BAHAMARAMA változásai csevegő archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 11.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Halihó! ;)
    nos, az a legszebb az egészben, hogy annyira siettem kiváltani a rúnát, hogy a nagy igyekezetben a term. gyógyász helyett az alkimistát fejlesztettem fel első körben a 3. szintig :cry::pxD

Numiz, _Cygnus_, Dyny és 3 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Marika, azt hiszem, hogy meg kéne fogadnod Dyny tanácsát a területbővítéssel kapcsolatban, -ha még nem tetted meg- a hasznos terület mindennél fontosabb, sokkal gyorsabban tudsz haladni, ha több helyed lesz.
    Kár volt leszedned, még így is (kb 13 órával is) az egyik legjobb a narancs teveól. A szőnyegcsomozó viszont szerintem túl drágán működik a két teve miatt, igaz a tp-je jó.

Marika312, Dyny és sziszi1965 kedveli ezt.
  3. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Azt szeretném kérdezni hogy a kincses sziget ezekután elérhető lessz-e? A linkeket mikor lehet megnyitni? A kincsesszigethez való hozzáférés leirását hol találom meg? Köszi

4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

A kincses szigettel nincs semmi probléma, működik rendben. Eddig is elérhető és most is az ha megcsinálod a hozzátartozó gazdaköri feladatot.

Kincses szigetről itt tudsz bővebben olvasni

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bahamarama-kincses-sziget-és-kikötő.561/

Numiz kedveli ezt.
  6. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Köszi a választ de valamit félreértettem, én a szigetbővitésre gondoltam. Bocsi

7. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Kincses az meglévő terület, míg amire Te gondolsz az a korall sziget lesz, erről sok információnk egyelőre nincsen, még csak néhány produceri hírlevélben szerepel róla néhány dolog.

Ezeket a hírleveleket itt tdod elolvasni

sziszi1965 kedveli ezt.
  8. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Köszi én hibáztam. Bocs

9. Dyny

Dyny Fórumgróf

Szia, nem is a teveollal volt a problemam, hanem a szonyegcsomozoval:)

A narancs teveolak kint vannak, azok most minden egyeb lotyi es felhos buveszkedes nelkul is 12 ora alatt ernek be, nagy kedvenceim:p

A szonyegcsomozo CSP szempontbol rafizetes volt, nem is kerdes, de a TP miatt szerettem. A runa utan mar kevesbe:oops:

mimi és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  10. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Miután elolvastam Varun klónjának írását xDgyorsan kiváltottam a szőlősóskafát és még a maradék banánom elég lesz a következő fára is- moringa..kisvártatva;) részemről ennyit a bahamáról8)

Numiz, Dyny, boszieva és még 1 ember kedveli ezt.
  11. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Gyöngy ! köszönöm szépen, megfogadtam a tanácsaitokat! -megtörtént a területbővítés. Most 150-es vagyok, a természetgyógyászatban 3-as szinten. Nagyon köszönöm szépen Mindnyájatok tanácsát, segítségét. Szép estét Számodra!

Dyny, -gyöngy-581 és boszieva kedveli ezt.
  12. mimi

mimi Fórum elő legendája

A piros ólhoz igyekszem, de nem lesz meg a három állatból, mert akkor nem marad hozzávaló a kaméleonhoz. :)
    A tippeket meg köszönöm szépen!
    Majdnem nekem is sikerült félrenyomni a második körben, de megúsztam.

13. Edit-anyó

Edit-anyó Utánpótlás-írogató

Sziasztok Pletyisek!
    Nagyon nagy csend van mostanában a Bahamara fejlesztéséről.Tud valaki valami bővebbet?Mert ugye azt ígérték a novemberi hírlevélben,hogy az év elejére várható,de lassan már a gólyák is visszajönnek és még mindig semmi hír.
    Van 163 AB-m.Szerintetek váltsam ki a hiányzó fákat,növényeket(csavarpálma,szőlősóska,moringa,citromfű,gyömbér) vagy legyek türelemmel??? De meddig is???
    Szép napot mindenkinek.

14. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szia!

A múlt heti produceri hírlevél elolvasása után hirtelen felindulásból ;) kiváltottam a szőlősóskafát és jövő héten még a moringát is ki fogom, nem várok tovább. Eddig én is gyűjtögettem, de akkor meg nem haladok, ha a sült galambot várom xD

LBetti, sziszi1965, _Cygnus_ és 8 más kedveli ezt.
  15. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Én a helyedben kiváltanám és neki a gazdaköriknek. Hamar visszaszerzed a banánokat és gyorsabban jutsz előre!

Lili060504, sziszi1965, _Cygnus_ és 8 más kedveli ezt.
  16. lári-fári

lári-fári Járnitanuló

Szia Mindenkinek!
    Sokszor benézek a fórumra, de mindent nem tudok elolvasni, segítséget kérek, hogy melyik hozzászólásokat olvassam el a korallzátony érkezésével kapcsolatban, mert nem váltattam ki az új fákat, növényeket, gondolván kell az AB. Érdemes várni, gyűjtögetni az AB-t, vagy inkább váltsam ki, amit még nem és a gazdaköriket fejezzem be??!!
    Talán lesz aki segít, előre köszönöm.

wiktorka17 kedveli ezt.
  17. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Szisztok

ráérős perceimben a Maja szentélyben nézelődtem. Azt vettem észre, hogy pl. a tevetenyésztést ki lehet váltani 200FA-ért is és 20 AB-ért is. Ezt a "kedvezményt" miért nem lehet másnál is meglépni? Talán könnyebben összejönne 200FA mint 20 banán, nem?

18. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A pandatenyésztésnél is találunk ilyen lehetőséget.:)

pecanegra1976 kedveli ezt.
  19. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

hát ez az :) és a növényeknél vagy fáknál miért nem?

20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

pecanegra1976 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.