BAHAMARAMA változásai csevegő archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 11.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. i.boroka

i.boroka Járnitanuló

csio70 és LBetti kedveli ezt.
  2. LBetti

LBetti Fórumgróf

Sziasztok!
    Nekem az adventi titokzatosokból
    - 2 sima xl-es szigetes fa
    - 2 gránátalma xxl
    - 1 gránátalma xl
    - 1 csillaggyümölcs
    - 1 tűzvirágfa és
    - 1 brazildió fám lett.
    :)

csio70 kedveli ezt.
  3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kaptál egy alap pisztáciafát és egy fejlesztést, ez utóbbi vélhetően a közeli jövőben játékba kerül.:)

Pharmer500#2 kedveli ezt.
  4. i.boroka

i.boroka Járnitanuló

Koszonom szepen, eddig az ujdonsagok mindig elkerultek :)

5. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Sziasztok!
    Nekem lett 3 pisztácia, 1 brazildió, 1 papagájtoll, 1 XL pisztácia, 1 XL sárkánygyümi, és 1 cédrát :D

csio70 kedveli ezt.
  6. Dalmacska20

Dalmacska20 Fórum bárója

Sziasztok!
    Nagyon szuper fáim lettek,nagyon örülök nekik!lett 3db pisztácia,1xl füge,1xxl kakaó,1 xxl gránátalma,1 tűzvirág és egy Cédrát is kaptam kaptam xD:inlove:

csio70 kedveli ezt.
  7. mebajah

mebajah Fórum császára

Örülünk Neked!Továbbra is küldjük a szeretetenergiát!

Áldott karácsonyt kívánok minden
    Gazdatársamnak!

csio70 kedveli ezt.
  8. Andrea6262

Andrea6262 Junior szaki

Sziasztok, Az adventi ajándék fák jók lettek, a legjobb hogy lett egy cédrát !

csio70 kedveli ezt.
  9. banya54

banya54 Járnitanuló

Köszönöm, már csak egy kérdésem van. Hogy lehetett a csokis palacsinta receptjéhez jutni. Ezt sajnálom, de nem sikerült megszereznem.

10. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Az említett recept utólag nem megszerezhető.

11. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Itt is B.U.É.K. !
    Most, hogy rendezgetem a farmom azt néztem, hogy a füge/tűzvirág és a mandarin/cédrát grafikája tök egyforma.... o_O

csio70 kedveli ezt.
  12. leguán61

leguán61 Fórumlakó

Sziasztok. Nem szoktam kérdezni. Állandó olvaslak Titeket , nagyon okosakat írtok. Sok hasznos tanácsotokat megfogadtam.Most viszont volna egy kérdésem. Gyűjtsem az arany banánokat,vagy haladjak a szigeten?

Numiz és csio70 kedveli ezt.
  13. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Ki lehet nemesíteni a növényeket, amelyik hosszúérésű lenne alapjáraton. Így pl. a rózsa és a hagyma az, ami igazán megéri. ki kell nemesíteni a vizes, és a szupertrágyaimádat - részét pl a hagymának, kell érésidőcsökkentő termék egy pár db, kell az őszi eventen megszerezhető paszulyág, szupertrágya, és így komfortföldben is másodpercek töredéke alatt van meg egy hosszúérésű növény.. én még nem próbáltam, de valami ilyesmit hámoztam ki a többiektől.

csio70 és ciklon23 kedveli ezt.
  14. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Ez a kérdés Vágó Istvánnál 40 millát érne:)

veranike, betjoli, boszieva és 10 más kedveli ezt.
  15. Tigrislady

Szia!

jópáran kérdezték már ezt itt előtted, sokan azt tanácsolják, hogy kezdjünk el haladni a szigettel... merthogy nem tudni annyira pontosan, mikor jön majd a korall... és közben a kiváltott dolgokkal meg lehet haladni a gazdaköris részekkel, amik sok btp-t adnak nyereményként...
    azonkívül nehezebb olyan helyzetbe kerülni, hogy mint pl a mostani event is ugye kéri a hibiszkuszt, és ha nincs kiváltva, azért nem tudod végigcsinálni az eventet...

csio70, _Cygnus_, boszieva és 8 más kedveli ezt.
  16. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Hali.
    Néhány modi már tesztelte állítólag, meghívásos alapon a korallt. Viszont a tesztről, tesztelő országról mély hallgatás van. Részemről tartalékolok annyit, ne érjen nagy meglepetés. Ha megérkezik, szerintem a kikötő mellé kerül a 8. kamrába, hogy a kikötő mennyi AB.-be fájt már nem tudom, utána lehet keresni. :)
    Közben megnéztem, 30 AB volt a kikötő. ( Persze nem fogjuk ilyen simán megúszni.... :music:)

Utoljára szerkesztett: 4.1.15
    csio70 és ciklon23 kedveli ezt.
  17. leguán61

leguán61 Fórumlakó

Köszönöm a válaszokat,akkor előre rendületlenül.

genka53, tszabina6 és Numiz kedveli ezt.
  18. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Kiváltani valamelyik növényt vagy fát 30-40 banán. Megcsinálva a gazdakörit max 2 szintet lépsz vele 10 banán. Ha kérnek valamit az eventbe akkor is kiválthatod amikor kérik.
    Láttam képet a koralrol kb 5-5 növény és állat volt rajta ilyen árakon az kb 300 banán+ az eljutás a koralra.Csak remélni tudom hogy olcsóbb lesz!

boszieva és genka53 kedveli ezt.
  19. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Csak az a baj, ha kirakjuk az érésgyorsítókat, akkor nem tudunk kitenni %-os pont növelőket. Még az is lehet, hogy jobban járunk a pontnövelőkkel:eek: jól utánna kellene nézni. Vagy esetleg van valaki aki már kiszámolta mit érdemes kitenni?:music:

csio70 kedveli ezt.
  20. Tigrislady

nem írta persze, melyik szinten van a bahán, és mik vannak neki kiváltva.. ha alacsonyabb szinten van, jobban jár, ha halad.
    persze az a gáz, ha kérnek valamit egy eventben, és előtte még a kamrát is ki kell váltani, meg az előtte lévő növényt/ólat/fát.

csio70, Numiz és genka53 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.