BAHAMARAMA változásai csevegő archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 11.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. simi1955

simi1955 Haladó

Szia!

Azért szerettem volna én is elérni a 400-ast, mert végre valamiben 100%-os lett volna a kertem. (383-as vagyok)
    A 600-as már nem motivál.
    Egyszer már volt a bahán BTp-korrekció, akkor nagyon sokan leléptek, mert jó nagy szívatás volt az is.

Leírta Leho valahol a doktoriját- ezzel kapcsolatban-, de sajnos nem tudom idehozni, mert béna vagyok.

További jó játékot!

GA-BI-O-Farm, brekkencs., buksi85 és 7 más kedveli ezt.
  2. Melan

Melan Fórum admirálisa

Jo sok felhot kell meg majd osszeszedni ehhez :) de bizzunk benne, hogy nem csak talalomra dobtak be a szamokat.
    Nekem meg kicsit tobb volt vissza a 400-ig, de ugy ereztem lotavon belul van. Nyilvan ez nem valtozott, de most azert mar nem erzem annyira jelentos celnak.
    Szia Szomszi,

A 400-t behuzom elobb vagy utobb, az a cel neem valtozott, utana majd kitalalom merre tovabb a bahan. Jelenlegi haladas mellett a 600 nalam 10 eves terv lenneo_O ezt azert kisse tulzonak erzem. Oromteli, ha tenyleg 10 evre elore terveznek a BP-nel, de azert van egy olyan erzesem, hogy egyszeruen meg akartak szabadulni egy fejfajastol, hogy mi legyen 400 utan, es azt mondtak, fene essen bele, tegyunk elejuk egy olyan szint tablazatot, hogy 5-10 evig ne is kelljen vissza neznunk megint a szamokra:oops:

3. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Én a btp-ket nézegettem hogy ez nem reális! Beindultak az agytekervényeim és kész összeesküvés elméleteket hoztam :D Ami biztos hogy a farmerama eddigi szintrendszerét ami adott egy kis motivációt (kinek kevesebbet kinek többet) értelmét veszti!

1 Marad minden így közfelháborodás lesz elkezd fogyni a játékosállomány és átdolgozzák a baha szintrendszerét mint anno! De ha átdolgozzák akkor mind a 600-nál kéne amivel nem a nagyok fognak profitálni hanem a 400- szintűek aminek a kissebbek örülnek a nagyok kevésbé, de könnyebb lenyeletni a békát a kevesebb játékossal mint a többel
    2 Marad így minden és ha valami új fát növényt hoznak be a nagyok miatt csinálnak AB-s eventeket ha fogyóban az AB lehessen pótolni akár farmpengőért akár farmaranyért... mivel a szintlépés lehetetlen
    3 Elöjönnek a "nagyoknak" meghirdetett feladatok! ahol majd milliós 10 milliós mennyiségbe dobálnák a btp-t!!!

4. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Biztos van valami ennek a hátterébe. Sejthették, hogy nem lesz pezsgőbontás ha ezt megtudjuk:)
    Előbb utóbb kiderül, ha nem csak úgy hozták ezt a szintnövelést :)

5. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Nézegettem a táblázatot....ahol az uj szintek láthatók és a hozzátartozó pontok!
    Ez számomra hihetetlen!
    Nálam egyelőre marad a 400. szint elérése...aztán meglátom! Olyan hosszu távra nem tudok tervezni!:oops:
    Egyet tudok.....nem lesz célom a 600. szintet elérni!

missuzy_53, Sonche, GA-BI-O-Farm és 8 más kedveli ezt.
  6. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Kb 2 óra hosszat tartott elolvasni a sok újdonságot ;):) és a sok hsz.
    Ööööö... hááát... jól felturbózták az elérhető szintet 600-as szint??? a több miliárdos pontokról nem is beszélve.
    Na nekem emiatt nem fog fájni a fejem, hiszen én még a 400 -as szinttől is messze vagyok,( 319 ) de semmi baj, nem hajt a tatár, amíg kedvem van játszom, aztán lassacskán szintet is lépek majd ;):)

taga1, missuzy_53, jolanda1948 és 13 más kedveli ezt.
  7. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Átolvastam. Semmi változás, semmi izgalom. A sorminta ugyanaz: új terület, sokféle új cucc és a dögunalom marad. A játékban semmi érdekesség, semmi játék nem került be. Olyan mintha a 12 színű legóhoz még hozzáadnánk egy 13 színűt is.
    Kb 2 hét fellángolás és folytatódó letargia. Ilyen próbálkozás már többször volt, és amikor 5ször ennyi új cucc jött, akkor is hamar kifújt.

