BAHAMARAMA változásai csevegő archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 11.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Hócipőm tele, de örülök, hogy visszatértél, volt szomszikám. :)

genka53, ljanika6, GA-BI-O-Farm és 5 más kedveli ezt.
  2. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Köszi, vissza húzott valami.:)

Egyébként ez a tenyésztés most az egyszer a farmpengő miatt engem is érdekel.:)

Sali~*.*, genka53, ljanika6 és 9 más kedveli ezt.
  3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Igen, jó dolog ez a farmpengős tenyésztés,de én most kihagyom. :) Neked hajrá. :)

genka53, ljanika6, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  4. Csókos

Csókos Fórum bárója

Nagyon okos üzletpolitika. Engem rávettek a tenyésztésre. Igaz, tápot nem fogok venni.
    Remélem a következő tenyésztős eventhez lesz elegendő szupertápom, mert itt, este hattól elszabadul a buli :) Hiába, kell nekem a farmpengő.....

Sali~*.*, genka53, ljanika6 és 7 más kedveli ezt.
  5. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Erőt vettem magamon és kipakoltam a zuhatagos részre...pannit nem lehet oda kitenni>:(:mad: át van húzva...így kénytelen voltam a bahás vadast visszatenni az esőerdőbe...még jó, hogy a többi pont érik, így csak egyet kellett le és visszatenni. MIÉRT?????

ljanika6, kovacstne, -katalinjani- és 4 más kedveli ezt.
  6. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

2 terület kiváltva de a farmpengőm kevés így várom az esti tenyésztést csak hát a tápom is keveske meg látum meddig jutok jó lenne egy kis boom is hozzá én a kütyüket raktam ki az hozza a legtőbb tp-ét meg van belőle bőven

Sali~*.*, ljanika6, -katalinjani- és 4 más kedveli ezt.
  7. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A Páncél Pannik sajnos még nem költöztethetők az új szigetre.

Ugyanúgy, ahogy pl. a szokotrai sárkányfa nem helyezhető arra a területre.(meg sem jelenik a fás kínálatban a kihelyezéshez)

Tegnap már jeleztük a központba.

Türelmet kérünk!

8. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Köszönöm szépen mamarygen! Akkor van rá esély, hogy előbb-utóbb a páncélosok is mehetnek vadvízi evezni:D sajnálnám, ha ki kellene hagyniuk ezt a kalandot...

9. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

Hurrá tenyésztünk :D:cry:
    remélem össze szedem a hiányzó farmpengőket :pa szigeti rész kiváltásához:cry:
    csak egy bibi van megyek éjjelre dolgozni:sleepy:

genka53, Gio, andzsi1999 és 8 más kedveli ezt.
  10. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Én is ugyanezt akartam írni, remélem nekem is sikerül. Köszi Nektek Jucus

Sali~*.*, genka53, ljanika6 és 2 más kedveli ezt.
  11. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Próbáld meg az új "Zuhatagok szigetére"! Szerintem oda sikerül kiraknod.

12. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

Tukántojás
    Tulajdonságai :

Ára : 199 Farmarany
    Kihelyezhető : kizárólag a Zuhatagok szigetén (új bahama terület)
    Érési idő : 60 óra
    Jutalom: tukánbungaló és egyszeri 500 BTP
    Terület : 1x1
    Szint: 1

Sali~*.*, genka53, ljanika6 és 4 más kedveli ezt.
  13. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Szerintem ráért volna majd a neonnál ezt alkalmazni,hamarosan következik.

genka53, ljanika6, -Fülemüle-70 és 2 más kedveli ezt.
  14. bogika1956

bogika1956 Fórumlakó

Hát én biztosan nem tenyésztek 14 db szupertápom van és én csak boomkor szoktam beruházni, azon meg már túl vagyunk és üres a kassza. Holnap inkább kedvezményes munkásokat veszek, a bahán még ráér a terület, főleg ha már kitalálják hogy a többihez hogy lehet hozzájutni.
    Majd a gyümölcspiacnál megszerzem a farmpengőt, mert abból is kevés van.

Sali~*.*, ljanika6, Ribiszke és még 1 ember kedveli ezt.
  15. Csókos

Csókos Fórum bárója

Elkezdtem tenyészteni én is, csak közben elmentem futni is. Jön a farmpengő, de közel, s távol nem lesz elég ahhoz, amihez kellene. Jelenleg 145 fp-m van, még 65 tenyésztést tudok indítani, illetve még 19 folyamatban. Szóval kb. a felét tudom csak összeszedni, de azt is úgy, hogy volt 116 fp induláskor... Lassacskán azért remélem tényleg össze jön az egész területre minden szükséges :) Addig és élvezem azt, amit eddig össze tudtam két szorgos kezemmel dolgozni :)

GA-BI-O-Farm, Matold, Amira09 és 2 más kedveli ezt.
  16. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Sziasztok :)
    Kiváltottam 2-területet ..
    A Gazdakőrt kihagytam mert sajnálok annyi mindent beadni :D /smucig vagyok /
    Még várok vele .. Fákat tettem ki oda .. :D lusta is vagyok kicsit már..
    Szerintem sokaknak feladták a leckét a Zuhatagok..

Sali~*.*, Csókos és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  17. janibácsika

janibácsika Utánpótlás-írogató

Hát, amit be kell dobálni a gazdaköribe azért a zsebkendőnyi területért...
    Hát ha azon a területen kell ismét annyit letermelni, akkor az több hónap...vagy év...nagyon vastagon fogott az a toll a fejlesztőknél!!

orchidea6969, .dina1., Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  18. Csabigazda

Csabigazda Aktív író

A másik 3 területért mégegyszer ugyanezek? Nem olcsó és a patak elvesz majd minimum 32 db 1x1 helyet. Fel kéne tölteni mint Dubait. Szép szép de még a vízért is fizetni kell. Az Erdei tisztásra is lesz patak és a viz sem lesz ingyenes?

19. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok :)

Megan a 3. terület is, sikerült, hála a FP-ős tenyésztésnek, így könnyebb volt. Tenyésztek még pár kört, azt hiszem a bagolytojást is kiváltom.
    Én nem sajnáltam semmit sem, és nem fogok nyafogni, hiszen így jó játszani, majd letermelem a hiányzó növényeket, faterméseket, már ki is raktam a 3. területre a Papagájtollfáimat,nagy szerencse, hogy a Zuhatagnál is működik az automata aratása a fáknak, hetente fogok csak belépni oda :p

*bálint*, Beus85, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  20. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

A másik három területért mit kell fizetni ? vagy ez ami az első háromért kell azt kell megint ismételni ?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.