Visszajelzés Bárcsak itt lennél - Trópusi event eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 12.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. BBke

BBke Fórumlakó

Szia!
    Le a kalappal előtted!
    Gratulálok!
    :) :) :)

Utoljára szerkesztett: 18.7.17
    Csókos, taga1, Gio és 7 más kedveli ezt.
  2. kollármargit52

kollármargit52 Junior szaki

Sajnos azt hiszem nekem sem jön össze a felhő. Nagyon gyéren adta a röpit még a hosszú növésű is. Az unokáim farmján szintén. Későn tudtuk elkezdeni az értékelések leadását, úgyhogy egyenlőre lehet, hogy nem vágok bele a következő eventekbe!

Gio, shakti52 és glade kedveli ezt.
  3. maszilva

maszilva Haladó

Sziasztok! Az este sikerült aktiválnom a felhőt. :inlove: Az elején eléggé ijesztő volt a leírás, többször elolvastam, gondolkoztam, hogy elkezdjem vagy sem, végül belevágtam.

Köszönöm a segítséget, a sok jó tanácsot a kedves, segítőkész gazdatársaknak itt a fórumon, az Ő lelkesedésük, számolgatásuk, kombinálásuk meghozta a kedvem az eventhez. :inlove:
    Én a 99-es szinten vagyok, anyagi ráfordítás nélkül csináltam én is végig. Nem volt könnyű, de izgalmas event volt.

Gratulálok mindenkinek, akinek sikerült! A többieknek még Hajrá!, hátha sikerül befejezni!

taga1, majoranna65, Gio és 6 más kedveli ezt.
  4. Kékegér1

Kékegér1 Junior szaki

Szia!
    Áruld el légyszi mit vetettél! Hogy jött össze, milyen bónuszokal?:Do_O

miniowl, kisvirág és Fatther kedveli ezt.
  5. mezosimaria

mezosimaria Utánpótlás-írogató

sziasztok! küzdök, már vettem aranyat is és nem lesz meg a felhő .Éppen lemaradok erről is , mint eddig a többiekről . Nem tudom aki befejezi anyagi befektetés nélkül , hogy csinálja. ügyes gratula.

6. narancs69

narancs69 Junior szaki

Na ,köszi most jött össze a fűzér az üdvözlő ajádékhoz ... ! Folytatás nincs .... képtelenség!

Fatther kedveli ezt.
  7. fürgenyuszi

fürgenyuszi Fórum-zöldfülű

sziasztok 12 értékelés hiányzik még de nem adom fel , nagy öröm ért ma kipörgetem 200% termésbónuszt a keréken

taga1, Gio, Szviki04 és 5 más kedveli ezt.
  8. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Nagyon sok szupertrágya felhasználásával sikerült befejezni, de nem terszett. Kitartást annak aki még küzd!

Gio, -W-595-, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  9. kisvirág

kisvirág Haladó

Sziasztok!
    Öröm van, kész lettem az eventel, megkaptam a paradicsomi minősítést :inlove::inlove::inlove:.

majoranna65, Gio, Szviki04 és 5 más kedveli ezt.
  10. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Én el sem kezdtem, mert úgy láttam, csak nagyon kemény munkával és sok szupitrágyával, vagy anyagi befektetéssel lehet eljutni a befejezésig. Azért ne add fel, mert ilyen "komisz" eventtel még nem találkoztam az elmúlt 7 évben. Remélem, hogy a következőket könnyebben lehet teljesíteni. Üdv. Bonzó1945.

Gio, shakti52 és paraszt57 kedveli ezt.
  11. waryaris

waryaris Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Sajnos 3 hiányzik,és már nem is lesz meg,mert 1/2 3-nál előbb nem leszek gépnél...

Gio kedveli ezt.
  12. .tigrisbigris.