De az is világos, hogy máris gyilkolják a játékot az AB akciójukkal. Csak gratulálni lehet nekik. Kellene már egy kis csillag akció és valami TP akció is.

A grafika most is nagyon szép. Kár, hogy én Picassoért sem rajongok.

Mindent egybevéve a játékon semmit sem javítottak. Ja, ez nem negatív kritika. Attól tartózkodom.

És sokan bírálják az új szintrendszert. A régi sem volt jobb, mert aki teheti a Bahán olyan cuccot érlel, ami farmos TPt ad. xD Egyszóval ezen a tendencián legalább most nem rontottak.

Maszatka47, -W-595-, missuzy_53 és 11 más kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szép napot Professzor!

Szeretem olvasni az írásaidat...:music:. No nem az ilyeneket.... :p
    Vajon mikor lennél elégedett? Létezik olyan megoldás?
    A szintek a Tp vadászoknak szólnak... 8)Az új állatok növények fák... a termelés szerelmeseinek... 8)
    Ez egy összetett játék:inlove: nem kifejezetten lüléknek szól:p de ezt Te is tudod!;)
    Célt kell választani, egyedi célt!
    Mi az ördögért kell leminősíteni az újításokat? Építeni Professzor... Építeni az a jövő....:music:

9. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Sziasztok!
    A 399-ik szint elején vagyok, szerintetek mit érzek???
    Na de irány a 600!!!
    További jó játékot!

missuzy_53, imi010, Gio és 9 más kedveli ezt.
  10. Leho69

Ez igaz. De mondd meg mi cél lehet abban, ha lesz 1500 gaz 1500 állat és 1500 piros almafa tujának öltöztetve?
    Milyen célt válasszál? Hol a játék?
    Mondod, hogy építeni. Mit? Illetve bármit, de mire megépíted ledegradálódik.
    Nem minősítettem le semmit, csak úgy besoroltam, hogy kb. mi a játék értékük. Semmi értékük nincs. A grafika tényleg szép. Már már olyan, mint egy családi album. De még senkit nem láttam csapdlecsacsizni a családi albummal. Pedig milyen szép albumok vannak!
    Eddig volt értelme gazdaköriket is teljesítgetni. AB akció van. Ha lenne már egy kis dollárakció! Számold ki mi minden kell 50 AB eléréséhez 350 szint körül, és milyen kevéssel lehet ákciában megszerezni. Ez a játék számukra. Fizetsz, hogy azt hidd, hogy játszol.
    2 hét és kifújt, mert játékot nem hoz. Nincs semmi újdonság, csak a sokaság gyarapszik. A kevesebb több lenne. És jobb is.
    Minél több lesz az új elem, annál több degradálódik, és annál áttekinthetetlenebb lesz minden. A fejekben a rendetlenség nőni fog. Egyre kevesebb új játékost fognak megtartani, így egyre kevesebb játékos lesz.
    Ezekkel a dolgokkal még a régi játékosokat sem lehet megtartani, újakat csábítani pedig kizárt.
    És ezt jól lehet mérni a központban. Mérik is. A farmok száma dagad, a bankszámlák száma pedig apad.

Ja, azért építgetem a farmom. A játékot meg építsék ők. Ha szerepet cserélünk, akkor majd építek nekik.
    Célom is van. Azt játszom, hogy meddig bírom vásárlás nélkül. A játéknak akkor lesz vége, ha vásárolni fogok.

Maszatka47, Judabeli, missuzy_53 és 15 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ez egy játék.... a lottó is az.... van aki csak egy szelvénnyel játszik... van aki sokkal... és van aki csak a lottóhúzást nézi meg;)
    Egyik sem kötelező...
    Számomra az új gazdaköri feladatok, színesítik a játékot, rövidtávú célt adnak...:music:
    Ab szerzési lehetőségként a majomkirálynő sem volt nehezebb... mint a vásárlás... s az még korlátozva sem volt;)
    Egyszer úgy szeretnék a fórum főszakijaival leülni és beszélgetni.... :music: Veled kapcsolatban az elégedett, építő játékot folytató énedet látnám ott szívesen;) De pl az ötletelős részben is kifejthetnéd hogy kellene máshogy csinálni;) Én is gondolkozom egy ötleten napok óta... de még érlelődik a gondolat!

