Békatenyésztés csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 16.6.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tmarie

Tmarie Törzsjátékos

Sziasztok!

Szerintem fölösleges számolgatni most, mert a boomkor azért szépen adja a tenyésztett állatokat, hátha 3-4 szintet is ugrik :)

Mindenkinek jó nagy ugrásokat a tenyészetben a hétvégén! ;)

tandem6, ildiko44, Evita-55 és 4 más kedveli ezt.
  2. farkaska89

farkaska89 Utánpótlás-írogató

Nem tudja valaki mennyibe kerül a sima béka? Ugyanis az event kiirásnál ahol fel van sorolva a békák ára a sima alap béka ára kimaradt. És nem találom sehol.

heureca3 kedveli ezt.
  3. Samborg

Samborg Fórum félistene

382 csp, a pajtában az állatoknál ha van békád meg tudod nézni.

Gio, heureca3 és sziszi1965 kedveli ezt.
  4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

A béka pajtaértéke 382 csp.
    (pajtába bemész, és ha van békád, akkor láthatod Te is.)

Mikulás48, Gio, heureca3 és 2 más kedveli ezt.
  5. farkaska89

farkaska89 Utánpótlás-írogató

Köszönöm

és köszönöm |Tamás|-nak is, és szégyellem hogy ez eszembe sem jutott hogy a pajtában megnézzem

Othep, -kaktuszable-, Peszi2 és 4 más kedveli ezt.
  6. taga1

taga1 Fórum biztosa

Szia! Én minden tenyésztés ideiglenes küldetését 300 db alapállattal kezdtem, és eddig minden ideiglenes küldetést be tudtam fejezni. jelenleg 350 db békám van és nem is veszek többet.

csepcsányi, Peszi2, Mikulás48 és 2 más kedveli ezt.
  7. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Úgy látom békákat már be lehet tenni a tenyésztő házikóba, 1 tenyésztést el is indítottam ( persze majd csak boomkor aratnék) a többit is indíthatom? Az event csak holnap kezdődik de tenyészteni már lehet?

Peszi2, nyuszika215, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  8. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

nálam is elindul a tenyészté

Tomo1976, Peszi2, Gio és 2 más kedveli ezt.
  9. Netudki50

Netudki50 Törekvő

Sziasztok. Nekem tetszik ez az event. Elsősorban a felhősor, hogy nemcsak tp-t, de nem kevés csp-t is ad, ami mindenki számára fontos. Felkészülni is volt időnk rá, így én biztosan végigcsinálom!!!!

anci091551, csepcsányi, Tomo1976 és 6 más kedveli ezt.
  10. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok! Békatenyésztés alkalmából akkor szokjuk, hogy ismét újult valami. A raktárban az ól bal felső sarkában ott a meglévő táp mennyisége ahhoz az állathoz. Nálam megváltozott a betűtípus, mert ugye chrome böngészőm van. Most ott a táp mennyisége is, ami még 3-4 helyen is megtalálható. Lassan nem látszik az állat képe, de valszeg az is felesleges lesz egyszer, mert a neve ott van..... Mindent zsúfoljunk össze, az úgy tuti. Mind1 , lényeg hogy a fejlesztők folyton dolgoznak, hogy ésszerű-e, az senkit nem érdekel. Ha nincs táp, vagy villog, vagy nem tudunk etetni. Minek kell a megerősítés többször. Ha állatozunk úgy is megy folyton a malom és nézi mindenki, hogy miből van kevés. Nem értem, hogy ezt miért kell ragozni még. Miért kell majdnem felesleges dolgokkal terhelni a játékot. Na mind1 majd megszokjuk.

erikpipi kedveli ezt.
  11. habico

habico Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Kiszámoltam. A feladatokat (1-7) 880 db normál békával, 8-17 feladatokat további 7052 db normál békával lehet teljesíteni.
    Ezek csak "sima, mezei" békák, jóval kevesebb kell persze a Baby boommal !!
    Igaza van Tmarie gazdának, nem érdemes előre számolgatni.
    Sok-sok, pici békát és hatalmas ugrásokat kívánok mindenkinek holnapra! :)

heureca3, taga1, Tomo1976 és 4 más kedveli ezt.
  12. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Lehet.Én már nem bírtam ki,2x 60 békát betettem.ezzel már a felhőt ki is válthatom. A Boom alatt,meg 2x ennyit ad az ikerszülés.Bár ebbe is volt vagy 10,és párszor adott is vissza 4-4 alap állatot.
    Még annyit,hogy már lehet barkácsolni terményest, és narancs ólat is csináltam már.
    4 terményes már érik,lesznek létrák a békuciknak.

