Békatenyésztés csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 16.6.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Felhő aktiválva,megyek még egy kicsit ugráltatom a békákat.Legmagasabb ,ami jött az alap békákból:elegáns béka, de csak 1 db .Viszont zebrabéka és repülő béka jött egy pár.

-W-595-, heureca3, Peszi2 és 3 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Gyere át légyszi a tenyésztő topikba, megakadtam kérdezni szeretnék:)

Ágica-1958 és Peszi2 kedveli ezt.
  3. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Ezeket a feladatokat átugrani. mert ha gazdaköri lenni és az ezüst feladatokat megcsinálom akkor a következőkbe lehetne szelektálni, most pedig úgy látom, hogy ha kell, ha nem meg kell csinálnom az összeset ha a végére akarok jutni. pl. most a titokólas feladatnál tartok, amit nem szeretnék.

4. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Érdekes ... 100 tenyésztésből lett 35-alap 63-Nyílméregbéka 15-Akvamarin béka 2-Repülő béka 2-Zebrabéka...
    Érdemes tovább folytatni? :D

heureca3, kovacstne, Peszi2 és 4 más kedveli ezt.
  5. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

magasabbat nekem sem adott......de már nem is csodálkozom és ámulattal figyelem, hogy ki mire jutott

heureca3, Peszi2, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  6. varga1234

varga1234 Fórum hercege

nekem is :)

Peszi2 kedveli ezt.
  7. hoyabella

hoyabella Fórum nagymestere

Első kör 100 tenyésztésből visszaadott 176 békát, lett 123 nyílméreg, 28 akvamarin, 6 repülő, 1 zebra és 1 üvegbéka :) Még jó, hogy nem váltottam ki a tölgynél, másra kell a csillag. Na, most berakom a második 100 tenyésztést, szerintem elég is lesz a teljes feladatsorhoz.
    Felhő aktiválva, végül úgy döntöttem, nem 100 alapot rakok be, hanem reszkírozok, így most beraktam 50 sima tenyésztést, és 25 nyílméregbéka tenyésztést, remélem, ebből a teljes eventet meg tudom csinálni. Majd jövök az eredménnyel. Mindenkinek sikeres eventet kívánok :)

Utoljára szerkesztett: 17.6.16
    Meellcc, heureca3, csio70 és 4 más kedveli ezt.
  8. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

A békatáphoz kell.

Meellcc, heureca3 és Gio kedveli ezt.
  9. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Ez csak folyamatban csinálható meg az event, nem lehet belőle kihagyni egyetlen lépcsőt sem.

Meellcc, emocy91, heureca3 és 2 más kedveli ezt.
  10. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Köszönöm a választ, de elég szomorú mivel ezek az ólak nekem vannak, a titok ólakkal, fákkal meg nincs szerencsém, az előző eventnél a szigeten 5 ólból 2 retró papagály 1 retró elefánt, 1 sárga majom és 1 narancs panda lett, teszem hozzá 338-as szinten járok a fákról nem is beszélve, tüzifa lett az összes.

Meellcc és heureca3 kedveli ezt.
  11. capricornia89

capricornia89 Fórum-zöldfülű

Üdv mindenkinek!
    Felhősor aktiválva! 8) Soha az életben nem végeztem még ilyen gyorsan egyetlen eventel sem.xD Még ugrálgatok egy kicsit:p , amíg van brekim.

Meellcc, emocy91, heureca3 és 5 más kedveli ezt.
  12. leguán61

leguán61 Fórumlakó

Hali. Minek a tojás?
    Köszi

13. fiam62

fiam62 Fórum hercege

Sziasztok!
    132 tenyészetböl lett
    168 -Nyílméreg béka
    48-Akvamarin béka
    7- Repülő béka
    1-Zebrabéka
    15-ig feladatig lett elég.Lehetett volna jobb:mad:

Utoljára szerkesztett: 17.6.16
  14. |Tamás|

Nem én készítettem az eventet, nem tudom befolyásolni. Szerintem más is kihagyna belőle, nem csak Te vagy ezzel így.

Meellcc, emocy91, heureca3 és 3 más kedveli ezt.
  15. picikém04

picikém04 Járnitanuló

szeretném kérdezni hol találhato a létra készitö 3 szint amit nyerni lehetet

16. |Tamás|

Szia!

Teljesen kész az event (17 szint)? mert csak akkor kapod meg, ami a normál állatok között van.

Meellcc és Gio kedveli ezt.
  17. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

14 feladat legyűrve:DMa pont addig tenyésztek, amíg van mit betenni, csakis békát! a többin meg holnapig gondolkozom ... 3 üvegbékám jött össze eddig. egész jó!

Meellcc, heureca3, alpha58 és 2 más kedveli ezt.
  18. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

19. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Meellcc, Peszi2, magdi06 és 3 más kedveli ezt.
  20. alpha58

alpha58 Rutinos

Sziasztok!

Első kör kivégezve. Felhősor aktiválva.:)

A legnagyobb ugrásom üvegbéka volt alapbékából.

Meellcc, -W-595-, emocy91 és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.