BAHAMARAMA változásai csevegő archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 11.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Szerintetek annak mennyi esélye van hogy most ugye volt eezaz event és kaptunk titokfákat:) és hogy abból ami most megjelent fák fejlesztése fejlödik ki?:)

Meellcc, genka53 és bindi5454 kedveli ezt.
  2. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Azt már kiváltottam érik is, csak azon a néven,hogy tamarilló,még nem volt nekem ismert.

Meellcc, -kaktuszable-, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  3. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Üdvözlet minden optimizmussal teli ,és kevésbé optimista,de kitartóan szántó-vető Gazdatársnak! Nekem 152 arany banánom volt.Kiváltottam a 10.kamrát 45 AB és ostoba fejjel a makadámia diót 25 AB,csak azután néztem meg az új gazdakörit,aminek az első feladatsorához maté,tündérrózsa,és papirusz kell.Sajnos a papiruszt és tündérrózsát csak a sárgadinnye után lehet kiváltani,pedig az csak a 6.feladathoz szükséges.A három új növény:sárgadinnye,papirusz,tündérrózsa 105 AB, ami meg lett volna,ha a makadámia diót nem hamarkodom el. A tukán szintén csak a 6. feladat része, úgy gondolom,hogy az majd Karácsony körül lesz aktuális. Mielőtt vásároltok célszerű tanulmányozni az új gazdaköri feladatot.Lehet,hogy én vagyok az átlagostól nehezebb felfogású ,vagy nem elég figyelmesen olvastam a tájékoztatókat,de fogalmam sincs mi a 2.feladatsorban kért tamarilló és a 3.-nál lévő cukoralma.Remélem mire odaérek fellebben afátyol eme homályról.Addig is orömteli játékot!!!Ili,aliasz Lona gazda Debrecenből

Meellcc, -kaktuszable-, ada77201 és 10 más kedveli ezt.
  4. mirtil00

mirtil00 Junior szaki

Köszönöm szépen,de a szentélybe nincs kiírva,hogy melyik fának mi is a termése.

bindi5454 kedveli ezt.
  5. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

A tengeri kaland,ID:18559029

bindi5454 kedveli ezt.
  6. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Ezért készítettem el úgy az ismertetőt, hogy olvasható legyen benne.

Meellcc, PalMa, -kaktuszable- és 8 más kedveli ezt.
  7. -East17-

Szia!

Az ismertetőben a fákat ábrázoló képeken olvasható, hogy melyiknek mi a termése: Paradicsomfa - tamarilló, Annónafa - cukoralma.

Meellcc, Gio, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  8. -East17-

Pedig nálad is ott van, jelenleg a 21. oldalon. De ha a Hírek oldalon rákattintasz, egyből oda visz.

Meellcc, -kaktuszable-, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  9. alpha58

alpha58 Rutinos

Sziasztok!
    A habenero paprika kivételével mindent kiváltottam. Növényekből 100-100 db. t vettem, a fákból 1-1 db.-t és 1 tukánt. Supertápot nem

adok neki, spórolós vagyok. ;)
    Majd mindennek eljön az ideje. Csak szépen nyugisan, semmi pánik.:)

Meellcc, -kaktuszable-, kissme6 és 12 más kedveli ezt.
  10. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

Köszönöm.Máskor az első szokott lenni az új feledat

Meellcc, bindi5454 és Leho69 kedveli ezt.
  11. farmer_puma28

farmer_puma28 Fórumelemző

Sziasztok!Nekem nagyon tetszik a bahás újítások,még úgy is hogy 51 szinte kell lépjek hogy meg legyen minden.Az meg nem kevés Btp most 300.szinten vagyok,tehát nagyon sokat kell kapálni.Ez kb úgy néz ki mint a régi szigeten mikor a licsifa volt a cél,szinte el érhetetlen volt de meg lett...Majd ezek is az újdonságok is meg lesznek egyszer.;):)

Meellcc, Markitooo, -kaktuszable- és 15 más kedveli ezt.
  12. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Ha bemégy a Gazdakörbe, felül a keresőnél átállítod Időrend szerinti mutatásra nálad is az első lesz.

Meellcc, -kaktuszable-, kissme6 és 5 más kedveli ezt.
  13. 72Kincsem

72Kincsem Junior szaki

Sziasztok !
    Nagyon örülök a változásnak a bahamán. Csak adhatnátok hozzá banánt is. Ezeket amikorra meg szerzem karácsony lesz.-.-

Meellcc, -kaktuszable-, ada77201 és 5 más kedveli ezt.
  14. mirtil00

mirtil00 Junior szaki

Elnézést,de eddig hozzászoktunk,hogy a banánfa banánt terem és így tovább,még meg kell szokni,hogy a paradicsomfán pl.tamarilló terem.Még meg kell szokni az új neveket.

15. anchy70

anchy70 Fórum-zöldfülű

Sziasztok .Lehet hogy én vagyok ma nagyon béna de nem tudom a tukánt kiváltani.A tőbbit tudnám de annyi banánom nincs...Mit csinálhatok rosszul?

Meellcc, ada77201 és bindi5454 kedveli ezt.
  16. -East17-

Szia!

Az előtte való szobrokat már kiváltottad? Mert csak sorban haladva lehet.

Meellcc, -kaktuszable-, ada77201 és 4 más kedveli ezt.
  17. anchy70

anchy70 Fórum-zöldfülű

Szia East bocsi de ugy tünik tényleg jobb ha megyek lefeküdni...Ritkán vagyok ilyen hüle...Kőszi a segitséget

-kaktuszable-, ada77201, csopke1 és 5 más kedveli ezt.
  18. barikafarmer93

barikafarmer93 Járnitanuló

Srácok, én behalok, mennyire eszméletlen királyok az újítások, főleg a TUKÁN! Valami fára gyűjtöttem, de egy szintlépés még és inkább azt váltom ki, mert nagyon jól néz ki a madár, és gyönyörű az ól. Most mangós narancsos turmixot fogok gyártani, hátha jó ára lesz most. Én pedig szép lassan gyűjtök az újításokra, meg reménykedek benne, hogy lesz arany banán nyerhető eventekben.

Meellcc, -kaktuszable-, ada77201 és 10 más kedveli ezt.
  19. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Csak érdekességképpen: A paradicsomfa gyümölcsét a 60-as években új-zélandi tengerészek nevezték el tamarillonak, hogy megkülönböztessék a normális paradicsomtól.:)

Én balfékeskedtem, kihagytam egy növényt.:D

Vettem ugyan egy tukánólat, de nem teszem ki egyelőre.

Meellcc, ördög0, -kaktuszable- és 16 más kedveli ezt.
  20. kissme6

kissme6 Törekvő

Nem tudom hol az igazság. Én nemrég kezdtem. A bahán 80-as vagyok, farmon 77. A királynőset akkor nagy nehezen befejeztem de nem sok plusz lehetőségem volt. Egyáltalán nem izgat az új dolog. Annyi minden van még előtte, hogy ihaj.
    De amikor a pandát bevezették állítólag a terménye 20000 körül ment a piacon. Én most kényelmesen veszem 3000-ért. Még csak azt az egy állatot váltottam ki. Azt tenyésztgetem.
    Megnésztem az új feladatsort. Nem nagy szám. Mire odaérek fillérekért egy nap alatt lezavarom a gazdakörit. Hol az igazság?

Meellcc, mirtil00, -BombadilToma- és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.