BAHAMARAMA változásai csevegő archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 11.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Kukori! :)
    Köszi a számolást, énnekem még eszembe sem jutott, hogy összeadjam, mert hála a királynőnek, na meg még én is teszek róla, hogy legyen, egy jó darabig elég lesz az AB-m. :inlove: A legnagyobb örömöm, hogy nem titkosként kapjuk a fókát, hanem kiválthatjuk, mert a zsiráfot ugyancsak fukarul mérték. :wuerg:Azért nem is szeretem a random dolgokat, de hát mit tudunk tenni, amikor a titok dolgok is hozzá tartoznak a játékhoz? Azaz egyet mégiscsak lehet, hogy csupán módjával veszek titkosakat. ;):D

Gio, ljanika6, brekkencs. és 9 más kedveli ezt.
  2. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szia Tamas,
    Szoljatok mar oda Hamburgba, hogy Frau Mueller a billentyuzet portalanitasa kozben ratenyerelt nehany random szamra, es a helyi ertekek kicsit megcsusztak az uj szinteknel:D
    Ha nem ez tortent, akkor esetleg kozoljetek, hogy aprilis elseje mar reg elmultxD

Egyelore masra nem tudom ra fogni ezeket a szamokat a szintek mellett:oops: Ez a 600-s szint egy gyenge napi 10 millios btp hozamot feltetelezve is egy laza 5 eves terv, napi 5 millio btp mellett meg csak 10 ev, eleg nehezen tudom komolyan venni ezeket a szamokat, mert kisse nevetseges.Gondolom tudjak, hogy az emberek altalaban elerheto celokert kuzdenek, ezt pedig nem latom, hogy ki lenne a celkozonseg ebben az esetben a tesztfarmokon kivul. Vagy kimaradt valami az ismertetobol, hogy 400 utan duplan szamolja a gep a btp-t?

Ez egyelore egy vicc kategoria, de ha mar lud legyen kover, szerintem dobjanak be melle valamit, mondjuk egy gazdakorit, ami 500-s szint eleresekor nyilik meg, es amig nem teljesitjuk addig nem lehet szintet lepni. A gazdakorbe ne kerjenek sok mindnet, csak 10-10 db arany tenyeszallatot majombol, tevebol, pandabol, es elefantbol, plusz 5000 db titokallatot minden az akkor eppen aktualis bahas titokallatbol. Adhatok meg nekik otleteket lehetetlen kuldetesekhez, bar ahogy latom oket sem kell felteni ilyen teren:wuerg::mad:

3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Genka.:) Közben javítottam 301-re, elnéztem a fókánál a számot.
    Szemüveget a kakasnak. :D

Csókos, Gio, brekkencs. és 11 más kedveli ezt.
  4. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szia Kukori. :)
    AB-t nem számoltam, fagyasztóból kiveszem ami éppen szükséges hozzá. Emlékszem mikor először járt nálunk a majom királynő, az összes szomszédom bagolyban figyelmeztetett hogy arany banánra koncentráljak. Most amikor újból meglátogatott minket, nem akarva is csak úgy bele esett a kicsiny kosárkámba.
    Delfineket én is nagyon szeretem. Sőt várom hogy a játékba is bekerüljenek. :) Azon gondolkodtam, hogy a fóka nem igazán trópusi éghajlatot kedveli, de megyek gogle barátomhoz és viki barátnőmhöz egy kicsikét érdeklődni. Sajnos fókával nem találkoztam közvetlenül, de delfinnel, koalával, fáncsival, tevével, cápával igen. Polip élményedet olvastam, örülj neki hogy nem vette el a légzőcsövedet. Nagyon szeret mindent megkaparintani.

Gio, -kaktuszable-, -W-595- és 6 más kedveli ezt.
  5. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Szia Melan!
    Tényleg nagyon húzosra sikeredett!:D 5-10 évet írtál!
    Nekem ebből az jött le igen csak hosszútávra tervezik a játékot! :D:D:D
    És ennek mindennél jobban örülök! :inlove::inlove::inlove:

HéricsBáró, Gio, kutyaszálló és 15 más kedveli ezt.
  6. genka53

Szia Melan! :)
    Maximálisan egyetértek veled! Ez nem ösztönzi még a legvérmesebb versenyszellemmel megáldott, bigott Farmerama hívőt sem arra, hogy törekedjen a 600-as szint elérésére, ez inkább visszafogó hatású. :wuerg::wuerg::wuerg:
    Innentől fogva abszolút nem töröm magam össze a gyakoribb szintlépésekért. xD Eddig is inkább szórakozásként játszottam, de persze azért igyekeztem haladni is, de most igen átestek a ló túloldalára. Hofi: próbálj meg lazítani... hát én lazítok a gyeplőn, az biztos. ;):D:inlove:

Gio, brekkencs., kutyaszálló és 15 más kedveli ezt.
  7. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Nálam nem jelenik meg az elefánt tenyésztés. még az event óra is eltünt,A banánok számában/ 301/ gondolom a tenyésztés joga nincs beleszámolva.Köszi ha valaki válaszol nekem .Jó tenyésztést mindenkinek!

kukori80 kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hosszú távra és előre látóan... hiszen a felhők ontják a baha tpt... s gondolom a számuk a jövőben csak nőni fog;)

Gio, -kaktuszable-, -W-595- és 4 más kedveli ezt.
  9. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Holnap 14 órától lesz tenyésztés.
    Nincs beleszámolva, a tenyésztési jog még plusz 20 AB.

