BAHAMARAMA változásai csevegő archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 11.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tomka07

Tomka07 Utánpótlás-írogató

Szia
    Én ugy csinálom, hogy gyüjtöm a banánokat, amikor összejön annyi, kiváltom mindég a következő kamrát, igy ki tudom azt a növényt váltani amire szükségem van, éppen azon a szinten ahol van és meg tudom csinálni az eventet, 129. szinten vagyok a Bahán és ki tudtam váltani igy a hibiszkuszt is ezzel a módszerrel.
    Most viszont ezerrel ültetem azt a növényt, ami a következő eventhez kell.

csio70, Tigrislady, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  2. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Én is inkább úgy döntöttem, hogy haladok a kiváltásokkal. Elég sok mindenem nincs kiváltva köztük a kikőtő sem. Úgyhogy most kiváltom amit tudok. Most kiváltottam a tevét, így halad a szőnyeges gazdaköri is. Most két bahás gazdakörivel haladok egyszerre. A korall meg majd meg lesz egyszer.
    Egy biztos, ha egyszer megjön... biztosan nem fog elszaladni.xD

mamszi5107, maryke26, CitizenZero és 9 más kedveli ezt.
  3. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Igazad van
    1 halad a bahán ahogy gyülik a banán kivátogatja a dolgokat.Csinálja a dazdaköriket.
    2 Megvárja a koralt addig is gyülik a banán és eldöntheti melyiket érdemeseb csinálni

csio70 és Marika312 kedveli ezt.
  4. munkás-paraszt

munkás-paraszt Járnitanuló

Nálam is összegyűlt jó pár AB, de nem merem felhasználni, pedig lenne mire... hátha jön a korallsziget. 8)

csio70 kedveli ezt.
  5. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Szia biztos vagy te ebben? Én nem tudom elhinni.... azokat a növényeket nem megszerezni, hanem megmenteni kell szerintem, de lehet, hogy túl optimista vagyok:)
    Az átalakítás óta küzdelmes a baha, nem tudom a koral mennyire lessz különálló rész mert ha nem nagyon akkor semmi jót nem várok!
    Ezért nehogy valaki is konkrétumként kezelje a fent irtakat!!!

6. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

És az milyen növény? Hátha segítene rajtam is.

.barbi1. kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Én vitatkoznék veled, ha megengeded, :)sokkal jobban szeretem az új bahát, mint annak idején a régit az átalakítás előtt. Ha nem változott volna, már valószínűleg nem lennék itt a játékban.

bercy58, .barbi1., kutyaszálló és 8 más kedveli ezt.
  8. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Én is szeretem, ezért is agyalunk itt hogy mi a jó taktika:)
    A ˝küzdelmest˝ nem rossz értelemben irtam!

Dyny, csio70, bonita333 és 2 más kedveli ezt.
  9. annamarimolnar

annamarimolnar Utánpótlás-írogató

Én nagyon szeretem a BAHA-t, szinte csak azzal játszom. (A normál farmot csak csp-termelőnek használom.) Az átalakítás óta tényleg stratégiai játék lett.

Én például a sokatok által vitatott tanyaházi megrendelőkkel tudok megfelelő tempóban haladni.

csio70, -gyöngy-581, Bokalmgazda és 2 más kedveli ezt.
  10. [-bali-]

[-bali-] Junior szaki

Én 196 szinten vagyok aranybanánom most 26 van még 10 kell a következő fa kiváltásához én nem tartalékolok addig mig nincs mindenem kiváltva ,mert akkor nem tudok jól haladni.csinálom a 3 gazdakörit a 3 növényt termelem és adom be és jól adja a btp kat.néha a gazdaköribe is kiszolgálom a vásárlókat de csak 1 van igaz az 5 szinten sajnos már szintlépésekhet kb 500 e btp kell de nem panaszkodom keverem a csokis palacsintát és a természetgyógyászatba is mikor melyiket. igy egész jól haladok

