Békatenyésztés csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 16.6.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HEGYMANÓ

HEGYMANÓ Haladó

lehetne már olyan felhösor a nyeremény ami szupitápot is ad,igaz gazdák.

Peszi2, libuskafarm, drunyi és 10 más kedveli ezt.
  2. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Olyan nem lesz, mert arra ott van a mamut fa és a fürge malom.

bindi5454 és genka53 kedveli ezt.
  3. Melan

Melan Fórum admirálisa

Sziasztok,

Event befejezve, megcsináltam mindent végig:) jól jött az a plusz TP. Lehet most még majd pár Létrakészitőt kellene legyártanom, gondolom jó áron fog futni egy darabig a piacon:p

Piacról jut eszembe, köszönettel tartozom a brekuszoknak:), méreg drágák voltak a piacon, és mivel nálam ugrált néhány a pajtában, kiárusitottam, és elértem a 100 millió CSP-s álomhatárt:D8) Egy 4 hónapos farmon nem is olyan rossz:music:

Tenyészbékák viszont nem ugri-bugráltak, úgyhogy őket ott is hagytam. Még termelgetek némi békát, aztán amig ilyen jó áron fut, szaladok vele a piacra, és részemről az event letudva:)

További sok sikert, és nagy ugrásokat, aki a hétvégén tenyésztget

taga1, Peszi2, emocy91 és 10 más kedveli ezt.
  4. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Melyik mamut ad szupitápot? Olyan nekem is kell!!;)

Peszi2, -W-595-, Gio és 6 más kedveli ezt.
  5. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Sziasztok! Hát én elég lassan haladok,mivel kevés a békám! Cél a felhő,remélem azt sikerül megszereznem,a többit meg majd meglássuk! Gratulálok annak,aki már befejezte! :D

Peszi2, -W-595-, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  6. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

Ez szuper volt kész vagyok és a nyereményekkel is elégedett vagyok örülnénk mindannyian nékik. ,jó volna ha a nyeremények közé raknának hanyászt ,tigrist, vörös pandát, és pelikánt.

stellácska26, Peszi2, -W-595- és 2 más kedveli ezt.
  7. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Event letudva, felhő beüzemelve :D
    Engem a "Békahercegem" is meglátogatott, de nem adott csókot, , beugrott valamelyik vízililiom alá:D Na, majd kicsalogatom :D
    http://kepfeltoltes.hu/160618/B_kaherceg_www.kepfeltoltes.hu_.png
    További jó tenyésztgetést, sok-sok "Békaherceget" mindenkinek !
    Szép álmokat!

taga1, stellácska26, Peszi2 és 10 más kedveli ezt.
  8. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

A mamut fa nem ad szuper tápot.Sajnos.

Peszi2, bindi5454, -W-595- és 2 más kedveli ezt.
  9. macsezso

macsezso Fórumszaki

:p
    Meg lehet ezt csinálni,nem eszik olyan forrón a kását.
    Az én békám a második kört végzi,mire olvassátok(reggel valószínű,hogy a harmadikat fogja)
    És nem,nem rendeltem szuper tápot!Eventekből.illetve gazdaköris küldetés(az újak)

stellácska26, Peszi2, bindi5454 és 3 más kedveli ezt.
  10. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok!
    Az utolsó három feladat befejezésén még mindig gondolkodok. A terményeknél újabban a 3 állat + táp lesz a tendencia? Legalább a termény értéke követné.

vm68 és bindi5454 kedveli ezt.
  11. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Így van sam!1 táp+3 breki..
    üdv..

bindi5454 és -W-595- kedveli ezt.
  12. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Még 129000 értékű tenyészállat és kész az utolsó feladat:oops:Szokás szerint a boom elején volt nagyobb szerencsém...tegnap és ma csak a kötelező, 1 szinttel magasabb tenyészállat jött, ugrás egy szál se. A 3 üvegbékámból 1 a piacon-remélem már nem sokáig:music:egyet beadtam az utolsó feladatba, egyet még nézegetek. A hercegem várja a párját, de sok esélyt nem adok neki:(mire leérik a következő adag béka, komoly mennyiségű 20! szupertápom lesz...kicsit beindulhatna végre a piacon az alacsonyabb szintű béka;)2-3 repülő elég lenne a boldogságomhoz:p

ildiko44, stellácska26, Peszi2 és 3 más kedveli ezt.
  13. Hagymácska55

Hagymácska55 Fórum ismerője

Köszönöm, én befejeztem a tenyésztést, végigvittem az eventet, nekem sajnos nem akartak ugrálni a békák, Most már kevés a szuper
    tápom, venni meg nem szeretnék, akkor termelem a békákat, mert kell a létrakészítéshez. Még a titkosra kiváncsi vagyok, megérte e rááldozni a tenyésztést.

14. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Köszi még egyszer a biztatást, kész az event, másfél napot spóroltam a szintlépéshez :) (és közelg a 100...)

Peszi2, -kaktuszable-, Tomo1976 és 2 más kedveli ezt.
  15. zsani_apja

Jónapot!
    Még betettem a fennmaradó 1db elegáns és 3db üvegbékámat.Adott érte egy üvegbékát!! :D köszönöm!! ;)

-W-595-, Imi*, stellácska26 és 7 más kedveli ezt.
  16. Tomo1976

Tomo1976 Törekvő

Hááát sikerült megelőznöd épp ezt szerettem volna én is tanácsóni , de örülök neki , hogy más is így gondolkozik !:)

17. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Még "jól" jártál nekem a kisebbet szokta visszaadni! Nagyon nem kellett volna keverni, nagyon sajnállak!xD:(

Peszi2 és zsani_apja kedveli ezt.
  18. zsani_apja

Köszi,de túléltem már ennél nagyobb traumát is.. :D

Peszi2 kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ez volt aztán az üzlet :(

20. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Még 2 feladat lenne,de a békáim csípőficamosak lettek csak toporognak nem ugrálnak, elfogy a békám és a tápom is. Hát szerintem nem lesz meg,beérem a narancsos létrával, oszt jól van!xD:(

Peszi2 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.