BAHAMARAMA változásai csevegő archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 11.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok:)
    Én csak annyit szeretnék a Bahama új területéhez hozzáfűzni, hogy össz-vissz 94 csillagom van, úgyhogy én csak kívülről fogom csodálni az Esőerdőt egy jó darabig, vagy jó kislány módjára átvedlek Csillagharcossá, és levadászok a Gazdakörből valamennyi megmaradt csillagot, de még ez sem lesz elég, várok, hátha jönnek olyan eventek, ahol lepotyog pár csillag is:p

csio70, kisszakács75, mamszi5107 és 10 más kedveli ezt.
  2. CateW

CateW Fórumlakó

Szerintem a legfontosabb észrevenni, hogy ez olyan fejlesztés, amit sokan szerettek volna már régóta, mert a 188 kocka kb semmire sem elég (főleg ha valaki a bahás gazdakörikhez maga akar mindent letermelni). Ez az én szememben jó pont a BP-nek (még ha személy szerint nekem nincs is a plusz területre nagy szükségem).
    Érdekes kérdés, hogy kinek mennyire dobja meg a napi aratott BTP mennyiségét az új terület. A kicsiknek (akiknek még a teljes sziget sincs meg és kb ugyanazzal tele tudnak rakni bármennyi területet) jelenti szerintem a legnagyobb segítséget, akár tripla olyan gyorsan is haladhatnak. Nekem személy szerint most kb ugyanolyan arányban jön BTP a rendes szigetről, a kincsesről meg a paszulyról, szóval maximum 33% növekedést várhatnék - de mivel az értékesebb cuccok vannak kinn, csak kisebb TP értékű fákat tudok kitenni, szóval még ennyi sem lesz a gyorsulás nálam.
    Viszont legalább kicsit megkavarja a piacot az újítás. Jobban megéri majd ananászos sütit és TP növelőket (törzsfőnök lekvárja, matróztea) használni (dupla annyi nyereségért), így ezeknek és hozzávalóiknak szerintem fentebb megy az ára. A direkt TP-t adó termékekre kisebb lesz a kereslet (relatív kisebb mértékű pluszt nyújtanak a napi aratott BTP-hez képest), illetve ha több hozzávalót termelnek hozzá, lentebb is mehet a hozzávalók és velük együtt a termékek ára is. Legalábbis én ezt várom - aztán majd meglátjuk (mindenesetre én ennek megfelelően bevásároltam).
    Az eventek felröppenő szükséglete megnövekedhet 10-15%-kal, de én bízom benne, hogy jobban előtérbe helyezik az olyan eventeket, ahol nem x ezer növényt kell letermelni (szerintem mostanában erre nem panaszkodhatunk).

csio70, sziszi1965, kisszakács75 és 11 más kedveli ezt.
  3. imike911

imike911 Fórum hercege

Azt írja a leírás, hogy az új terület éppen annyi kockából áll, mint a bahama1 és 40 db 2*2-es kocka rakható ki rá. Igen ám. de a bahára ki lehet rakni 41 db-ot is. Szerintem itt is.
    Egyébként nagyon jó lesz az új terület, legalább lesz helyem kirakni az összes neon pálcikahegyezőt, amit természetesen állandóan szupertáppal etetek majd, így naponta kétszer arathatók, adnak összesen 2*41*3=246 evőpálcikát és a tojásokkal, termésnövelőkkel úgy kb. 800000 btp-t. Van jobb ötlet?

4. apuci30

apuci30 Fórumőrült

ne fesd az ördögöt a falra az újakra és a nem rég kezdett gazdákra is kell gondolni az biztos én csütörtökön nem nyitom mert nincs egy fiaskó csillagom de még csp-m és a pajta is üres :( elkezdtem most növényeket ültetni a fatermések mennek a piacra naponta így a terményes csillagokat kiszedegetem de az is max 120 csillag és akkor ott van a müzlifaló ebédidő stb kissebb gazdakörik amiből a többit tudom hozni de termelni kell kézzel. és most nem a piac lesz a legfontosabb

neon pálcikahegyező? mutasd már meg :D vagy már múlt hét szerda óta neonba látsz mindent?

csio70, .Rozmaring., kisszakács75 és 5 más kedveli ezt.
  5. BBke

BBke Fórumlakó

Amikor elkezdtem a játékot, akkor még pálma pengő volt a szigeten. A szigetre jutásért repülési órákat kellett venni.
    Hogy pontosan mennyit arra már nem emlékszem. Ha jól emlékszem akkor a pálma pengőt átváltották CSP-re, vagyis egyesítették a két fizető eszközt. Utána jött a szigeten a szintek átalakítása. Van aki jól, és van aki rosszul járt... vagy előrébb lépett, vagy vissza.
    De valljuk be, muszáj volt átalakítani mert iszonyú sok TP kellett akkoriban egy szigetes szintlépéshez.

És akkor még nem volt felhősor, sem bónuszok... de 100% TP bónusz volt, ha vettél aranyat.

Akkoriban sokkal nehezebb volt a szigeten szinteket lépkedni, mint most...

6. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Hát persze:) az új területre csak fákat teszek ki, a jelenlegi földre pedig állatokat nappalra, éjszakára pedig növényeket:);)

csio70, sziszi1965, kutyaszálló és 9 más kedveli ezt.
  7. fehérnyuszika

fehérnyuszika Járnitanuló

Szia! Apuci felejtsük már el a kicsi nagy témát! A kicsi azért kicsi mert nemrég kezdte :D az a doga nagy legyen :Dezért termeljen :music: és nagy lesz egyszer csak :D

Kati22222, sziszi1965, Netudki50 és 3 más kedveli ezt.
  8. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Egy rugóra jár az agyunk, én is ezt fogom csinálni :)

csio70, sziszi1965, Netudki50 és 5 más kedveli ezt.
  9. iboly54

Szióka!:inlove:
    Egyenlőre ezt gondolom a legjobbnak;) aztán majd meglátjuk a piac hogy alakul:) a rövid érésű növények ára biztosan csökken, megtudom venni, ha kell. Ezért megy éjszakára a hosszú érésű:)

sziszi1965, Marika312, Kukackukac és 4 más kedveli ezt.
  10. BBke

BBke Fórumlakó

Arra én is kiváncsi lennék :p

Kukackukac és Dyny kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Köszönöm szépen, nagyon jó terv, szeretem a rugalmas munkát, én is alkalmazom folyamatosan, nálam sincsen semmi bebetonozva:);) sokszor csereberélem azt amim van, attól függően, hogy mire van szükségem:)

HéricsBáró, iboly54, csio70 és 7 más kedveli ezt.
  12. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Valami ilyesmit tervezek én is de hogyan oldjátok meg a csatnit? Minden éjjel 1 felet használtok? Én valószínüleg előbb letermelem a növényeket amennyit jónak látok, utána meg állatozok amíg csak kell.:)

csio70, sziszi1965, kisszakács75 és 10 más kedveli ezt.
  13. ada77201

ada77201 Fórumlakó

Sziasztok!
    Én nagyon örülök a meglepetés +Bahamának.

Pont ma értem el a 206. szintet és ahogy most beléptem a hírek oldalra mit látok el sem akartam hinni és tényleg sikerült a sok könyörgésnek meg lett a jutalma bár ez nem mindenkinek jó de lesz ennek majd böjtje is azt hiszem több event gaz kell és a feröpik sem maradnak majd el.:D;)
    Na én biztosan ki fogom váltani mert már a 89. szinten vagyok de sok minden bent van még a tölgyön főleg a tenyésztő csomagok amik rengeteg csillagot kérnek de eddig ezzel nem igen foglalkoztam mert a tenyésztős feladatok még váratnak magukra a gazdakörben de egyszer majd azzal is elkészülök nem sietek sehová;)
    Először csak néztem az ismertetőt majd utána esett csak le nekem ez nem lesz gond mert 2.353 db csillagom vano_O:inlove::pxD.

Na akkor további jó szórakozást és játékot mindenkinek;)

csio70, sziszi1965, Netudki50 és 9 más kedveli ezt.
  14. kukori80

Éjszakára rakok ki hosszú növényeket és nem csatnizok hanem először aratás előtt berakom a fákhoz az ananászost, azt leveszem és berakok egy töklekvárt. 1 területre nem érdemes felhasználni a csatnit. De úgy is lehet csinálni hogy minden területen növényt ültetsz csatnival. Nekem nincs sok értelme mert mamutok vannak kinn és 1 területre nem éri meg felhasználni.

sziszi1965, Cyra65, Marika312 és 5 más kedveli ezt.
  15. VividDarer

VividDarer Fórumlakó

Nagyon örülök az Esőerdőnek. Sajnos nemrég váltottam be elég sok csillagot :(

Viszont, hiába örülök, egy kicsit azért nem. Egyre több területet kell kezelni, és dolgozó embereknek, még ha napközben is be tudnak lépni, egyre nagyobb kihívás, hogy ne legyen üresjárat. Lassan főállású farmernek kéne lenni :) Csak sajnos CSP-ből nem lehet megélni :mad:

csio70, kisszakács75, mamszi5107 és 7 más kedveli ezt.
  16. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Legalább elférnek a kütyük is amik baha -tp-t adnak :D

kukac42, sziszi1965, Marika312 és 7 más kedveli ezt.
  17. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

mit értetek azon , hogy az alap régi Bahama terület ? az ugyan az , mint a kincses sziget 1 ?

sziszi1965, Kukackukac és Dyny kedveli ezt.
  18. kukori80

Nem olyan rossz ez. Kiraksz 10 órás ólakat meg 10 órás növényeket ahogy az időd engedi. Reggel kirakod és este leszeded. Napi 2x-i belépésből meg lehet oldani és mégis haladsz.

sziszi1965, Marika312, Kukackukac és 5 más kedveli ezt.
  19. iboly54

Én eddig is a farmon 2 területen éjszakára a hosszú érésűeket raktam. Reggel csatnival kezdek, egy-két kört vetek a farmon rövidet, aztán amit épp szükségesnek látok, ólakat v XXL-es fákat teszek. A bahama a növelt területen meg ahogy írtam, aszerint kezdek.:)

sziszi1965, Cyra65, Marika312 és 4 más kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Ami jelenleg Neked is megvan:), az a baha/1. ez lesz a régi. A baha/2. lesz az új :). Tehát nem a kincses, hanem a szigetet, amit a tölgynél váltottál ki valamikor.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.