Visszajelzés BAHAMARAMA változásai csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: apuci30, témanyitás ideje: 2.3.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. sosi19

sosi19 Aktív író

Szia!

Ezt a gazdakörit csak azért hozták létre, hogy akik már unatkoznak egy ideje ismét elfoglalják magukat valamivel, az ajándékok csak jelképesek, kb. mint a tenyésztős gazdaköriknél az arany állatoknál, de mégis vannak, akik megcsinálják, így nincs értelme háborogni, ez egyértelműen a nagyoknak lett kitalálva, akiknek 100-200 milla majdnem semmi...

LBetti, dereret, -orgona- és 3 más kedveli ezt.
  2. dereret

dereret Fórumőrült

A sorban az első fát fogom csak kiváltani, mert a korallról még mindig nem tudunk semmit, hogy AB vagy gazdaköri vagy mi szükséges majd hozzá. Ha mégis kérnék majd a másik két fa termését egy közeli-távoli eventbe, akkor majd kihagyom vagy megveszem a piacon vagy lesz valahogy.
    A bizonytalanság a legrosszabb ebben a játékban most, már ami a korallt illeti. 1 éve tudjuk, hogy "hamarosan" érkezik, de hányszor 1 év még ?

kekmaci75, -gyöngy-581, Fatther és 9 más kedveli ezt.
  3. Edythke

Edythke Fórumlakó

Tudom ez egy hosszútávú játék és köszönöm, hogy előre gondoltak az ükunokámra, hogy neki is hagyjak valami emléket a játékról és befejezhesse azt amit én kezdtem el. :p

kekmaci75, alex0824, times84 és 10 más kedveli ezt.
  4. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Megveszed..mégis hogyan, ha nem váltod ki a szentélyben? Látszik, hogy megzavart a feladatsor rendesenxD:)

dereret, -orgona-, Bözse és 4 más kedveli ezt.
  5. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Jaj de jó hogy figyelsz;) a 132 AB csak a fák bekerülési értéke....a szentély kiváltását nem is néztem... lehet hogy az ingyenesxD

Igen gyorsan megnéztem....a 8.kamrába tették...az már sokaknak ki van váltva:p
    Nálam duplázódnak a hsz-ok>:(

janos6750, alpha58, wiktorka17 és 3 más kedveli ezt.
  6. marutea

marutea Törzsjátékos

Belégzés - kilégzés
    belégzés - kilégzés ...
    No, most már kicsit jobb :)

Nézzük kicsit más szemmel ez a feladatsort...
    Legyünk hálásak a BP-nek, mert ilyen remek kis feladattal gondoskodott azon gazdák jó hangulatának a megőrzéséről, akik 1-2 óra alatt kivégzik a szokásos eventeket, és a két event közötti időben eddig általában csak unatkoztak.
    Az unalom, nem jó.
    A feladat (még ha gyilkos is) nem hagy ellustulni, szellemileg is kihívást rejt. Komoly elemzéseket kell végezni, termeljek vagy vásároljak. Esetleg azért termeljek mást, hogy legyen miből vásárolni...

Aki meg még nem ért ilyen magasságokba, annak is pozitív lett a jövőképe: nem fenyegeti tétlenség, hosszú-hosszú ideig mindig találhat elfoglatságot
    xD

7. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Ha nem váltom ki a szobrot, nem tudok a piacon sem vásárolni a portékából:)

Marika312, alpha58, wiktorka17 és 2 más kedveli ezt.
  8. énvagyok64

énvagyok64 Junior szaki

Ne sírj, mert a végén én is sírva fakadok:oops:.Majd visszajárunk ....úgyis állandó feladat....ráérünk...:mad:

Bátyus, alpha58, wiktorka17 és 4 más kedveli ezt.
  9. ciklon23

ciklon23 Fórum mestere

Egyetértek Veled :) Mindenem ki van váltva,van 304 AB-m,de nem érzek késztetést megcsinálni...sztem picit nem jól számoltak :)

macsek., Marika312, alpha58 és 5 más kedveli ezt.
  10. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Nézőnek mehetek? :D

-orgona-, Baby72, alpha58 és 4 más kedveli ezt.
  11. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok!
    Olvasva az új gazdakörit nekem is ékszíjproblémám lett rögtön. o_O Mit csinálunk 12 narancs pálcikahegyezővel ha eljutunk odáig? xD

Bátyus, janos6750, Baby72 és 5 más kedveli ezt.
  12. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

Mikor megláttam a gazdaköri kérését.. ilyen lettem ..:wuerg:, de aztán rájöttem, hogy "ej ráérek avval még".
    8-dik szintig ki van váltva mindenem, csak még küzdök 40 AB-ért a terület utolsó bővítéséhez, még 6 szintlépés kell :oops: .
    Most úgy érzem, hogy bearanyozom az életemet, hogy a három fa kiválthatósága is meglegyen, ha jönne az új sziget akkor már betudjak adni majd az akkori gazdaköribe is az új fákból is, mert gondolom majd oda kellenek idővel nagyobb mennyiségben:oops:. Tehát nem unatkozom egy jó darabig az biztos :D.

janos6750, iboly54, Marika312 és 3 más kedveli ezt.
  13. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok! De szép kis állandó küldetés :wuerg: Múmia teve 25xD szultán 18xD cirkuszi panda 15db xD és amit kapunk érte na az szenzációs xDxDrészemről már kész is marad úgy ahogy van :D

kekmaci75, -orgona-, Bátyus és 18 más kedveli ezt.
  14. Markitooo

Markitooo Törzsjátékos

Szia, ha mást nem is de szerintem ezt megéri kiváltani az ólak miatt, a bahamán való fejlődéshez elég jó Tp-t adnak így könnyebb haladni :) ha azt nézed 120 Íróecset lenne magadtól megépíteni az ólakat. (persze ez úgy jó ha van alap pálcikahegyeződ /illetve elég pénzed odáig eljutni) :)

janos6750, iboly54, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
  15. lkukorica

lkukorica Utánpótlás-írogató

Hát ennyi! Ismét jött egy Bahamás gazdaköri, ami számomra elérhetetlen. Ennyi aranybanánom az életben nem lesz :(

wiktorka17 kedveli ezt.
  16. anita219

anita219 Fórum mestere

Sziasztok. Valaki segítsen,mert már 4-szer néztem át,de nekem nincs meg az állandó gazdaköri leírása.

wiktorka17 kedveli ezt.
  17. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

wiktorka17 és anita219 kedveli ezt.
  18. katinka192

katinka192 Utánpótlás-írogató

SOS! Mi a manó az a cédrátcitrom??????????????
    Köszi!!

times84, Baby72 és wiktorka17 kedveli ezt.
  19. gabikkka

gabikkka Utánpótlás-írogató

nevetséges az új feladat sor:D megint gondoltak a fejlesztők a kis szintű játékosokra. ez megint azoknak jó akik már megcsináltak mindent és nem tudják hova rakni a csillagokat meg a banánokat

wiktorka17, Csöpi02 és anita219 kedveli ezt.
  20. anita219

anita219 Fórum mestere