Visszajelzés Bárcsak itt lennél - Trópusi event eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 12.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Nekem is SOS kellett volna kérnem, mert azt hiszem,hogy nagyon el babcsikáztam valamit az utolsó feladatnál!:cry:Most reggel adtam le még 22db-ot az értékelésből,és még mindig nem kész!:mad:Pedig az este még annyit kért,hát én ezt nagyon elbénáztam:cry:!Mit csináltam rosszul?mert nagyon rosszul vagyok!,:( végem!!!!>:(

Fenyvesi1010 és kovacstne kedveli ezt.
  2. mária4702

mária4702 Fórum ismerője

Sziasztok ! Szeretném felhívni azok figyelmét akik nem kezdtek az eventbe, de a szigeten dolgoztak folyamatosan. a2 házat nézzék meg, mert biztosan összejött a 300 virágfűzér, és így azt leadva hozzájutnak a2 ház jutalmaihoz (AB,Party BTP)Ne hagyjátok elveszni !

Fatther, -Miértne-, kariatida és 6 más kedveli ezt.
  3. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Event kész! Felhősor beüzemelve.

Fatther, Gio, Fenyvesi1010 és 2 más kedveli ezt.
  4. Farmeranyu39

Farmeranyu39 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Mit jelent az, hogy: Természetgyógyász TP bónusz: 400?
    Reménykedem, hogy végre valaki válaszol is rá! Köszi.

Swordfish és Lókötőrozi kedveli ezt.
  5. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Szia! Nézd meg az 1008.sz hozzászólásomat, az hátha segít.

Fenyvesi1010 és Swordfish kedveli ezt.
  6. igaba

igaba Junior szaki

35 prospektus vagy 35 ertekelesed van beador?

7. Bubuka212

Bubuka212 Fórumprofi

Ha megvan a Természetgyógyász mesterséged akkor annak a fejlesztéséhez ad a felhősor +400 fejlesztési pontot. Minden szinten egyre több kell pl nálam csak 2-es szintű a Természetgyógyász itt 9000 pont kell.

Gio és Swordfish kedveli ezt.
  8. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Az előbb rosszul írtam nem értékelést hanem prospektust adtam be!xDAz értékelésből 19 van azt beadjam vagy hagyjam az egészet?Ki vagyok nem bírom én ezt már az izgalmakat!:(,mit csináljak mondja meg valaki!!!!:cry:

Feca29, Swordfish és kovacstne kedveli ezt.
  9. Lókötőrozi

Lókötőrozi Járnitanuló

Szia. És ha már nincs több fejlesztési lehetőség?

Marcsifarmja és Swordfish kedveli ezt.
  10. Ibolyka

Ibolyka Utánpótlás-írogató

a
    akkor buktad

11. Bubuka212

Bubuka212 Fórumprofi

Gondolom akkor csak a másik két bónusz érvényesül a Bahamata Tp, és a+50% tp bónusz trópusi virágokra.

12. szilvikeh97

szilvikeh97 Aktív író

Sziasztok.Köszönet a sok türelmes magyarázatért és a sok segitésért,nagyon jó társaság van itt.

Fatther, Gio, Fenyvesi1010 és 5 más kedveli ezt.
  13. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Még kell neked 78 prospektus, hogy meg tudd csinálni az egészet, mert már csak a 0 órázással sikerülhet.
    Ha nincs, szerintem akkor ne add be.

taga1, Fatther, szöszi50 és 2 más kedveli ezt.
  14. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Hát ez egy szivatós event volt! Vagy egész nap rajta kotlasz vagy perkálsz!!! Sajnálom, ami pénzt beleöltem és mégsem lettem kész!

Cilamila28, pkata78, Fenyvesi1010 és 4 más kedveli ezt.
  15. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

6 prospektus kell 1 értékeléshez

16. zéténybaba2013

zéténybaba2013 Utánpótlás-írogató

sziasztok! még 396 pöttyös kagyló hiányzik, ezt már lehetetlen megcsinálni :(
    Ha tud valaki küldeni nagyon megköszönném!
    zéténybaba2013

Feca29 kedveli ezt.
  17. Kharon

Kharon Utánpótlás-írogató

Igy jártam én is :( Sajnos!

igaba, szöszi50, pkata78 és még 1 ember kedveli ezt.
  18. mamafarm50

mamafarm50 Aktív író

Ma adtam be a farmjaimon az utolsó darabokat!Bizony kellett korán kelni,késő estig maradni,napközbe aratni.A kagylóból jókor jöttek a munkások segíteni,most több szuper trágyát felhasználtam mint máskor.Nagyon köszönöm a tájékozottaknak az itt leírt segítségeket!Igen-igen pontosan kellett számolgatni,de sikerült kész,kész!!!(Nem volt ez olyan egyszerű)

igaba, taga1, Fatther és 6 más kedveli ezt.
  19. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Nehezen lehetett volna összesítés róla, mivel, ahogy többször írta kukori is, ez attól függ, hogy ki mikor végzett a 4 házzal és mikor kezdte el az értékelések begyűjtését. Ettől függ ugyanis, hogy hány prospektusra van szüksége, hiszen így derül ki, hogy hány órát kell rövidítenie ahhoz, hogy még event vége előtt meglegyen a felhősora. Az se mindegy, hogy valaki naponta többször is be tud lépni, hogy a rövidített értékeléseket begyűjtse vagy csak a 6 óránkénti értékelésre van ideje.

Mivel teljesen mindenki egyedi farmozási szokásaitól függött most, hogy mennyi prospektusra volt szüksége a befejezéshez, így meg se lehetett mondani, hogy kinek hány db kell majd. De ott volt az eventleírás, bárki ki tudta számolni saját magának, hogy ha ennyi óra van hátra az eventből, ennyiszer tudok belépni, akkor ennyire kell rövidítenem az időt, hogy minden értékelésem meglegyen, az pedig ennyi db prospektus.

Bár Leho és Kukori mindent megtesznek, hogy segíteni tudjanak, de ők sem jósok.

igaba, taga1, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  20. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

sZIASZTOK!
    Hogy lehet eventnövény nullázni, vagy bahamás növényeket ??? A fenti komment alapján kérdezem. Köszi a segítséget

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.