-W-595-, missuzy_53, brekkencs. és 2 más kedveli ezt.
  12. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia.
    Az új beszállók semmit sem fognak érzékelni az egészből. Amíg a fórumra nem tévednek. Én eddig azt mondtam mindíg enci és a fórum, akkor lehet haladni a kezdőknek. Most azt javasolnám-ha tehetném- az újaknak, kerüljék el a fórumot. Úgy, mint a szomszéd fiatalasszonyka Kb 90 szintű 2011 november óta, a fórumon nem járt, 10 fillért nem költött nem is tudná hogy kell és minek, 2x2-őn arat és ólazik és fákat rak ki stb, stb. A maga örömére amikor ráér. Mert olyan a munkája, hogy alig van ideje játszani. Még egyszer: nem okoskodik, nem tudományoskodik, nem matekozik stb, stb, stb, hanem ha van kis ideje belép és kedvét tölti. :) Nos, így is lehet. Én regeltem a farmját amikor az enyémet, csak én 2012 januárjában kezdtem és közelítek a 200-hoz. Én jó ideig mindent beharácsoltam és jócskán költöttem és sokszor eszembe jut, melyikünk csinálta helyesen. Mivel nem jár fórumra, nem is tudhatja, hogy HOL kéne járnia (100??200??), nem is foglalkoztatja! Szóval nem vagyok meg győződve, hogy én csináltam jól.....

daszi, taga1, GYuGYu1003 és 19 más kedveli ezt.
  13. bendi1121

bendi1121 Fórumszaki

Fiuk, lányok csak pozitívan.A lányom most tett fel egy szivárványt a Face-re.

-Fülemüle-70 és genka53 kedveli ezt.
  14. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szia Holdfeny:)
    Tudod milyen nehezen fogadtam meg Gyöngy és Melan által azt a tényt, hogy kütyükkel lehet jól haladni a bahán?
    Aztán beállítottam úgy, hogy a pajta is nő és szintet is tudok lépni.
    A 400. szint célom kitűzése meg maradt, de a 600. szint elérése már nem fog megmozgatni az biztos.
    Szerinted még 10 év múlva is itt lesznek sokan a játékban?
    Mert szerintem nem.
    Hiába épít a BP, egyúttal rombol is minden újítás miatt. :(
    Az ötletes topicot meg szívem szerint bezáratnám.

Maszatka47, -W-595-, missuzy_53 és 9 más kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia:)
    Én azért megpróbálom elérni az elérhetetlent amíg meg nem unom, mert ez egy játék ami csak akkor jó, ha örömöt ad. A bahán való haladás számomra öröm és élvezem.
    Csak ennyit kívánok itt mindenkinek, hogy élje át ugyanezt az örömöt. Sok sikert a haladáshoz mindenkinek.

16. Leho69

Az új feladatok valóban színesítik a játékot. Emlékszel még, hogy amikor a 100asról a200ig kiterjesztették a táblát, hány évet kellett várni, hogy az új szinteknek megfelelő elemeket és gazdaköriket tudjanak készíteni? Néhány hét alatt meg lehetett volna enni az egészet.
    A majomkirálynő legalább játék volt. Az AB akció egy kártyajáték, bankkártyajáték. A bank mindent visz, a játékot is. *******
    Nem gyakran, de néhányszor már én is írtam az ötletelős topicba. Nem szívesen járok oda, mert ott leginkább olyan ötletek vannak, hogy milyen új elemek kellenek a játékba. Nem taktikai, hanem tucat elemekből a 112ik. És kimerül abban az ötlet, hogy legyen. Funkciója, hogy ilyen még nincs. Pedig olyan már van, nem is egy hanem 3, csak éppen nem az. Vagyis azért legyen, mert "én találtam ki". Nagyon sok építődolgot leírtam már, különböző csevegőkben. A raktárházaknál annó (egy éve), nagyítóval sem találtál mást, aki azt mondta, hogy örvendetes újítás, színesíti a játékot, nem kell tucatszám a fúró.... Várjuk ki mire lesz jó. Árulni jó a BPnek. Megemelték a fúróröpködést, és taktikailag gagyivá tették. De eladni jó.
    Elégedett állapotban ritkán fordulok elő. Tudok örülni a sikereknek, még a másokénak is. A mostani elemeknek nem tudok örülni, mert nincs mögöttük semmi, és nem is lesz. Legalábbis, amíg a jelenlegi gárda játékmesterkedik. Bánkódni sem bánkódok miattuk, csak úgy rámutattam, hogy pénzkidobásnak biztosan jó a fejlesztők részéről. Az egészet egy koncnak tartom, amit odavetnek a játékosoknak, hogy azok ne mondhassák, hogy semmit nem fejlesztenek. Alibi tevékenység a részükről, illetve fantáziájukat méri grammnyi pontossággal. Ilyenből lehetne csinálni havonta százat, de annak sem lenne értelme.
    Ezek is építő dolgok, és valakiknek építkezni kellene belőle.

