BAHAMARAMA változásai csevegő archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 11.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

A Bahamán már nagyon régen nem szintfüggő semmi. Amit ki tudsz váltani a szentélyben, azt meg is tudod venni a piros kosár alól.

Hehe. De sokan ugrottunk a szintekre.:D

GA-BI-O-Farm, iboly54, meszimarsi és 4 más kedveli ezt.
  2. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Köszi mind kettőtöknek.

bindi5454, AnkaFD és genka53 kedveli ezt.
  3. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

:) majdnem mindent kitudtam váltani:)

Puszpang, bindi5454 és genka53 kedveli ezt.
  4. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Neked is Köszönöm!

.barbi1., AnkaFD, bindi5454 és még 1 ember kedveli ezt.
  5. .Macskusz.

.Macskusz. Fórum ismerője

Sziasztok!
    Nekem valami kimaradt, mert nem emlékszem hogy olvastam volna bölényről. Viszont lehet neki tápot keverni.

6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Ha már dupla koala lesz mindenhol , illik eteni is ám valakinek :DMindkét terület teli lett fával xD:inlove::inlove::inlove:

meszimarsi, -gyöngy-581, Puszpang és 4 más kedveli ezt.
  7. irkuvasz

irkuvasz Törekvő

Igen már olvastam és javították is. Ez tényleg jó hogy nem 48 AB az eukaliptusz ára. Így sikerült is mindent kiváltanom.

§Böbe13§, AnkaFD és bindi5454 kedveli ezt.
  8. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia, Jancsika! :)
    Milyen dupla?! Tripla! Nekem ólanként 3 db iperedik! Igaz alig bírtam helyet szorítani az újdonságoknak, de majd a nyagy aratás után rendbe rakom azt a fertályt is ;).
    Fontos, és nem tudom hiba-e vagy sem, de képzeljétek, az első farmnál miután már megetettem a koalákat, akkor jutott eszembe a Bubble tea, gyorsan megcsináltam, "megittam", miután láttam hogy nekik nem kell xD, és legnagyobb meglepetésemre így is érvényesül a +1 db koala begyűjthetősége aratáskor, holott én azt gondoltam, hogyha etetés előtt rakom a rekeszbe, csak akkor hat a koala ólra. A következő farmon már résen voltam, előbb ittam, utána etettem. :D:inlove:
    http://kephost.com/images/2017/03/14/Koalak.jpg
    Ja, és képzeld a farmon meg már gyártom a bölénytápot, pedig az még nincsen. ;)xD

Utoljára szerkesztett: 14.3.17
    iboly54, meszimarsi, zoldert és 2 más kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

Aloha Genka

Rakd már be az óltárolóba léccíííííí :D Ott lesz ám a sokk meglátod xDAmúgy ha már ennyi koala lesz , hova kell ennyi ? :inlove:

meszimarsi, genka53 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  10. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Szia Genka!
    Neked már van eukaliptuszod, amivel eteted?-.-

genka53 kedveli ezt.
  11. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Gondolom szupertáppal eteti. Én is adtam neki finom vacsorát, de a rekeszbe nem tudom berakni mert foglalt az összes arany.:cry: Ha nem felejtem el, reggel berakom, elindítom útjára, kiveszem a rekeszből és a többiből már csak egy lesz aznap.

§Böbe13§, iboly54, meszimarsi és 3 más kedveli ezt.
  12. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Na ilyenkor van, amikor zizi az ember, ez vén róka létemre nem jutott eszembe.
    Most már mindegy.;)

Ribiszke, §Böbe13§ és kukori80 kedveli ezt.
  13. imike911

imike911 Fórum hercege

Ha szupertáppal etetitek a koalát, akkor rendben van az elején való betétel (rövid az érésidő, addig kitart), de gondolom a beszedésnél kell aktívnak lenni a termésnövelőnek. Mert általában így van (csatni, propeller, stb.). Az érés rövidítőket szoktuk előre berakni, kivéve a trágyát,vizet,szupertágyát, mert azokat ugye csak vetés után tudjuk.
    Ha más a tapasztalat, javítsatok ki!

14. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Mire végig olvastam az oldalt és írtam volna ugyanezt, látom, hogy Te már leírtad:)
    Jelentem én is így tudom, remélem ezt még nem változtatták meg:)

HéricsBáró és imike911 kedveli ezt.
  15. imike911

imike911 Fórum hercege

Még egy szösszenet.
    Igazából úgy éri meg használni ezt az italt (bár nem drága előállítani), ha az ember kitesz vagy nyolcvan ólat és arra issza (aratás előtt) a löttyöt, mert akkor kapásból lesz +80 koalája. Lehet, hogy külön nem is nagyon érdemes vele foglalkozni (de mindenkinek saját ízlése szerint), hanem amikor átrendezés alatt a baha. Addig eukaliptusz termelés, táp keverés ezerrel, aztán mehet a tömegtermelés.

AnkaFD, §Böbe13§, katimami51 és 6 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Találtam nektek egy hsz-t, áthoztam ide:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/kérdések-a-bahamarama-szigettel-és-a-maja-templommal-kapcsolatosan.11076/page-30#post-666879
    Teljesen egyetértek veled, amíg nincs elegendő táp/fatermés inkább arra kell koncentrálni aztán ha megvannak a feltételek, had szóljon mindenhol:)
    Ps elírást, betűcserét javítottam:)

AnkaFD, §Böbe13§, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  17. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

Szupertáppal índítottam őket :Da teám kész30perc mulva leszedek,a fák turbózva katázva növényeket már töbször vetettem
    jó játékot neked köszi a segitséget jó éjt

18. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Bocsi, hogy csak most írok, de el kellett mennem, és most nemrég értem vissza. Úgy van, ahogy kukori80 is írta, de én is megírtam fentebb. Szupertápot adtam nekik, és ezen a farmon utólag ittam meg a teát, tehát etetés után, de még csak frissíteni sem kellett az oldalt, kapásból mutatta, hogy 3 db koalát ad majd aratáskor a koala narancs ól. Az eukaliptusz fák éjjel érnek be, úgyhogy 26 perc múlva mikor aratok, akkor még egy szupertápos menetet (4 db) kell indítanom, hogy ne legyen üresjárat.;):)

Ezt írtam én is a gyakorlati tapasztalat alapján, hogy nem muszáj etetés előtt meginni a teát, lehet utána is, és akkor is érvényesül a +1 db.

Figyu Jancsika, te olyan jóban vagy a BP-vel, látod tavaly beraktad a Gangra, hogy bölény lesz a kövi állat, Alex csinált egy szép képet is hozzá, és bevették. Intézd már el, hogy a Bahára is megjöjjön a 3. Vadaskert is! Léccccíííííí, mert a meglévő kettő foglalt már. :)
    A gangon kérdeztem Jónást, hogy vajon számíthatunk-e a közeljövőben rá, de tudtommal eddig még nem jött válasz. Lehet, hogy olyan homályos a gömb, mintha szmogriadó lenne, s azért nem lehet látni? ;) :)

AnkaFD, ursa11, Domos52 és 2 más kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

Az egy hatalmas véletlen volt , amibe valahogy beletrafáltam :eek: De megnézem mit tehetek ez ügyben8):music:

AnkaFD, ursa11, Domos52 és 4 más kedveli ezt.
  20. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Sziasztok!

Minden kiváltva, és még maradt is banánom, tetszenek az új dolgok!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.