Visszajelzés Bárcsak itt lennél - Trópusi event eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 12.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. MissL

MissL Fórumprofi

23 minősítéssel buktam az eventet...pedig vettem egy közepes csomit is, de az sem volt elég :( Ja, és végig csatniztam, hogy egyáltalán a 4 épület meglegyen :(

Ez az első event amit nem tudtam végigcsinálni ....

2. SuperVegita8

SuperVegita8 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Sajnos én sem tudtam befejezni az eventet pedig már 5 éve játszom. Felröpi megvolt de nem elég az eventnövényem. Az utolsó pillanatig szupitrágyáztam kacsakatáztam de így sem lesz meg. Nem értem miért kell ennyi nehét eventet berakni nyárra! Én is teljesen félreértettem az eventleírást (nem biztos, hogy azért mert rosszul van megírva és megfogalmazva hanem mert néhány event már annyira túl van bonyolítva, hogy a szegény gazda már túlmisztifikálja az egyszerűeket is.) azt hittem az egyik felröpi csak állatokból jön így vagy 2-3 napot buktam mire rájöttem nameg én is félreértettem a prospektusozást legyártottam a 35-öt aztán hátradőlve néztem, hogy nem lesz elég... Utána kapkodás és bukta... Csak azt sajnálom, hogy az a rengeteg szupitrágya és kacsakata kárba vész... 8 értékelés kéne de már nem lesz meg. Akik elbukták az eventet azok kaphatnának azért valami vigaszdíjat az eventek után ne csak a - pajtát nézegessék. Na nem farmaranyfáról álmodozok! Azt még hozzáteszem, hogy pont szabin vagyok munka mellett ezek az eventek mostanában már nagyon nehezen (vagy pénzzel) teljesíthetőek! Annak tükrében, hogy pont szabin vagyok és a kedvencem a farm nagyon szomorú vagyok! :cry::(:cry:
    Gratulálok annak aki befejezte!

Kittybabaa, borhas, Ditti58 és 2 más kedveli ezt.
  3. Margó

Margó Haladó

hát akkor neked már nem ér semmit ez a bónusz, kár görcsölni érte

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

5. DRAGON86

DRAGON86 Fórum ismerője

Szaisztok!

Utolsó jelentés: 123 prospektust tudtam legyártani. 26 Értékelés jött össze még csak. Hiányzik 9 értékelés és az az 1 nap, ami kellene még, ez van. De csoda már nem fog történni farmeraman.
    Sajna a kevés felröppenő sem segített az 4 házig eljutásnál. Így később kezdhettem a értékelést is. Szívatás megvolt röviden.
    Annak se örültem hogy akkor ment az event mikor még folyt a másik event is, így hibáztam egyszer répás almás mert lejárt 1 körnél. :(
    Ezért az event az eventben dolgokért ezer köszönet a Farmerámának, de kérném soha többet inkább ne csinálják. Főleg nyáron, még télen megértem ha így csinálják. De nyáron és még közepes/bonyolult eventet csináltatni úgy hogy még folyik a másik is? Nem tudom mire volt ez jó? De ez elméleti kérdés marad csak.
    Sajna kidobtam feleslegesen az időmet és a munkáskupont is az ablakon a semmiért :(
    De nem mondhatnom hogy nem adtam fel a végéig, ez van.

Na nem osztom tovább az észt, úgyis felesleges :)

Röviden a 2. event (+1 amiért nem járt a jutalom, mert hiányzott egy két dobás) amit nem tudtam befejezni eddig. :(

Gratulálok akik megcsinálták és kitartás akik még nem adták fel.

Üdv: DRAGON86

SuperVegita8 kedveli ezt.
  6. jetti1980

jetti1980 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Máskor is hosszabbítottak eventet,honnan lehet ezt tudni?

7. demeter03

demeter03 Törzsjátékos

Nem lett kész.... 28 értékelést begyűjtöttem, még egy nap hiányzik, s be tudnám fejezni....
    Szomorú vagyok, hogy a házak oly lassan lettek készen, s emiatt nem volt idő gyűjtögetni...
    Felesleges munka volt csak a rengeteg prospektus készítése, hiszen nem lett elegendő...
    Mindenkinek jó játékot!

igaba és -W-595- kedveli ezt.
  8. jetti1980

lesz hosszabbítás vagy nem?

9. -mark0110-

-mark0110- Utánpótlás-írogató

A hivatalosból

10. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Sajnos az event az eventben volt, de nincs nyugi, mert megint az event az eventben kezdődik a macis és a sütis eventtel.:sleepy:

11. domimaster11

domimaster11 Járnitanuló

Na ez a méreg rengeteg munka és szup.trágya és 1db fog hiányozni !!!Azt hiszem most kezdek gondolkodni hogy ilyen beállitások mellett játszani érdemes e?

12. jetti1980

Belenéztem a hivatalosba de semmit nem írnak a hosszabbításokról,még az előző eventeknél sem.

13. tess6308

tess6308 Haladó

Most adtam fel 3darabom hiányzik és nincs több növényem a prosihoz.

14. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek, mutasd azt a moderátori hozzászólást, ahol ígéretet, vagy enyhe reményt adtunk hosszabbításra. Lehet, hogy csak az én figyelmem kerülte el, mert nem láttam ilyet, csupán pár játékos kezdett el reménykedni ilyenben. Ettől függetlenül még érkezhet ilyen információ, de ezt a hivatalos részen mindenképp közzétennénk, ha lenne ilyen.

gyulaika kedveli ezt.
  15. n_nzsoka

n_nzsoka Utánpótlás-írogató

Huhh, épp az utolsó pillanatokban lett meg, de sikerült! :oops::D

Feca29, Gio, igaba és 6 más kedveli ezt.
  16. jetti1980

Olvasd el kérlek mit írtam,azután gondold át volt-e bármiféle moderátor belekeverése a dologba,mert én kérdeztem.van-e rá esély,hogy hosszabbítanak és mindezt honnan lehet megtudni.

17. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Sziasztok!

A finisre én is befutottam, mindkét telkemen megvan a felhő. Kicsit túlspiláztam magam, bambuszból 1500, füzérből 350, csigából 50 feletti a túltermelésem. A sok számolásban úgy megkavarodtam, hogy már megvolt a szükséges mennyiség mindenből, de még mindig bambuszt vetettem. :D Szegény szomszédaim meg bőszen küldözgették a füzéreket.

Gio és taga1 kedveli ezt.
  18. nixi6565

nixi6565 Utánpótlás-írogató

Én is buktam az eventet, pedig mindent bevetettem, de a teliholdas eventkor a bahamán is olyan felröpiket kaptam, így nem jött időben virágfüzér. itt csúsztam el. 9 üdülési prospektus hiányzik a teljesítéshez.

19. Linzer72

Linzer72 Junior szaki

Volt már olyan, hogy hosszabbítottak!

20. -.-Kicsifarmer-.-

-.-Kicsifarmer-.- Utánpótlás-írogató

Huuuhhh, kész vagyok:) Jó kis hajsza volt, de sikerült.

Feca29, Gio, taga1 és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.