nem értem:cry:,olvashatlak benneteket de okosabb nem leszek!:(Azért amiket kaptam már azok is jók,még próbálkozok,és lesz ami lesz!:eek:

ljanika6, Swordfish, Ribiszke és 8 más kedveli ezt.
  5. Klau

Klau Utánpótlás-írogató

Nekem talán meg lesz, mivel 96 prospektusom van és 2 Értkelés begyűjtve, de most meg a kagylóért kell rimánkodni. Aratásonként csatnival a 24-25 db prospektus meg lenne, ha van elegendő kagyló. További sok sikert!

ljanika6, Swordfish, Ribiszke és 5 más kedveli ezt.
  6. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Hozom az eredményeket!:)
    Egy magvú tök 15:00 órás alap érésidő lecsökkentve 7:33-ra. /most trágyát is használtam, a raktárházakban tyúkok vannakxD/
    A 2 terület aratásakor 167 kagyló és 113 virágfüzér jött!:)
    Mindenkinek szép befejezést, eredményes, jó játékot.:);)

ljanika6, -mariska80-, Swordfish és 8 más kedveli ezt.
  7. Blökix

Blökix Fórum hercege

Kész vagyok.

ljanika6, -mariska80-, Swordfish és 10 más kedveli ezt.
  8. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Segítséget kérek: az egymagvú tök és a sárgadinnye érési idejének csökkentésében .
    Kösz előre is :)

ljanika6, Sali~*.*, Swordfish és 2 más kedveli ezt.
  9. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Egy ideje olvasgatom a hozzászólásokat !
    A régebbieket, a frissebbeket vegyesen !
    Azt hiszem, jól döntöttem, hogy hozzá se fogtam ehhez az eventhez. :D :D :D

taga1, ljanika6, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  10. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

A Maja maszk 20%-al, a Gyógykenőcs 4%-al és A bölcsesség esszenciája további 6%-al csökkenti a zőccségek érésidejét.
    A dinnye egyéb kategória.

ursa11, ljanika6, Sali~*.* és 7 más kedveli ezt.
  11. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Nálam is, nem tudom lesz-e idő az értékelések begyűjtéséhez. :(

ljanika6, Swordfish, Maszatka47 és 2 más kedveli ezt.
  12. monika6767

monika6767 Törekvő

ljanika6, Swordfish, Maszatka47 és 3 más kedveli ezt.
  13. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Nekem is kell még 31x6 füzér, hiába van meg az értékeléshez minden, úgy látszik felhőm nem lesz8)

ljanika6, Sali~*.*, Swordfish és 3 más kedveli ezt.
  14. FarmerPali

FarmerPali Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Mint mindig most is gondom van a felröppenőkkel. Összesen 38 virágfüzérem van eddig, minden más megtermelve. Hogy jön így össze a 900? Lehetetlen. 1 varázsfám van, Páncél Pannim nincsen. :-(

ljanika6, Sali~*.*, Swordfish és 2 más kedveli ezt.
  15. JourneyRickman

JourneyRickman Törekvő

Sziasztok ,én nem új játékos vagyok ,2 napja olvasok itt ,meg az eventismertetöt is átrágtam párszor ,de nekem még nem jutott el az agyamig ,hogy hogyan is kellene csinálni ezt az eventet.Meg azt olvasom ,hogy sokan már látják ,hogy nem tudják befejezni ... akkor gondolom én se ,mert csak termelek... de minek akkor ....

ljanika6, Sali~*.*, Swordfish és 3 más kedveli ezt.
  16. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Marika312, ursa11, Sali~*.* és 10 más kedveli ezt.
  17. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

sziasztok! szerintetek meglehet az eventem ha csak most jött ki a négy épület? mit tanácsoltok?
    koszi

Sali~*.*, Swordfish, Maszatka47 és 3 más kedveli ezt.
  18. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Szia !
    Szerintem ha vegig szupertragyazol akkor talan megtudod csinalni , anelkul nem tudod befejezni , oda mar csak bambusz es kagylo kell .

19. pozsyka

pozsyka Utánpótlás-írogató

Szia, bocs, hogy zavarlak, lenne egy kérdésem ha lennél szíves válaszolni nagyon megköszönném. A 4 ház meg van. 104 üdülési prospektusom van eddig, még nem értékelés a vendégekhez 2 db van készen, most nem adtam be gyorsítót, várom a következő aratást. Mennyi prospektust használtál és mennyivel csökkentetted az időt, hogy be tudd fejezni az eventet. Van-e erre egyáltalán esélyen? Ha válaszolnál nagyon szépen megköszönném, vagy aki végzett és olvassa tud-e valami tanácsot adni. Sajnos a tegnapi napon kiesett, egyéb ok miatt nem voltam gépközelben. Mindenkinek sok sikert kívánok.

Swordfish, Maszatka47, szöszi50 és 5 más kedveli ezt.
  20. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusz! Kész kell legyél csak ültesd tovább a bambuszt és keverd a gyorsítókat.

Marika312, taga1, Sali~*.* és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.