BAHAMARAMA változásai csevegő archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 11.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. janos6750

janos6750 Aktív író

Szia, érdemes szétnézni a gazdakörben nyitott feladatok után nézve;), bár a piaci árak úgy látom egyre inkább kezdenek elszabadulni:cry: stílusosan a csillagos eget verdesik:D

hóóvirág, Dyny, .sylvia72. és 2 más kedveli ezt.
  2. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Sziasztok! Nagyon örülök az új területnek de tartok is tőle,hogy több lesz eventkor a beadandó mennyiség! Eddig is nehéz volt letermelni. A 75 csillagommal nem egyhamar lesz meg az esőerdő!

kutyaszálló kedveli ezt.
  3. Pixelsoldier

Pixelsoldier Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nagyon örülök az új területnek. gondolom ha a bahamát így megszórják tuti lesz egy csomó új dolog. kis csalódás viszont h amiket eddig megnyomtak egy ideig feledésbe merül. a rendes farmon volt szükség területre a rengeteg új ól miatt. reméljük ez is el jön majd...!!! GOOD LUCK

kutyaszálló és .sylvia72. kedveli ezt.
  4. Én is így látom és sokaknak segíteni fog.
    A csillagokat pedig kicsit ráhajtva meg lehet szerezni!

kutyaszálló és baksaiedit55 kedveli ezt.
  5. zsellér553

zsellér553 Utánpótlás-írogató

És amiről még itt szó sem esett. Ha valaki nem akar termelni, csak btp-t szerezni, annak ott vannak a bárhová helyezhető kitehetők. A most zajló felhő vásár 1x1-es kitehetője 12 óránként ad 525 btp-t. Aki az xxl miatt, meg egyébként is 12 óránként belép a farmra, annak kétszer szedhető, 1050 btp/nap 1x1-es kockán. De van hasonló kitehető több is (kerekkeréken is nyerhetők,sőt 10 órásak is), vagy vesz valaki vagy cserél, szóval a lehetőségek egészen tágak.

Rózsa pálcikahegyező 60 millióért - legyen az 2x2-en minden jóval napi 8000 btp. Mostanság kb. 7 csp/1 btp arányban lehetett termékeket kapni, tehát 60 millió csp = kb. 8,5 millió btp. Ez napi 8000 btp-vel 1071 nap. Megéri? Közben ad terményt, amit el lehet adni, de a helyén adhat más tp-t vagy növényt, bármit. Ha egyébként összejön, az jó, de csp-ért vásárolni, szerintem elég véleményes. Szóval lehet itt gondolkodni, bár a számokon(csp,FA) látszik, hogy ezek a példák azért keveseknek a gondjai.

Utoljára szerkesztett: 27.8.15
  6. CateW

CateW Fórumlakó

Szia, azért árnyalnám a képet pár dologgal:
    - Úgy látom, végi 60% TP bónusz számoltál. Van 3 felhősor, ami nem hat az ólakra, csak a fákra. Van egy, ami 10 óránként aratható és 25%-ot ad, illetve 2, ami 36 óránként 10, illetve 20%-ot. Ez önmagában átlagosan 35% bónusz a fákra (25% fixen és 30% minden harmadikra). Ezen kívül a gesztenye király sem hat az ólakra. Ez általában nincs meg az embereknek, de van, akinek ez is befolyásolja a taktikáját.
    - Nem egyszerű egyforma színes ólakkal telerakni a bahamát. Gondolom azt nem kell mondanom, hogy 40 rózsa ólat csinálni mennyi CSP. Sokkal egyszerűbb XXL fákat szerezni (fele áron elég sokan veszik, illetve most Valdemárnál is minden alkalommal is kiszedhető egy XXL moringa). A nem egyforma ólaknak nem egyforma az érési ideje, így nem lehet hozzájuk igazítani a táltosokat és sárkányokat (vagy beérve állnak). Ez megint elég nagy TP veszteség (nálam 60%).
    - Nem csak a TP-t érdemes ilyen esetekben számolni, hanem a CSP nyereséget is (ami közvetlenül konvertálható TP-re, de akár másra is, rugalmasabb a felhasználása). A piros szőnyeges hiába adna alapból több TP-t az XXL moringánál, ha a szőnyeg ára 4000 CSP, de az etetéshez kell 2 teve + 1 táp (4500 CSP), azaz buksz 500 CSP-t minden etetésnél. Ezzel szemben a moringa tartja az 5-600 CSP/darab árát, ami ananászos sütivel egy 2x2-es területen 4 fával számolva 10000 CSP aratásonként.
    - Az állatok tartása macerás, mert figyelni kell, hogy legyen nekik táp :)

hóóvirág, Pharmer500#2, csio70 és 7 más kedveli ezt.
  7. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok! mar nagyon varom az esoerdot , olyan izgatott vagyok, vegre kipakolhatok mindent ami a pajtamban all , csillagok megvannak ra ,keszen allok az ujjabb kihivasokra , mindenkinek jo szorakozast kivanok az esoerdohoz:)

kisszakács75, Dyny, Dalmacska20 és 3 más kedveli ezt.
  8. Dalmacska20

Dalmacska20 Fórum bárója

Sziasztok.Nálatok is megjelent az esőerdő??Nálam azt jelzi már beadhatom a csillagokat de nem merem csak 14 óra után mert még nincs kint a hivatalosban

Pharmer500#2 kedveli ezt.
  9. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Vedd birtokba az Esőerdőt.:)

10. mara5151

mara5151 Utánpótlás-írogató

Én beadtam a csillagokat, de nem látom az őserdőt !

11. csillagocska19

csillagocska19 Kivételes tehetség

Én sem!

12. maszatka2010

maszatka2010 Fórumlakó

Sziasztok! Én is aktiváltam az őserdőt leadtam a 25o csillagot, de sajnos az őserdőt nem adta be! Vagy valamit nem jól csináltam?

13. Kati0501

Kati0501 Fórum-zöldfülű

Én sem

14. cili53

cili53 Fórum bárója

Sziasztok!
    A csillagokat beadtam, azt írja már aktív ,de nem látom az esőerdőt!!

15. -skorpio1977-

-skorpio1977- Haladó

Nálam sem jelent meg, gondolom az első pillanat hibái :) Kicsit még várni kell rá. De mint tudjuk, a jó dolgokra várni kell, a nagyon jókra meg még többet :D

kisszakács75 kedveli ezt.
  16. borderland57

borderland57 Fórum mestere

Én se látom

17. DGabriella

DGabriella Fórumprofi

Ezek szerint nem vagyok egyedül, nálam is ez a helyzet

18. Krisssta

Krisssta Fórum-zöldfülű

Én is beadtam, frissítettem is vagy 2x, de nem látom az esőerdőt....

19. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Én se ! Valaki megtalálta már ?

20. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

hóóvirág, Dyny, KapaKata79 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.