BAHAMARAMA változásai csevegő archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 11.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Nem hiszem hogy ez az egy terület végett dupla felröpit kérnek majd,de ha igen az sem baj,örüljünk a területnek azért 186 xxl fa napi kétszer aratva rengeteg tp,csp-t jelent,ha csak a top 1000-t nézem ez az egy területnek a haszna elég hozzá éves szinten.

kekmaci75, csio70, sziszi1965 és 9 más kedveli ezt.
  2. dereret

dereret Fórumőrült

A területkiváltás után első lépésként megvenni 1-1 bagoly-varjút sapkával, és a + 15 % nagyon jótékony hatással lesz mind a rendes, mind a szigetes területekre tp szempontjából..

kekmaci75, csio70, sziszi1965 és 11 más kedveli ezt.
  3. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Jajj! ha nem ad csillagot, akkor ne csináld! Bocsánat! Sajnálom, hogy rossz ötletet adtam!:cry::wuerg:

sziszi1965, -skorpio1977-, csopke1 és 5 más kedveli ezt.
  4. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

De próbáltál segíteni, semmi baj, köszönöm ;) Tenyésztek, nem fá-zok xDxD

kekmaci75, sziszi1965, Kukackukac és 3 más kedveli ezt.
  5. **Mazsola**

**Mazsola** Fórumlakó

Mondjuk, ha már bővül a sziget, akkor esetleg bevezethetnék ide is a nemesítést:p

sziszi1965, csopke1, hóóvirág és 4 más kedveli ezt.
  6. B.Dani9

B.Dani9 Junior szaki

Nagyon jó, hogy bővül a sziget, nagyon örülök neki én is.....:D És várom mikor lesz olyan event ami kapcsolódik a területbővítéshez..:) :)

7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Meg sem fordult a fejemben, hogy itt a szintem kevesebb lehet, mint egyébként:oops:. Hiszen az ismertető + területről ír és nem egy új kihívásról...
    Pontosan ezért írtam azt, hogy a mérleg inkább pozitív irányba dől nálam, mert sokkal nagyobb hasznát érzek jelenleg, mint hátrányát:)

HéricsBáró, sziszi1965, magdi06 és 5 más kedveli ezt.
  8. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:) Látom megy az: [​IMG]
    Azt szeretném megkérdezni hogy az új területre is meg lehet vásárolni és kirakni a bagoly-varjútojásokat?

sziszi1965, iboly54, steve223 és 6 más kedveli ezt.
  9. ördög0

ördög0 Rutinos

Szia!
    Ugyan azokat lehet kitenni mint a mostani bahán.:)

10. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Idézet a leírásból:

Az Esőerdő pontosan annyi területből áll mint a Bahama sziget.
    Minden olyan dolgot itt is használhatunk, ami a Bahamán engedélyezett.

- Termőföldek
    -Fák (és titokcsemeték)
    -Állatok (és titokólak, amennyiben lesznek)
    -Tenyésztelep
    -Kitehető ajándékok
    -Dekorációk
    -Tojásból kifejlődő kedvencek (bagoly, varjú...stb.)

kekmaci75, sziszi1965, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  11. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Jaj,de jóóó!! Örülök nagyon az Őserdőnek! :)
    Nagyon fáradtan értem haza,alig tudtam belépni a Fórumba! De hála az égnek sikerült és egy ilyen jó hír fogadott,mint az Őserdő!
    Csodálatos!!!! :)

12. vm68

vm68 Rutinos

Még jó hogy AB-t gyűjtöttem.
    Most azt tudnám eldönteni hogy moringa vagy acai pálma-pitomba-ördögcérna.
    Majomkenyérfa titok fából fejlődött?
    Korall sziget nem lesz?

13. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Igen, titokcsemete rejtette.