.tigrisbigris. Fórumlakó

Sziasztok! Kész, vége, él a felhő :) Nem hittem volna, de meglett :) El kell mondjam, nem volt könnyű, de anyagi ráfordítás nélkül lett meg, se kosár, se arany, de kata, se szupitrágya vásárlás nem volt, idegeskedés, türelmetlenkedés annál több :) Remélem a következő kissé szórakoztatóbb lesz, ha már nem könnyebb :) Akik még küzdenek, azoknak kitartást :)

taga1, majoranna65, Gio és 6 más kedveli ezt.
  13. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Event kész, felhő aktív, így már nálam is paradicsomi állapot van :inlove::inlove::inlove:.
    A ma reggeli habanero paprika aratása nagyon sok kagylót adott 1x1-be volt ültetve :);).

taga1, majoranna65, Gio és 5 más kedveli ezt.
  14. paraszt57

paraszt57 Járnitanuló

Hát nem vagy egyedül.. Tényleg "komisz".. Ha csak csoda nem történik és meghosszabítanák estig, talán megközelíteném.. de így... Csak sok anyagival lehet.. másképp sztem nem.. :-(

KisGica, kisvirág, shakti52 és még 1 ember kedveli ezt.
  15. Torkoskafarmja

Torkoskafarmja Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Mit jelent az, hogy: Természetgyógyász TP bónusz: 400?

Farmeranyu39 és Margó kedveli ezt.
  16. DRAGON86

DRAGON86 Fórum ismerője

Sziasztok!

Helyzetjelentés: 22 db értékelésem van délre 26 lesz, de akkor is még sajna talán 1 nap kéne hogy befejezem :(
    De látom csoda nem fog történni :(

KisGica és bonita333 kedveli ezt.
  17. Margó

Margó Haladó

Sziasztok! Tegnap este azt mondtam ha nem tom megcsinálni mék szabadságra. Hát nagyon úgy néz ki, hogy megyek, mert még szuper trágyával se lesz meg.

kisvirág kedveli ezt.
  18. bonita333

bonita333 Rutinos

Sziasztok! Látom elég sokan vagyunk, akik dohogunk e miatt az event miatt. Én borzasztóan fel vagyok háborodva, mert végig szenvedtem az egészet és talán még sem lesz meg. A virágfüzér gyűjtése az agyamra ment, de nagy nehezen összejött minden beadandó, viszont az üdülési prospektusról, talán a fórumon olvastam, hogy 138 db kell. Én már beadtam 146-ot és még mindig hiányzik 8 értékelés. A növénnyel persze úgy gazdálkodtam, hogy majdnem kifutott 0-ra, úgy gondoltam, hogy már elég lesz! Hát nem! Most kezdhetem előrlről a felszaporítást és ha szerencsém lesz és lesz elég szupertápom - amit nagyon nagyon végső esetben használok csak - akkor talán meg lesz a felhő. Nem volt egyértelmű a leírás, vagy én nem olvastam figyelmesen. Többször megnéztem, hány db. prospektusra van szükség, de semmiféle összesítést nem találtam....., de ismétlem, lehet, hogy én voltam figyelmetlen....! Mindig végigcsinálom az eventeket becsületesen, de soha többé ilyet!!!!!!
    Az háborít fel, hogy napok óta vetek aratok - párhuzamosan ugye a telihold eventtel - és végül a felhosort nem tudom megszerezni, mindezt vagy az én figyelmetlenségem miatt, vagy a hiányos event leírás miatt!!!!
    Ahogy a kommenteket olvasom, legalább egy nappal meghosszabbíthatnák ezt az eventet, hogy a legtöbben be tudjuk fejezni, ha már annyi energiát feccöltünk az egészbe!
    Bocsánatot kérek, de eléggé felhúztam magam kora reggel!
    Azoknak, akik befejezték, őszinte szívből gratulálok, akik még próbálkoznak - nem tudom van-e értelme, mert ugye ott a kagyló, ott a növény..... - sok-sok sikert kívánok :)

KisGica, kisvirág, Feca29 és 2 más kedveli ezt.
  19. Margó

Margó Haladó

Szia! A természetgyógyász haladásához adja hozzá. Remélem jól írtam.

20. edibedi2002

edibedi2002 Utánpótlás-írogató

Sajnos nagyjából én is így állok.:(Későre tudtam befejezni a felrepcsik miatt a házikókat, így nem maradt időm begyűjteni az értékeléseket.Mivel csoda nem fog történni........marad a befejezetlen event.....újra:(

maszatka2010 és DRAGON86 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.