BAHAMARAMA változásai csevegő archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 11.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Mindenkinek nehezen gyűl. De csak addig, amíg nem kezd el mélyebben foglalkozni a kérdéssel. Fel kell mérni, honnan, mivel, mennyit lehet szerezni. A játékstílusod figyelembe vételével ezekből ki kell szelektálni azokat, melyek nagyon nehezen elérhetőek a taktikád által. A maradékra meg rá kell fókuszálni. Próbáld meg úgy beállítani a játékbeli tevékenységed, hogy minél több AB váljon elérhetővé számodra. A siker ott van előtted. Fókuszálj rá, és utána következetes játékkal seperd be.
    PL: Pár hónapig elérhető volt a forró életelixír. Azzal hasítani lehetett a Bahán.
    Gazdakörök (jó piaci stratégiával lazán hozhatóak, adok-veszek), eventek (havonta 20-30 elérhető), kerekek (havi 5-10 hozható kényelmesen), napi bónuszok, TPs dekorok mind mind számítanak a banánok gyűjtésében. Hosszú távra kell berendezkedni. Ahogy a normál farmon sem a szintlépésből jön a legtöbb csillag. Folyamatos, kitartó munkával pár hónap alatt bizony komoly eredményeket lehet elérni.

2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

1200 felesleges csillagom van... jó lenne eltapsolni valahova:p
    Meg ugyanennyi fúróm is van szintén haszontalanul...:music:
    Remélem az érkező gazdakörikben nem ez a kettő lesz a fő nyeremény:p

-vadocka70- és HéricsBáró kedveli ezt.
  3. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

ugyan nem ez lesz a nyeremény , de nekem egy picit csalódás az új gazdaköri

ahogy nézegettem a beadásokat , gyakorlatilag 10 perc alatt végeznék vele

Azt hittem , hogy egy picit kihívásosabb lesz , megspékelve valami időkorlátossal , vagy szinthez kötött feladatokkal .

Így újra terveztem a kihívást :)

minden beadandót magamnak termelek le , igaz így azt hiszem eljátszadozom vele egy darabig , de bízom benne , hogy élvezetesebb lesz

Lassan a többi gazdakörim is a végére ér , és egy picit megveregetem a vállam, mert ott is inkább az eladók részéről álltam sorba a piacon , mint sem vevőként :)

4. wilddemon

wilddemon Haladó

Sziasztok! Kicsit én is másabbra számitottam, pl.:az újabb állatokat, növényeket felhasználni.
    Igy se rossz, bár van mindenből de nincs meg a kért mennyiség. De legalább most nem random fogok dolgozni a bahán hanem célirányosan.
    Egy darabig elleszek vele.

kovacstne és -vadocka70- kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

Szia!

Bizony Én is kihívást vártam:p... ezt csak be kell lapátolni:music:

6. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Nekem tetszenek ezek az új gazdakörik:) klasszak:)

incimami, bendi1121, Sauvage és még 1 ember kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Új gazdakörök kipipálva:music: A továbbiakban a piacra koncentrálok a szigeten8)... mert már megint céltalanul termelgethetek:p

8. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

A narancs szitakötő ól természetesen NEM nulla perces.

9. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

A grafikusok nyári szabadságra mentek? Amellett, hogy a tenyésztett hiúzok nagyon igénytelenek és rondák, a szitakötő piaci képe is elég béna lett. Az eventes mosolygó izé, is hogy néz ki? :(

Imi*, Hóvirág9004, Ribiszke és 3 más kedveli ezt.
  10. torjan56

torjan56 Junior szaki

Szeretném tudni melyik ól adja a fülmelegítőt?

magdi06 kedveli ezt.
  11. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Fülmelegitő gyár. Barkácsolni kell a koalánál.

Ribiszke kedveli ezt.
  12. torjan56

torjan56 Junior szaki

Nagyon szépen köszönöm!

magdi06 kedveli ezt.
  13. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

Sajnos nem lett rája ólam,legalább az lett volna a nyeremény nem titokól,de a nyeremények jók

farmeres53 és Hóvirág9004 kedveli ezt.
  14. Accra24

Accra24 Aktív író

szerintetek megéri 35 Banánért a Pandatojás kiváltása?

15. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Sziasztok!
    Kiváltottam a szentélyben a szitakötő tavat, de nem találom a gazdaboltban. Hol lehet, segítsetek.

16. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Szia! A bahamán kerested a piros ládában?

Utoljára szerkesztett: 8.7.19
    szekulagábor kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia !
    A bahán tudod megvenni a tavakat a Tiki boltban a piroskosárban, keresd meg ott :)

HéricsBáró és szekulagábor kedveli ezt.
  18. Bozolo

Bozolo Járnitanuló

nem találom az alap bahakunyhót csak a fejlesztést
    kérem segítsetek
    köszi

19. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Gyöngynek is köszönöm a választ.

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  20. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Új dekor a Bambuszkunyhó.
    Az alapdekor, amiből a Bambuszkunyhó kifejlődik, "klasszikus tojgli". Neve: Pandatojás.
    A szentély 4. kamrájában 35 arany banánért tudjuk kiváltani a Panda házi kedvenc szobrot,
    a pandás/pandatenyésztős szobor sor legvégén.
    Így a dekor menübe kerül egy Pandatojás,
    ami a kihelyezés után 168 óra múlva "átváltozik" Bambuszkunyhóvá, ha learatjuk.

Ebben a hónapban 2 fejlesztést szerezhetünk ehhez a dekorhoz.
    A Panda projektje gazdakörből kiváltható egy, a másik pedig a Tiki város nevű júliusi event nyereménye lesz.

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...usi-területen-2019-július.18288/#post-1010239

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.