Pont az a bajom, amit az utolsó mondatodban írtál. Én egy kicsit másképpen közelítettem meg, mert nekem egy szomszédom sem játszik. Az a szomorú, hogy nem annak örülsz, hogy mennyire jól taktikáztál, oldottál meg problémákat, hanem a sikereid ellenére az egészet kétségbe vonod.
    De valakiknek, valahol ez így van jól. Sajnos (de ez csak az én véleményem, ami közel sem általános).

Utoljára szerkesztett: 12.9.17
    missuzy_53, genka53 és brekkencs. kedveli ezt.
  17. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szia Kedves Gyöngy:)
    Köszönöm a biztatásodat . Irány a 400 után a 600 szint elérése:)
    A bahát egyébként is mindig nagyon szerettem/szeretem.
    Jobban örülök az ottani szint lépéseimnek, mint a farmon. :)

18. Farmi

Farmi Fórummogul

Szia szép estét
    Vagy 2020-ba mikor megszünik a flash:)
    De szépek a baha számok 400 felett ,semmi izgalom , semmi uj , marad a monotónia .

nevada007, -Fülemüle-70 és genka53 kedveli ezt.
  19. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Sziasztok!

Akkor most, ha nem bánjátok én is leírom, mit gondolok. Nagyon sok új dolog fog jönni, kicsit még kusza, de majd belejövök én is, mint kiskutya az ugatásba. Az elefánttenyésztést várom már, szeretek tenyészteni. Nem csinálom olyan nagy mennyiségben, a nagy ugrások elkerülnek, de én élvezem. A tp engem egyáltalán nem izgat, így a baha szintemeléshez nincs hozzáfűzni valóm, jelenleg a 337.-en vagyok, de már nem sokáig. Időnként szintet lépek, nem tartom számon az időközöket. AB-om van elég sok, hála az régebbi és a mostani majomkirálynőnek, ki tudok váltani mindent, és még bőven marad is. De én nem érzem, hogy emiatt értéktelen lenne, örülök, hogy ennyi van, és így azonnal kiválthatok minden újdonságot. Azt sem bánom, hogy meg lehet vásárolni, nem érzékelem emiatt az értékromlást. Ha valakinek nincs elég AB-ja, viszont van rá FA-a, az miért ne vehetné meg így? A Bp-nek bevétel, az illető meg jól érzi magát. Aki meg inkább taktikázni akar, az azt teszi. Így mindenki úgy szórakozik, ahogy akar.
    Ami a bahás újdonságokat illeti, meg lettem volna nélkülük is, de ha jönnek, hát úgy is jó. Nincsenek különleges igényeim a játékkal szemben. Azért játszom, mert szórakoztat, és úgy játszom, ahogy engem szórakoztat. Olvasom a sok jótanácsot, ami tetszik megfogadom, ami nem, azzal nem foglalkozom.
    Nekem is vannak céljaim, pl. szeretnék sok csp-t, mert abból majdnem akármi lehet. Ez egész jól alakul. És szeretnék rózsa ólakat, és rózsa terményeseket, mert tetszenek, szépek, és több állatot ill. terményt adnak. És a neon ólakat is szeretem, szerintem azok nem annyira szépek, de praktikusak.
    Hű, ez kicsit hosszú lett, köszi, aki elolvassa!
    Jó játékot mindenkinek!

Maszatka47, csimbokarc, Judabeli és 35 más kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

A hozzászólás személyes részét töröltem.

Szia!
    Élvezettel olvastam ami leírtál és köszönöm, hogy megtetted:)

Utoljára szerkesztett: 12.9.17
    HéricsBáró, Maszatka47, taga1 és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.