BAHAMARAMA változásai csevegő archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 11.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Numiz és csopke1 kedveli ezt.
  2. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!
    Ez sok mindentől függ, jelenleg hányadik szinten vagy, hány AB-od van, stb.
    Teljesen lenullázni - szerintem - senkinek nem szabad az AB készletét, mindenképp érdemes némi tartalékot hagyva, de szép sorban kiváltogatni a dolgokat, ezzel párhuzamosan a gazdakörben teljesíteni a küldetéseket, azok is szép TP-t, ezáltal AB-t hoznak...

-gyöngy-581 és csopke1 kedveli ezt.
  3. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

A baha szigeten lett egy lakat. Ha ráklikkelek, akkor bevisz a szentéjbe a szoborhoz, csupán nem enged tovább semmit tenni.
    Ez a bővítés még nem aktuális lehetőség.

4. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Ha eddig nem így volt, akkor egy gyors géptakarítás segíteni fog:

Ccleaner rendszertakarító és karbantartó program (ingyenes, magyar nyelven is tud), és pucold ki vele a géped. Itt találod meg: http://www.piriform.com/ccleaner/download/standard
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd le a programot. Fontos, hogy a böngésző ne legyen megnyitva mikor fut a program, mert akkor nem tisztítja ki a gépet.

5. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Köszönöm szépen a választ. :)

6. krokusz28

krokusz28 Törzsjátékos

Sziasztok! Ez a tanács vonatkozok a kikötőre is? Ha kiváltanám el tudnék tenni oda kb 25 földnyi kitehetőt, a helyükön pedig termelni ezt-azt. DE nincs még kiváltva a matéfa, a szőlősóskafa és a gyömbér (no meg amik ezek kiváltása után válthatók ki). Szerintetek mit érdemes legjobban kiváltani ebből a 4-ből?

7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, szerintem a kikötőt érdemes kiváltanod, ha annak gazdaköri feladatsorát tudod csinálni, elég sok btp-hez fogsz jutni, ha jól haladsz vele. Felszabadulhat vele helyed a bahán, ha ott jelenleg kitehetők vannak. Nézd végig a pajtádat és a sziget feladatsorát, hogy abból mit és mennyit tudsz vállalni és utána hozd meg a végleges döntést. A maté és a többi fa is jó btp-t ad. Sok sikert a döntéshez:)

kekmaci75 kedveli ezt.
  8. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Én most, hogy kiváltottam a moringát maradt 104 banánom. Ebből nem nagyon futja fára. Még nincs kiváltva 2 vásárlóm, meg a tenyésztésekhez kapcsolódó 2-2 szobor. Szerintem ilyenek is vagyunk többen.
    Azért gangosként én is megvédelek.

kekmaci75, mimi, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
  9. LBetti

LBetti Fórumgróf

Kár lenne-.-, nekem is 227 AB-m van, 1 megrendelő nincs kiváltva - de az nem is lesz -
    minden, ami lényeges, kiváltva, aztán most várom, hogy történjen már valami a szigeten....:sleepy::p

Kata_rzis, szemike50 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  10. hupi78

hupi78 Fórum hercege

ha eddig ki tudtuk várni akkor mi az a jó pár hónap amit még ki kell várnunk:D:D:D

-gyöngy-581 és LBetti kedveli ezt.
  11. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Kiváltatják a 3 új fát, aztán a korallt ki lehet majd FA-ért is váltani, mint a tenyésztéseket. :D Van ott ész.:D Az üzletpolitikájuk egyre jobban tetszik, az már más kérdés, hogy a farmom mennyire látja kárát.:wuerg:

kekmaci75, Dyny, -gyöngy-581 és 3 más kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

Szia Nóci! Én már farmaranyért is kiváltanám -olyan régóta várunk rá-, csak lenne mit kiváltani, nagyon várom/várnám a korallt.;):):):)