csio70, -gyöngy-581 és csopke1 kedveli ezt.
  11. anita219

anita219 Fórum mestere

Sziasztok. Én a 215-ös szinten vagyok,már csak az utolsó fát kellene kiváltanom. A gazdakörit csinálgatom és ami még BTP-t ad.A felhősoron is megvan minden ami a bahás haladáshoz kell,legalább is remélem. :) Tanyaházban két vevőm van. Próbálom őket kiszolgálni,de a terület fák,állatok,növények szaporítására nekem kevés,így elég sok CSP látja kárát.Vagy lehet én csinálok valamit rosszul. :)

csio70 és .barbi1. kedveli ezt.
  12. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

szia
    én úgy oldottam meg a tanyaház kiszolgálását,hogy felvittem öt vásárlóig:p
    utána nem kell mindegyiket kiszolgálni,csak egyet:D és válogathatsz melyiket,vagy mindet:inlove:
    egyébként az összest így csinálom;)
    ja és a piacról vettem sok mindent a felfejlesztésért,de nagyon megérte:D:inlove::D:inlove::D:inlove:

13. anita219

anita219 Fórum mestere

Köszi a jó tanácsot. Nálam is így működne,ha kibírnám,hogy ne mindet szolgáljam ki. :D Egyébként tényleg jó és én sem sajnálom a rá költött CSP.-t csak már itt annyira lassan halad. De mire nyugdíjba megyek csak meglesz. :p :)

csio70 és kutyaszálló kedveli ezt.
  14. cinci83

cinci83 Utánpótlás-írogató

Szeretném megkérdezni,hogy miért nem tudom megvenni 27 aranybanánért a zöld tea szobrot amikor végre összejött annyi?
    Hogyan jutok hozzá több növényhez amit lehet termeszteni a BAHAMAMMA-szigeten?

cinci83

15. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek ne feledd, a 9. kamrának nyitva kell lennie ahhoz, hogy a szobrot ki tudd váltani.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/maja-majmok-szentélye.700/

16. marcsika_86

marcsika_86 Utánpótlás-írogató

Lesz-e mostanában olyan event, ahol aranybanánt lehet nyerni? Bahama ültető terület bővítése tervben van-e?

17. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek, olvasgass a Produceri hírlevelek között: https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/fejlesztői-blog.274/
    Jós Jónás jóslatait is érdemes nézegetni, akár visszamenőleg is.

18. levendula6565

levendula6565 Junior szaki

szia ez azért lett igy el nyujtva hogy sok játékos elöbb utobb befejezze a játékot mert nem halad sehova

pekudli kedveli ezt.
  19. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Reméljük nem, sikerült letornásznom 210 körülire, és bár van 113 banánom, nem akarok belefutni egy pandás fiaskóba. Minden különleges tenyésztős eventnél attól parázok, hogy te jó ég csak bahás legyen o_O , ja és még ehhez a 210. + 120 banán a majom, panda és teve 2 x 20 csomagok :sleepy:, úgy mínusz 220 banán az egyenlegem jelenleg.

csio70 és levendula6565 kedveli ezt.
  20. zelda1956

zelda1956 Fórum-zöldfülű

sziaszok.én a 207.-en vagyok a Bahán, és nekem az a taktikám, hogy ezerrel törtetek előre,még ha a CSP-m rámegy is.azaz minden lehető gazdakörit ,eventet megoldok,a legtöbb vevőt kiszolgálom, a szupertágyát főleg ott használom fel, a fákat és állatokat felfejlesztem (rengeteg TP-t adnak) ÉS AHOGY MEGKAPOM A BANÁNOKAT,azonnal kiváltok minden lehetőséget a szentélyben és szerintem elég gyorsan haladok.dec.29-én a 202.szinten voltam.egyébként főleg fák és állatok szoktak kint lenni rajta.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.