BAHAMARAMA változásai csevegő archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 11.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ádám1014

ádám1014 Aktív író

Szia!
    A fórum főoldalán a fejlesztői blog, Produceri Hirlevél!
    Ott megtalálod de nem sok semmi van róla csak egy kép!
    Üdv

Apóca72 kedveli ezt.
  2. mamszi70

mamszi70 Haladó

Biztos nem lesz olcsó, sőt félek ezt is részletekben tudjuk majd megszerezni , mint a sziget bővitést. Ami megnyerte a tetszésemet a produceri levélben, az , hogy játszik a játékkel, tehát van rálátása a játékra és a felmerülő problémákra.

Tigrislady és -vadocka70- kedveli ezt.
  3. agi967

agi967 Fórum biztosa

Hát,szerintem a kikötőből,de félek az a hajó a másik oldalról indul majd,így arrébb kell pakolni a nyugágyakat.A kincses szigethez ha emlékeztek volt egy szobor,szerintem ehez is lesz egy.Bááár ha szerencsénk van akkor elég ha már nyitva a kikötő.:music:

mária4702 és -vadocka70- kedveli ezt.
  4. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Hát igen, én is bőszen imádkoztam a lenti tenyésztésnél, de nagy nehezen végül összejött a rózsa szőnyegcsomózó hiányzó "kelléke": http://kepfeltoltes.hu/140906/trukkos_www.kepfeltoltes.hu_.jpg [​IMG]

A fenti szamaras képről jut eszembe... Most akkor ne szaporítsam/vásároljam fel az elefántokat? Már nem tudom eldönteni, minek a tenyésztése következik a kakukkos event után... :oops:

A Korall-szigetről megjelent kép nagyon tetszik. Várom az új játékelemet!

-vadocka70-, dalmata10 és agi967 kedveli ezt.
  5. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Azért jó lenne ha mondanának valamit a szigetbővitéssel kapcsolatban. Arra gondolok hogy kb mikorra várható és kell-e és mennyi AB.

6. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia Kata!
    A kérdésed akár itt is felteheted s ha már betérsz hozzánk, szavazhatsz is. ;) Előbb-utóbb jön az elefánt is, de még engem sem vitt rá a lélek, hogy telepakoljam a szigetet elefántarénával.

Jucus1949, agi967 és Pharmer500#2 kedveli ezt.
  7. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

A Produceri levélben:)

8. n4rover

n4rover Utánpótlás-írogató

Sziasztok,
    ennél jobb helyet nem találtam a kérdésemnek, és végül is btp gyűjtéshez vezethet:
    Szóval, van valakinek tapasztalata arról, hogy a nemesített növények, mint a biogyapot, vagy póréhagyma tényleg megdobják-e érezhetően a felreppenőket? Most lett meg a biogyapotnál a plusz 20%-os esély a gyógyelixírre, de nem tudom, hogy megérte-e vele vesződni. Mit gondoltok/tapasztaltatok?

9. Kiscsibuci

Kiscsibuci Haladó

Bízom benne,hogy a korallszigethez nem kell majd se aranybanán,se temérdek szigetes cucc,mert a nem régen játszókat sok időre kizárnák a játék új részéből,ez meg nem hiszem,hogy célja volna a fejlesztőknek.A 76. szinten járok,most tudnám a 6.kamrát kiváltani de amíg nem gyűlik össze annyi banánom,hogy legalább a lajhárt kiváltsam nincs értelme.Mire a tevéig eljutnék(mert szeretném egyszer én is tenyészteni) addig úgyis játékba kerül az új sziget,könnyebben döntök majd biztosan.Addig is vetek-aratok,iszom a piros bólét,mert azt már csinálhatok igyekszem haladni,de alacsonyabb szinten se túl haladós,még az 4. szigetrész ki sincs váltva,mert az ugye a 7. kamra szobra,kicsi a terület.