Kukackukac és vm68 kedveli ezt.
  14. Dyny

Dyny Fórumgróf

Még csak xxl fák sem kellenek hozzá feltétlenül:) Most számoltam épp, hogy ha kiteszek 188 goji fát az új területre, az naponta 188*5 fatermés, pajtaérték 444 CSP, két hónap alatt 25 milla pajtaértékben;) Ha bent hagyják a fákat a TOP-ra magasabb lesz itt az aljaxD

Úgy bizony, jó lenne egy jó kis gazdaraktár akció;)

Az ötlet jó volt, nem csak Neked fordult meg a fejedben, ezért is néztem meg, és tudtam már hogy nem ad csillagot:cry:

kekmaci75, sziszi1965, icus08 és 5 más kedveli ezt.
  15. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Köszönöm, csak pontosítani szerettem volna, nehogy probléma legyen belőle mint ami egyszer már volt. Tehát nem egy másik területről fogom átvinni hanem veszek oda is és az engedélyezett.

16. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Lehet, hogy erre gondolva nem vonják be az új területet minden eventnél az eventnövény termelésbe, hogy olyan nagyon sokat mégse kelljen kattintgatni. :music:

Kukackukac kedveli ezt.
  17. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Semmi [​IMG] inkább ez van [​IMG]
    Ha nem vonják be akkor a bahama maga nem lesz benne csak maga a Farm 3 terület. Persze volt már a farmon is 1 terület kizárva, de szerintem ha a bahama 1-es benne lesz akkor a bahama 2-es is benne lesz.
    Szerintem, de csak az én elvetemült gondolkodásom alapján, forrás: saját kútfő - ezzel megemelik a eventes növény+felröppenő dbszámot és kitolják a 3 napos befejezést 1 nappal és marad az (1) 7-es eventidő.

kekmaci75, csio70, sziszi1965 és 5 más kedveli ezt.
  18. zsellér552

zsellér552 Utánpótlás-írogató

Kedves East!
    Mindenben igazad van, kivéve egyben - "Eddig mindenki a szigetes területbővítés miatt könyörgött." Eddig is voltak olyanok, akik fenntartással voltak a területbővítéssel kapcsolatban (többek között én is), csak legfeljebb nem hallatták annyit a hangjukat. Mert valahogy úgy van az, ezzel is és sok más dologgal kapcsolatban is, hogy akinek jó úgy, ahogy van, az nem kürtöli állandóan világgá, hogy maradjon minden így, ellenben azzal, aki egy nap akár többször is nekiáll "könyörögni" a változtatásért (itt konkrétan a bővítésért). És ha csak a hangosak alapján mondunk véleményt, akkor az egyáltalán nem biztos, hogy igaz.
    Mindettől függetlenül én azt mondom, hogy hozott a BP egy változtatást, egy döntést, ezt el kell fogadni, alkalmazkodni hozzá és a lehetőség szerint kihozni belőle a maximumot. Biztos lesz sok előnye, valamennyi (relatív) hátránya, az tény, hogy többet lehet termelni, ami a kapásoknak kisebb előny, a traktorosoknak jóval nagyobb. Nyilván nagy lesz a szórás a kihasználtságban, különösen annak tükrében, hogy a nagyobb tp értékű ólak és fák (és kitehetők!!) nem mindenkinek állnak olyan mennyiségben rendelkezésre. Én úgy látom, a kicsik gyorsabban fognak haladni a bahán, a nagyok meg sokkal gyorsabban. Az olló inkább nyílni fog, mint záródni. Mindenesetre igyekezzünk pozitívan hozzáállni, majd meglátjuk mi sül ki belőle.

sziszi1965, -skorpio1977-, Dyny és 7 más kedveli ezt.
  19. vrolcsi2001

vrolcsi2001 Járnitanuló

És itt is fel kell majd szabadítani a területet? Vagy megkapjuk 1-1ben, használatra készen? :)

benedekbobe63 és soramay72 kedveli ezt.
  20. soramay72

soramay72 Fórum hercege

már csak az a kérdés, hogy a kiváltott Esőerdő, rögtön a teljes területet adja 250 csillagért vagy úgy lesz mint a Kincsesnél, hogy váltogatni kell, ez nem derült ki az előzetesből? Reméljük legkésőbb csütörtökön kiderül, vagy beborul ;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.