heureca3, Mikulás48 és Peszi2 kedveli ezt.
  13. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

ismét érdekes golgokat olvasgattam, és üdv is
    van volt itt pró és kontra meg sokminden, nem feltétlen
    értek százszázalékig egyet senkivel, mert csakazértis:DD

van olyan dolog hogy több mit egy hónapja lehet tudni a békatenyésztést, de sokan nem fórumoznak
    én bár tudtam róla hogy lesz, de a békáim nagyrészétől megszabadultam 10-13k cspért..., azt hogy ennyit kell beadni a lófütty se gondolta volna lesz még 30k-s ára is:D (a rutinom most csődöt mondott ki gondolta volna 3000 alapbéka smafu lesz:DD, bár ha ugrik egy nagyot a bimbum:)) )

a felhősorig a jobban felszerelt gazdák simán kipörgetik a cuccost, az utánna lévő sorok meg csak szupergrátisz
    bár itt szerintem a mozgatórugó inkább a narancs piros vagy milyen ólak lesznek, amiért megéri majd kicsit kínlódni

lehet elkezdem addig halmozni az állataimat amíg mindből lesz 5000 , növényekből meg 30000 ezek után ki tudja?:))- ez csak vicc volt

Domos52, anci091551, Hermione72 és 2 más kedveli ezt.
  14. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Nekem max. 1.2 szintet szokott ugrani, de mindig várom a csodát;)xDxD

Mikulás48, inanna11, zit67 és 3 más kedveli ezt.
  15. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Ha beteszel egy munkás kupont, akkor aktív lesz addig,amennyi ideig tart a kupon.

heureca3 és Boccio71 kedveli ezt.
  16. Boccio71

Boccio71 Fórum ismerője

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ drága Magdi!

:) mi lenne velem nélküled! :) ;)
    és igen! működik, köszi.... :) elkerülte a figyelmem, h a munkásaim, ott már sztrájkolnak... a többi helyen még van, 40 óra ! :)
    köszi

heureca3, Gio, -kaktuszable- és 2 más kedveli ezt.
  17. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Szerintetek mennyi béka kell,?:)

nyaf-nyaf kedveli ezt.
  18. zebrina04

zebrina04 Kivételes tehetség

Szerintem elég butaság alapbékákból megoldani az eventet. A gazdaköri küldetésekből össze lehet szedni egy csomó szupertápot és az aktuális event is ad. Sőt, ez most tenyésztett békákat is fog adni, amiket a következő szinten be lehet szállítani.
    Másik butaság (már bocsi) a boom előtt elkezdeni a tenyésztést, mikor a boom során sokkal több és értékesebb állat üti a markunkat.
    Szóval én azt javaslom, várjátok meg a boom-ot, addig pedig nézzetek körül a küldetésekben, biztos lesz néhány, ahol be lehet gyűjteni a szupertápot.
    Sok sikert!

heureca3, Meellcc, nyaf-nyaf és 6 más kedveli ezt.
  19. Boccio71

Boccio71 Fórum ismerője

én csak , reggel tettem be őket, és 18 után aratom... ergo boomkor... így bájitalt spórolok...
    amúgy , sztem mindenki úgy csinálja ahogy akarja...

magdi06, Meellcc, Peszi2 és 2 más kedveli ezt.
  20. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

100 békatenyésztést elindítottam, nem sokkal 6 után fognak beérni... most nagyon könnyű lesz statisztikát csinálnom, mert csak alap békák tenyésznek. Utána gyorsan letolok 1 kört az 1es és 2es szintű békákból, azt már 9 perc alatt és meglátom, meddig jutok velük... Addig megpróbálom elfoglalni magam főzéssel, gazolással...

heureca3, magdi06, Meellcc és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.