Gio, brekkencs., -Fülemüle-70 és 6 más kedveli ezt.
  10. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Köszi,de azt hittem ma már szerda van,!!!!!

11. genka53

Szia, észrevettem, és én is belejavítottam utólagos szerkesztéssel a hsz-dbe, hogy 301 az igazi az új fákra, növényekre és a fókára. Így OK, ugye? :D

Gio, brekkencs., -Fülemüle-70 és 4 más kedveli ezt.
  12. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Szia Melan !
    En sem orulok a baha szint emelesnek, mert a celom az volt, hogy vegre 400-as legyek, mar csak 20 szint valasztott el tole, de igy most varhatok meg jo sokaig mire elerem a 600 -at , nem kutyuzok, hanem termelek, es sosem unatkozom a farmomon, mindig van mit csinalni . Lehet sokan orulnek, foleg akik mar regen 400-ok voltak, gratulalok nekik .

Gio, -Fülemüle-70, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  13. Melan

Melan Fórum admirálisa

Csak egy egesz piciket:)

Volt ido amikor ilyen 5-10 eves tervekben gondolkoztak, de azt hittem annak mar vegexD

Lattam meg mit irtal bele, es az a resze rendben is van, hogy lehet hosszutavra terveznek, es ez tenyleg jo, de azert kozben jo ha elrheto celok is vannak. Ha most kijottek volna olyan szamokkal hogy mondjuk 2-3 evig erosen kapalni kell a bahan a 600ig az eros motivacio. Most 5 ev akkor ha 10 millat tudunk naponta aratni, ez szerintem nem realis cel.

Akinek eddig sem volt fontos a szint, annak mindegy. Azert van/volt egy olyan reteg, akiket hajtott elore a 400-s szam, na most oket nem csak hogy parkolo palyara tettek, hanem palyan kivulre. Nem tudom, ezzel akartak motivalni aki elerte a 400-t? Mert ahogy irtad ez nem hogy motivaciotol nagyon messze van, *******:oops:

De gondolo jelzeserteku, hogy mire lehet szamitani a farmos szint emeleseknel, mar ha lesz olyasmi, bar ez alapjan gondolom lesz elobb vagy utobb

Moderátor által utoljára szerkesztve: 12.9.17
    majoranna65, Gio, -Fülemüle-70 és 7 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Első célnak jó a 400...utána jöhet a többi;)
    Kedves szomszéd én 350-et terveztem év végére... most 363-nál tartok... most úgy gondolom a 375 is meglehet, minden extra erőfeszítés nélkül is;) a 600 meg megvár:music:

jolanda1948, Gio, brekkencs. és 10 más kedveli ezt.
  15. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Szerintem ez a szintemelés ne vegye el a kedveteket:) Réges régen a farmon a 100 volt a HŰHA:) És ez a mai napig meg van a játékosokba. Továbbra is nagy cél a 100 (nem csak mert nehéz elérni) :)
    Szerintem ezentúl is nagy dolog lesz elérni a 400-as baha szintet, és ezek után is nagy nagy gratula jár majd azoknak akik elérik:)
    A 600-hoz szavak sincsenek már:oops:xDo_O
    Egyébként lehet, hogy az idei top nyeremény egy kütyü lesz, ami napi 1 baha szintet adxDxD
    Tessék csak menni előre, és elérni az eddig kitűzött célt:) Utána majd jöhet a következő xD

majoranna65, dagi18, Gio és 14 más kedveli ezt.
  16. missuzy_53

Ertelek en szomszedom , csak olyan jo volt abban a tudatban lenni, hogy mindjart elerem a 400-at , de igy tenyleg ugy erzek mint Genka , hogy, lazitani vagy ej raerunk arra meg , most mar minek teperjek majd valamikor elerem a 600-at is , az az erzes szalt el :music: az a szep zold gyep ;)

GA-BI-O-Farm, brekkencs., buksi85 és 10 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Logikus lenne valami extra szigeti tp-re ható kincs... s ez nem vicc;)
    De egy új recept is jól jönne +100% tp... :music:

18. tappancs

tappancs Fórum mestere

Szia! Egyre gondoltunk, lehet még sokáig játszani! Üdvözöllek ismét itt, rég jártál erre! :)

Gio, brekkencs., genka53 és 3 más kedveli ezt.
  19. missuzy_53

Lehet mindjart valaszthatsz egy szines bilit :p , bar en mindkettonek nagyon orulnek ;)

-Fülemüle-70, alpha58, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  20. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Régen bizony.:( Kicsit másfelé vitt az élet. :) Olvasgatni még soktam és a játékot is nyomom! :D

Gio, GA-BI-O-Farm, brekkencs. és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.