Visszajelzés BAHAMARAMA változásai csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: apuci30, témanyitás ideje: 2.3.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Dogozok és meglesz az annyi arany akkor lesz fa :Dbanánt nem adok az tabu :)

wiktorka17, Kata_rzis, alpha58 és 2 más kedveli ezt.
  2. LBetti

LBetti Fórumgróf

Én ki tudnám váltani, maradna is még jócskán, de egyelőre minek?
    Hát nagy a tolongás, már mint nem vevők, hanem az eladók között. Én is reménykedtem, milyen jó üzletet csinálok, de....o_O:music::wuerg:

wiktorka17, alpha58, iboly54 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Igen...most vettem akciósan...mert már kicsit állott volt..kezdett barnulnixDxD
    Azon töprengek éppen, hogy eladjam é a tenyészkéimeto_O van egész jó kis készletem:) de még a levesmestert sem csináltam meg:( ja és abból is várható a 2. verzióxD de kinekxD

wiktorka17, Baby72, alpha58 és még 1 ember kedveli ezt.
  4. felixx75

felixx75 Fórum ismerője

4,6 m adtam el 1 db szultán tevét, és már 5 db múmiát elvittek 1.920.000.- , jaj de kell nekik :) Nekem van közel 300 AB-om így ez a feladat felejtős.

kekmaci75, icus08, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  5. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Annyi idősen örülök, ha a földön tudok majd ugrani.
    Nagyon kedves vagy , de az ernyő nélküli ugrást meghagyom neked, mert biztos vén leszek addigra, de ........ nem, így a páromon lesz majd ernyő ;)

6. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Nálam egy szultán van eladó amióta berakták a gazdakörit és ott árválkodik, a kutyának se kell :p

alex0824, iboly54, wiktorka17 és 2 más kedveli ezt.
  7. janos6750

janos6750 Aktív író

Sziasztok. Jó, hogy azért legtöbben humorosnak értékelik az új gazdakörit, még ha ez egy kicsit olyan is mint a savanyú szőlő.:D Eszi nem eszi nem kap mást.;) Mindenesetre elsőre jól bevásároltam mindenből8) de majd holnap remélem megduzzad a csp számlám, ugyanis ezen gazdaköri teljesítése a köv. 20 éves tervbe került előjegyzésre.:D Bár ki tudja, még az is előfordulhat, hogy majd ezen idő letelte előtt valamilyen event alkalmával- itt az a bizonyos bili - megnyerhetőek lesznek a tenyészállatkák.;) Mindenesetre én az új fák kiváltásával még kivárok. egyrészt mert nincs annyi AB-m, másrészt egyenlőre nem kell sehova, a területen meg van mit termelni, ugyanis szerintem a piaci árak tartósan magasak lesznek:D, mert szerintem sokan neki ugranak a feladatoknak.

iboly54, wiktorka17 és alpha58 kedveli ezt.
  8. Valcsitanya89

Valcsitanya89 Haladó

Milyen új gazdaköriről van szó?SEGÍTSÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG!!!!:wuerg::wuerg::wuerg::wuerg:

Baby72 és wiktorka17 kedveli ezt.
  9. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

wiktorka17 kedveli ezt.
  10. Valcsitanya89

Valcsitanya89 Haladó

wiktorka17 kedveli ezt.
  11. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Erre céloztam én is :) Milyen bátor dolog elsőre ernyő nélkül ugrani csak egy fickó van a hátadon ernyő helyetxD

bogisaci60, LBetti, iboly54 és 2 más kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Kukori, használtad a telefont is a mentők számával, vagy elég volt a repülősó is?xD A feladatsor nálam is meglesz még egy darabig, főleg a 7. rész. xD
    Szia kedves szomszéd, szerintem ez még viccnek sem jó. Nagyon felejtős számomra ez a rész. A következő pár évben esetleg kitenyésztem, de ha sikerül, ennél hasznosabbra fogom ezeket a tenyészállatokat használni. AB-m kb annyi van, mit Neked, nem sietek elkölteni. Várom, hogy végre ne csak ígéret szintjén jelenjen meg a korall, ha mást nem is, de legalább a kijutás feltételeit szeretném látni, mielőtt bármilyen feladatnak nekiállok, vagy költöm az AB-t;)

13. milanzs

milanzs Fórumelemző

Sziasztok!!!
    Most látom csak, hogy a három új fát ki lehet váltani farmaranyért? Ez is újdonság, erre eddig nem volt lehetőség.... most lehet gondolkodni, hogy melyik a drágább a FA vagy a AB... :)

