Visszajelzés BAHAMARAMA változásai csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: apuci30, témanyitás ideje: 2.3.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Diti54

Diti54 Fórum mestere

Sziasztok!
    Egy kicsit túllőttek a célon Varunék ezzel az új gazdakörivel. Hiányolom az ajándékok közül a farmaranyat. Sokkal inspirálóbb lenne , mint a "temérdek" pálcikahegyező!!
    Ráadásul ennyi tenyészállatot csak rendszeres "sima" baby-boom mellett lehetne kitenyészteni.
    Ráadásul nagyon sok már a tenyésztős gazdaköri!!!:p

Marika312, alex0824, alpha58 és még 1 ember kedveli ezt.
  2. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Na, mintha magamat olvasnámxD reggelre egy akkora bibircsók nőtt az orrom közepére, hogy gonosz boszorka legyen a talpán aki ezt utánam tudja csinálni. Ilyenkor sajnálom, hogy anno a bölcsészkart választottam a színjátszás helyettxDxDxDxD

Marika, Isten hozott közöttünk:) így derül ki a műtét eredménye;)

Marika312, kekmaci75, Csöpi02 és 5 más kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Marika:)
    Jajjj, Neked aztán van humorod xDxD Sajnos jól láttad.
    Szia. Megnézném hogy 14 cirkuszi pandát mikorra fogsz kitenyészteni és mennyiből :p

alpha58, ciklon23, wiktorka17 és 2 más kedveli ezt.
  4. felixx75

felixx75 Fórum ismerője

Azért a 13 szultán és 11 cirkusziért vicc a jutalom 2.300.000 tp , 1.900.000.- CSP (1 szultán sem jön rajta ki), 80 szupertáp, 6 aranybanán.

5. kukori80

Igen, de előtte még be kell adnod 4 cirkuszit meg 5 szultánt:p

Csöpi02, alpha58, ciklon23 és 3 más kedveli ezt.
  6. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Ok ! Valóban előfordult ilyen is.

Csöpi02, alpha58, wiktorka17 és 2 más kedveli ezt.
  7. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

most már csak módjával merek irni mert kitöröltek pedig nem is volt benne semmi csúnya. szerintem akkor is nagyon mellélőttek. de nem gond, lesz aki megcsinálja lesz aki nem én az utóbbiak közé tartozom! sziasztok!

Jucus1949, Csöpi02, alpha58 és 3 más kedveli ezt.
  8. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Én nagyon kíváncsi lennék arra, hogy a fejlesztők ennyi negatív hsz láttán mennyire lehetnek elégedettek magukkalxD egyáltalán el sem tudom képzelni, hogy tudták ezt a feladatot ilyen frankón összehozni:( ha egy kicsit is összevetik a beadandókat az ajándékokkal .... konkrétan egyértelmű mekkora badarságot alkottako_O még a feléig sem kifizetődő....hát még az utolsó kettőxD hihetetlen hogy azt gondolják lesz olyan gazda aki a drága tenyészállatát ekkora tételben beáldozza némi jutalomért....mert itt már jóval több AB-t kellett volna a kínálatba tenni és még akkor sem sokan ugranának neki:oops:
    Részemről is teljesen felejtős :cry:
    Báááár.... lehet hogy akkora terület bővítést készítenek, hogy mindenki játszva elvégzi a feladatotxDxD

alex0824, macsek., Csöpi02 és 8 más kedveli ezt.
  9. felixx75

felixx75 Fórum ismerője

Ezt még nem is számoltam :)

kekmaci75, alex0824, alpha58 és 3 más kedveli ezt.
  10. Baby72

Ja, majd a főfarmon és a tölgyesen is lehet veteményezni a kávét, zöld teát, citromfüvetxD A szédültön csak azért nem mert ott nekem fák vannak állandóra bebetonozvaxDxDxDxD

janos6750, LBetti, wiktorka17 és 2 más kedveli ezt.
  11. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Ki tudnám váltani a 3 új fát és még maradna is tartalék AB. De minek? Egyelőre nem kell sehova.
    Ti mit csináltok?

kekmaci75, alex0824, alpha58 és 5 más kedveli ezt.
  12. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Személyeskedtél, és ez ilyen formában sem elfogadott (mindegy kivel szemben írod amit írsz).

13. kukori80

Itt nem is a terület bővítéséről van szó, mert 10 ezer növényt le lehet termelni, de honnan veszel 15 cirkuszi pandát? Nagyon vártam ezt a gazdakörit mert azt hittem hogy jó nyereményekért lehet kicsit turpizni hogy mit ültessek, mennyi fát tegyek ki hogy meglegyen, de most gondoskodott róla Bp. hogy éjszaka jól fogok aludni :D:D

kekmaci75, icus08, alex0824 és 11 más kedveli ezt.
  14. Baby72

Nem váltom ki mert nincs annyi aranybanánom;)

Palacsintax, alpha58, wiktorka17 és 2 más kedveli ezt.
  15. felixx75

felixx75 Fórum ismerője

Én már adom el a tenyésztett tevéket, had vigyék :)

alex0824, wiktorka17, LBetti és 6 más kedveli ezt.
  16. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Ja-ja, viszik mint a cukrot! xD

kekmaci75, alex0824, wiktorka17 és 6 más kedveli ezt.
  17. kukori80

Szia Kata:) Én kiváltom és marad is.

Kata_rzis, wiktorka17, Csöpi02 és 4 más kedveli ezt.
  18. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Én...várakozó állásba helyeztem magamxD kiváltottam már mindent....de ami maradt AB azt tartogatom a korallhoz:) de ha mondana valaki már valamit, hogy mi kell hozzá...akkor lehet megfontolnám az új fákat. Bár az még nagyon sokára fog kelleni, de akkor meg honnan teremtsük elő..a piacról?:(

macsek., wiktorka17, Kata_rzis és 5 más kedveli ezt.
  19. Baby72

Még kivárok.. 2 szultán tevét nem adok el 3.800.000 csp/db áron;)

A Te piacodon van arany banán?;)

wiktorka17, alpha58, LBetti és még 1 ember kedveli ezt.
  20. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Csak úgy halkan mondom, engem elküldtek a panasztopikba !

wiktorka17, Csöpi02 és iboly54 kedveli ezt.