Dyny kedveli ezt.
  13. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!
    Ha megcsinálom a kikötő 1 feladatsort és utána rádobom a szentélyben a 30 AB-t a kikötős szoborra, akkor rögtön használhatom a másik sziget egy részét a kitehetőknek?
    Eddig nem nagyon foglalkoztam vele, de most kezd megtelni a baha a kitehetőkkel, szóval aktuális lett. Pár hónapja játszom újra napi szinten, majdnem 1 évig hanyagoltam a farmomat, elolvastam ugyan az enciklopédiát, de kicsit bizonytalan vagyok.
    133as szinten állok a bahamán, van 17 AB-m, tehát 3 szintlépéssel meglesz a kikötő szoborhoz kellő mennyiség, eventek között meg letermelem a maradékot az utolsó feladathoz a kikötő 1hez, éjszakánként megy a frissen kiváltott hibiszkusz, egész jó tp-ért, szóval úgy számolom, nemsokára meglesz minden.
    Csak azt lenne jó tudni, hogy ha a kikötő1 készen van és kiváltom a kikötő szobrot, átrakhatom-e rögtön a kitehetőket, vagy mi lesz...nehogy kellemetlen meglepetés érjen.:oops:
    Előre is köszönöm, ha valaki biztos a dologban és válaszol.:inlove:
    A feladatsor neve helyesen megnyitó1 . Elnézést... azért hátha tudja valaki.

Utoljára szerkesztett: 22.2.15
  14. -East17-

Szia!

A Kikötő és a Kincses sziget részletes használati utasítása amiben minden szükséges adatot/információt megtalálsz:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bahamarama-kincses-sziget-és-kikötő.561/

15. nyuszika215

Igen, köszönöm szépen, ebbe keveredtem bele elég szépen...minél többször olvasom, annál rosszabb:oops:
    kénytelen vagyok tovább tanulmányozni a dolgot, de ez a megnyitó1 feladatsor kifog rajtam. Most akkor ez mihez is kell? Mert azt már értem, hogy a kincses szigethez nem férek hozzá rögtön, ha kiváltom a kikötős szobrot, hanem akkor kapom a kincses sziget feladatsort...és ha abból végzek az első szint gyémánt fokozatával, akkor lesz 25 kockám a kincses szigeten. Jól értem?
    Most már csak azt nem értem, hogy a megnyitó1 feladatsor mihez ad akkor hozzáférést?
    Ebben tudsz segíteni? Köszi :)

Most azt kezdem érezni, hogy a megnyitó1nek nincs is köze a kincses szigethez...
    Totál hülye lennék?

Utoljára szerkesztett: 22.2.15
  16. -East17-

Ahhoz, hogy a Kikötőbe juss, ki kell váltani a szobrot. Ezután a szigetre bejutást biztosítja a Kincses sziget feladatsor. 5 rész, 5 területet nyit meg. A Megnyitó feladatsoroknak ehhez a területhez nincs közük, nem is adnak semmihez hozzáférést.

17. -gyöngy-581

A megnyitó feladatsorainak tényleg nincsen köze a kincses feladatsoraihoz, jól érzed:). Ha végigviszed a kincseshez tartozó feladatsor ezüstjeit és az utolsó sort a gyémántig akkor veheted birtokba a sziget egy bizonyos részét. Kapod a következő feladatsort és így tovább... Látom közben kaptál -East17--től újabb választ. Sok sikert a feladatokhoz:)

nyuszika215 kedveli ezt.
  18. nyuszika215

Köszönöm szépen a segítséget:inlove: Általában nem ilyen nehéz a felfogásom... Minden esetre most már tudom, merre tovább! Félre teszem ezt a megnyitót és a kikötő szoborral foglalkozom ;) Köszönöm szépen még 1x!

Igen, sikerült kiderítenem a dolgokat o_O Azért köszönöm Neked is. Félre teszem a megnyitót és a 3 kis szintlépésemre koncentrálok...biztos front van, hogy így belassult ma az agyam...

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  19. -bauer70-

-bauer70- Fórummogul

Nehogy így legyen. A kis parasztom már nem győzi ezt a rengeteg új fát. Ez így már nem a pajtára megy, hanem a pénztárcára.
    Persze nem kell mindent azonnal megszerezni, de ez már szerintem túlzás. Kitalálhatnának valami kreatívabbat, hogy a meglévőket ne csak egy gazdaköri erejéig legyen értelme termelni.

nolina1965, LBetti és -manoka25- kedveli ezt.
  20. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Kiszámoltam, hogy fullra meg legyen minden maya templomból, ahhoz 367 banánra van szükségem, most 190 tartok, de az is 237 ha csak az utolsó kamrát akarom fullra kiváltani, még gyűjtök némi banánt. 8)

achmed1122, ulmo12 és csopke1 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.