14. zebraful

zebraful Fórumelemző

Hát gond az van elég! Az állandó BAHA gazdaköri meg az új fák igen csak megcsappantanák
    úgy a fatermést, állatokat, növényeket, mint az AB-t. Kukori azt írta kivár. Szerintem igaza van,
    mert ha teljesen lenullázzuk magunkat, mi lesz a korall sziget kiváltással ? Tényleg kongó pajtával
    várjuk és a templom cincinje megszakad a xD-től.
    Persze minden lehet, de nem szeretnék meglepődni :wuerg:. Annyit csinálok meg belőle, ami nem
    veszélyezteti a továbblépést. Hogy ez mennyi ? Nekem az ezüst sor végig belefér, aztán kivárok....
    Az új fákra biztos szükség lesz, a fülvégi bojtom azt suttogja, hogy váltsam ki *-*
    ˘

kekmaci75, _Cygnus_, kukori80 és 3 más kedveli ezt.
  15. milanzs

milanzs Fórumelemző

Az utolsó produceri hírlevélben olvasható, hogy a korall sziget mindenki számára elérhető lesz. Ebből
    én arra következtetek, hogy nem kell hozzá AB. Legalábbis remélem és nem kell koppannom...

16. [-bali-]

[-bali-] Junior szaki

Valószinű az Ab sokkal több energiát felemészt fa könnyebb szerezni ha az embernek van egy kis igazi pénze

zebraful kedveli ezt.
  17. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Nekem is az jutott eszembe, ahogy olvastam a 7. szint arany fokozatában a szultán tevéket, hogy innye, jó darabig fönn lesz a szultán tevék ára, aztán meg az jutott eszembe, továbbmenvén a 7. szint gyémánt fokozatára, hogy innye, csak tudjam eladni a birtokomba került példányokat szerényke haszonkával, mielőtt még mások is továbbolvassák...:wuerg:xD

Viszont a 3. és 4. szint engem kifejezetten megmozgatott fantáziaügyileg: az szerintem teljesíthető, és elég jókat is ad cserébe (speciel 30 titokfa meg 12 narancs pálcikahegyező nálam önmagában kiüti a nyeregből a szultántevés AB-kat meg BTP-t - utóbbiakat mondjuk kb. max. két hét alatt összehozom (most a szupertápokat hagyjuk, mert az meg úgyis el tud menni 9 perc alatt...:music:), miközben 18 szultán tevét meg 16 cirkuszi pandát kb. annyi idő alatt tudnék összehozni összesen, mint amennyi alatt az összes eddigi tenyésztős gazdaköriket ki fogom végezni...:eek: Amíg az nincs meg, addig ez is várhat, az üres gazdakörért járó trófeáért meg majd teperhetnek Katával közös "keresztgyermekeink" dédunokái, ha elfogadják a farmot örökségül...

Na szóval a lényeg: vkinek elgurult egy supersize gyógyszeresfiolája, és belepottyant pont a "kérünk<>adunk"-mérleg előbbi serpenyőjébe... Na de legyünk pozitívak: elvégre kell a téma ebbe a topicba is - 1 szerencsétlen szultántevére csak nem ugrottunk volna rá ennyien...!:p

A fákat viszont sztem érdemes kiváltani, ha van AB bőven (jobb TP-t adnak, mint az eddigiek, a gazdaköri megrendelők is, gondolom, többet adnak a gyümölcseikért (bár ezek pajtaérétkét nem lehet még tudni, vagy legalábbis én nem olvastam róla az ismertetőben), miközben piacuk nem nagyon lesz, tehát talán nem nagyon szabadulnak el az áraik vevői oldalról, de ha lesz hozzájuk vmi (vagy csak a pajtaértékük miatt), addig nem árt gyűjtögetni (akár termesztve, akár piaci standjaikhoz hozzáférvén), ill. az sem baj, ha titokfákból ezeknek az XXL-verziói is kifejlődhetnek adott esetben addig is...)...

kekmaci75, Lili060504, _Cygnus_ és 11 más kedveli ezt.
  18. Rudolfbeer

Rudolfbeer Törekvő

Húúúú, gyerekek, ez a gazdaköri most engem is szíven ütött!!! :oops:
    Nem kérdés, hogy megcsinálom-e vagy sem, függetlenül attól, hogy mennyire éri meg,
    de ez nekem sem lesz kész egyhamar, az tuti! :( :(
    No, de legalább többet senki sem mondhatja, hogy nincs elég kihívás a játékban! ;)

apa1971, Mag-Anya, -gyöngy-581 és 25 más kedveli ezt.
  19. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!
    Olvasva a hozzászólásod, mosolyogva megyek aludni. Már Te sem mondhatod, hogy nincs miért maradj a játékban.:D
    Mindenkinek, aki elkezdi az új gazdakörit, sok sikert és szerencsés ugrásokat kívánok!:)

20. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Azt hiszem feladták a leckét én a 7. szintig az ezüstig csinálom meg a többit hanyagolom.
    Túl sokat kérnek minimális nyereményért ezért gyorsan túl adtam 4 szultánon :)