Visszajelzés BAHAMARAMA változásai csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: apuci30, témanyitás ideje: 2.3.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

_Cygnus_, wiktorka17 és anita219 kedveli ezt.
  2. anita219

anita219 Fórum mestere

Én megcsináltam mindent,nem vagyok kis szintű játékos,mégis ,,nevetségesnek,, tartom. :p Több ,mint ezer gyümölcsöt elkérni egyes szinteken ... az állatokról már ne is beszéljünk. :( Az tuti,hogy aki gyorsan akar végezni vagy nagyon gazdagnak kell lennie vagy varázslónak,mert ekkora területen ennyi mindent kitermelni a nyugdíjamig sem lehet. :D Pedig az még odébb van. :)

alex0824, macsek., janos6750 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Titokzatos csemetéből fejlődhet ki:

4. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Sziasztok!
    Ha már ott vagy te is ugorhatsz ernyő nélkül!:)

iboly54, _Cygnus_ és Fatther kedveli ezt.
  5. Kamilla1012

Kamilla1012 Járnitanuló

Sziasztok! Egyszerűen nem értem, hogy miért veszik el a kedvünket a játéktól!!! 178 banánom van, ha most ebből kiváltanám az új fákat mi maradna.....nem sok!! Ja és még nincs is kiváltva a citromfű,szőlősóska, moringa, gyömbér!! Mert ugye kitudja mennyi kell majd az új részhez!!Én úgy érzem nem haladok előre!!! :-(

6. Bözse

Bözse Rutinos

A feladat kér 1550 alap állatot, 28 táncos pandát + 15 cirkuszit. Kérdem én ezek után mivel etessem a 12 narancs pálcikásat, már ha van hozzá 12 alap is, ami ugye kell a kirakásához. Nekem is csak 7 van, 2 már meglévő naranccsal egyetemben. A többi "jelentéktelen" mennyiségű cucc letermeléséről most ne is ejtsünk szót. Főleg, hogy zsebkendőnyi terület áll rendelkezésünkre a cél eléréséhez. Szerintem a kihívás és a lehetetlen küldetés közötti különbséget fényévekben lehet mérni. A feladatért járó TP mennyiség pont annyit ér, mintha belebőgnénk az óceánba. A könnyeinktől nem lenne szintemelkedés. Kivéve a 7. részt, ami olyannyira VIP műsor a 18 szultán teve és 15 cirkuszi panda együttesével, hogy kevesen fizetnek majd be az exkluzív előadásukra.

kekmaci75, Bátyus, georga06 és 22 más kedveli ezt.
  7. Edythke

Edythke Fórumlakó

wiktorka17 kedveli ezt.
  8. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:)
    Most kerültem elő az asztal alól miután elolvastam a gazdakörit. Persze nem a nevetéstől xD Jól írták hogy "állandó" gazdaköri feladat lesz xD

9. nyuszómuszó34

nyuszómuszó34 Haladó

Én is így gondolom részemről is felejtős a dolog.

alex0824, Marika312 és wiktorka17 kedveli ezt.
  10. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Narancs színű pálcikát hegyezünk ezerrel;)
    Legalább a tanfolyamot indítsd újra, légyszi, légyszi, légyszi:)
    Na de wiktorka. ernyő nélkül én fogok ugranixDxDxDxD
    Szerintem alkalmazhatod a múltkor olyannyira megkedvelt mondatot: "..a soha és az örökkévalóság között félúton.."

kekmaci75, Lili060504, Bátyus és 9 más kedveli ezt.
  11. ciklon23

ciklon23 Fórum mestere

Na...én kész vok vele:) Jól mondtátok,marad úgy ahogy van,örökrexD

alex0824, macsek., janos6750 és 10 más kedveli ezt.
  12. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szia Baby72! Bármikor szívesen :D viszont amit ott látsz no az felejtős :wuerg:
    rengeteg alap állat szupi táp és még ha szép nyugiba is csináljuk a feladatokat kérdezem megéri [​IMG]

kekmaci75, alex0824, -gyöngy-581 és 11 más kedveli ezt.
  13. kukori80

Szia:) Nagyon érdekelne hogy pl. a 7. részt ki fogja megcsinálni ezekért a nyereményekért:p Meg mondjuk a 6. is érdekelne ......xD A 4.-el kacsintgatok, majd kirakok 2 anakonda lakot és ha még megélem mire letermelem akkor megcsinálomxD

kekmaci75, alex0824, -gyöngy-581 és 9 más kedveli ezt.
  14. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Tudjátok, az új feladatsorról nekem azonnal egy régi székelyes vicc ugrott be. Direkt nem írom le, úgyis a vége a lényeg:

- Fiam, ez most vicc vót vagy komoly?
    - Komoly, édesapám!
    - Na azé'! Mer' viccnek durva lett vóna!
    Erre mondják angolszász körökben, hogy "non-starter". De sebaj, elfér a gazdakörben...8)

Utoljára szerkesztett: 16.3.15
    kekmaci75, icus08, Bátyus és 21 más kedveli ezt.
  15. LBetti

LBetti Fórumgróf

Hátha módosítanak még a beadandó mennyiségeken/ jutalmakon. Gondolom eredetileg nem az volt a cél, hogy a játékosok 0,0000000000000000000000000000000000000000000000000000000001%-a próbálkozzon meg ezzel a gazdakörivel.:sleepy:

alex0824, Chate-farm, macsek. és 13 más kedveli ezt.
  16. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Lehet módosítanak és kicsit emelnek a beadandókon .:D:D

alex0824, macsek., Csöpi02 és 10 más kedveli ezt.
  17. kukori80

Az a gond hogyha a felére veszik le a beadandót a 7. feladatnál akkor se éri meg ezekért a nyereményekért. Vagy lehet hogy az arany banánnál lehagytak két 00-t xD

alex0824, -gyöngy-581, macsek. és 10 más kedveli ezt.
  18. LBetti

LBetti Fórumgróf

Nem-nem, mostanában néhányszor számunkra eléggé kedvező, - amúgy meg racionális - módosításokat vezettek be.

alpha58, Csöpi02, mamika57 és 4 más kedveli ezt.
  19. Bözse

Bözse Rutinos

Azt talán Angelától idéztem. Bocsi ha rosszul emlékszem.:oops: Jó lenne, ha enyém lenne ez a gyöngyszem, ide tényleg nagyon illik. A napom pocsékul indult és ezzel garantálta a BP a hasonló folytatást.:sleepy: Reggel beszólt nekem az ajtófélfa. Én meg jó lefejeltem. Máskor majd 2x is meggondolja, hogy kivel kezdjen.;) xDSzédült állapotomban megint nem számoltam a következményekkel. (A tegnapi események fényében az Isten se vakarja le rólam, hogy durr bele módjára élek. Amúgy a filmes oldal moderátora a humoránál volt, így nem kaptam kitiltást és elfogadták a regisztrációmat.) Sajna nem foglalkoztam azzal, hogy tettem következményét legalább a hajam takarja. A púpom a félig itt félig ott kategóriába esik. Úgy nézek ki, mint aki szarvakat akar növeszteni, de ezt próbaképpen csak az egyik oldalon valósítja meg, mivel a halántékom feletti részt használtam az ominózus cselekedethez. Már már sajnálom, hogy nem unikornis fazont aplikáltam magamra. A lehetőségek között persze felmerül a szimmetria kedvéért a második én vs ajtó eksön, de ez nem igazán szimpatikus a számomra. Igen, ilyen kis válogatós vagyok. Felvállalom. Jó poén lenne azt mondani, hogy a küldi olvasása 'vert fejbe' ennyire, de órákkal megelőztem az itteni eseményeket. Várjatok csak! Médium vagyok és megéreztem, hogy vmi ma nagyon fejbe vág.:wuerg::pxD
    PS: Vállalok jövőbelátást szultán tevéért és/vagy táncos pandáért. Jelige: Olcsón dolgozom, de bitang jó jós vagyok;)xD

kekmaci75, AnkaFD, icus08 és 17 más kedveli ezt.
  20. Marika312

Marika312 Fórum császára

..... de csillagot is ad ! hihetetlen ez a gazdaköri, - én többször megnéztem, gondoltam elsőre a szemműtétem után nem látom jól, --jól láttam amit láttam.

kekmaci75, alex0824, macsek. és 10 más kedveli ezt.