Jucus1949 kedveli ezt.
  10. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Előbb a hiányzó terület legyen meg. Szerintem az a Korallsziget nem fog elszaladni. :)

11. agi967

agi967 Fórum biztosa

Először én is területbővítést céloznám meg.Tudm,hogy 2 kamra kiváltása nem kevés aranybanán,de megtérülő befektetés,a teve se olcsóbb ha még lajhár sincs.
    Azon morfondírozok,hogy kiváltsam-e a citromfüvet,vagy vigyázzak az aranybanánokra és várjam meg hogyan is lesz az a korallsziget.198-as szinten vagyok,44 AB-om vanDe ma szintet lépek.:p;)

12. Kiscsibuci

Kiscsibuci Haladó

Köszönöm a jótanácsokat,megfogadom és a területbővítésre koncentrálok.:)

agi967 kedveli ezt.
  13. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Én úgy okoskodtam minél több gazdakörit elvégzek, annál több BTP-t kapok. A magasabb szintű növények ültetése is több BTP-t jelent, ezért én bíza kiváltottam még a gyömbért is, és nem maradt banánom csak 4db. Ez volt augusztus elején. Megcsináltam a gyömbéresgazdakörit és azóta már van 60AB-m Bár mindenki azt mondja nem érdemes a baharamás tenyészállatokat beadni a gazdaköribe, mert eladva több csp-t jelent én bíza beadogattam és azokkal is rengeteg BTP-t kaptam. Kiszolgálom a vevőket is, az is ad kis BTP-t és így szépen tudok haladni. Közben eszegetek, iszogatok ezt-azt, amit éppen tudok gyártani:)

kekmaci75, genka53, gulya69 és 2 más kedveli ezt.
  14. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Én is kiváltottam már mindent és hamarosan 50 AB-m lesz.
    Várom az új kihívást a Bahán. Na és a Korall-szigetet is, de nagyon... [​IMG]

15. LBetti

LBetti Fórumgróf

Jó ez a boldog ól nap, a rózsa kókuszkopasztó 8568 BTP-t adott, bónuszokkal. :)

16. maryke26

maryke26 Junior szaki

Én is mindent kiváltottam és már van 51 aranybanánom. :)

farmerogirl kedveli ezt.
  17. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Nekem most 58 AB-om van, de a gyömbért és az utolsó fát még nem váltottam ki... :( egyelőre nem is merem, várom a korall sziget bevezetését :music: legutóbb pont az új növények, fák bevezetése előtt nem sokkal váltottam ki a plusz megrendelőket és nem volt tartalék banánom :oops:

Utoljára szerkesztett: 28.9.14
    -gyöngy-581 kedveli ezt.
  18. gulya69

gulya69 Fórumlakó

Én meg azt néztem, hogy nem biztos, hogy megéri minden bahamás vevőt kiszolgálni, főleg azokat, akik két vagy három fajta állatot kérnek. Ugyanis, ha kiszámolod, hogy ha azokat amiket kérnek eladnád a piacon, és azon a pénzen vennél csokis palacsintát, vagy mangós-narancsos turmixot, bólét, akkor sokkal több BTP-t kapnál, mint hogy kiszolgáltad a vevőt.
    Persze kérdés, hogy ki veszi a fáradtságot és eladja a piacon azt a pár dolgot, amit kér a vevő és nem ad érte elég BTP-t.
    Én azokat a vevőket szeretem legjobban, akik csak faterméseket kérnek.

Claunyuszi és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia tényleg nem a legjobb helyre írtál, ennek volt/van másik helye is. Látom, hogy nem kaptál választ a kérdésedre. Nekem a rózsa, szegfű és a hagyma van nemesítve mindenre. Komforton a hagyma egy-egy területen 12-14 kalapácsot ad. Alapanyagra nem nemesítettem, de a felröppenési arány valószínűleg hasonló lehet. Szerintem, ha szükséged van rá megérte, használd belátásod szerint. Az elixír ha a term.gyógyászt használod rendesen fogy. Sok-sok bólét és turmixot kívánok. Gyöngy92/211

Claunyuszi kedveli ezt.
  20. n4rover

n4rover Utánpótlás-írogató

Szia, és köszönöm szépen a válaszod. Legközelebb akkor megpróbálok más topicot találni ilyesminek. :) Egy ideje tolom éjszakánként két területen a biogyapotot, csp-ben tisztán látszik, hogy megéri, gyógyelixírben... mostanában tűnik úgy, hogy mintha többet adna...

Claunyuszi és -gyöngy-581 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.