Visszajelzés BAHAMARAMA változásai csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: apuci30, témanyitás ideje: 2.3.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. gymikii

gymikii Fórumlakó

Sziasztok!
    Elolvastam az új gazdakörit.....Háát, viccesre sikerült, főleg a vége felé. 15db cirkuszi panda ezekért a nyereményekért? Muhaha. Ha lesz is, egyből rózsaszín ólat csinálok belőle. Még jó hogy egyet már tudtam építeni, mert a fejlesztőknek jó pár évre sikerült kilőniük azt a lehetőséget, hogy a piacon szerezzem be, viszonylag normális áron, megdolgozva a CSP-ért, ahogyan eddig is. Azt is megkérdezném szívesen egy illetékestől, hogy szerinte kinek van szüksége 12db narancs pálcikahegyezőre. Mivan?!? Nem akarom én állandóan szapulni a fejlesztőket, de mintha egy másik univerzumban léteznének, néha annyira a valóságtól elrugaszkodott dolgokkal jönnek elő. Persze az utóbbi hetek-hónapok ámokfutása után ez már nem is olyan meglepő.

alex0824 kedveli ezt.
  2. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Sziasztok.
    Amióta megjelent a leirás az új gazdaköriről, egyfolytában azon gondolkodom kinek is készitették ezt a feladatsort. Azok akik nem csak a presztizs miatt, /mint fentebb Rudi is irta, hogy megcsinálja/ ugy gondolom, hogy nem nagyon motiváló a 30 db AB és kb. két szint lépéséhez szükséges BTP mennyisége. Akik már elég nagyok, vagy annak érzik magukat már rendelkeznek elég aranybanánnal, hogy ne ugorjanak fejest ebbe a feladatba. Az alacsonyabb szinten lévő gazdáknak esetleg jól jönnének a kapott ajándékok, de szerintem nem sok esélyük van arra, hogy egyhamar kivégezzék a feladatot. Attól függetlenül nincs semmi kifogásolni való a feladatsor összeállitásában, , ha jót akarok mosolyogni azért néha-napján fogom nézegetni, hogy ilyen is van.
    Zsuzsa

gomboc58, -gyöngy-581, HellEart és 2 más kedveli ezt.
  3. lompi01

lompi01 Kivételes tehetség

azt hiszem egy kicsit túlméretezték ezt a gazdakörit, ez nekem már nem kihívás sajnos...nem látom értelmét olyan tenyésztett állatok bedobálásnak, amit egyébként is nehéz megszerezni és kitenyészteni is! valahogy úgy tudnám elképzelni ezt a gazdakörit, ha boom-kor sokkal nagyobb eséllyel jönnének a magasabb szintű állatok, akkor még kedvem is lenne hozzá:)

4. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Segítek !:D:D:D:D:D:):):):):):):)

5. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Én még picike vagyok ezekhez a feladatokhoz első 4 kamra van csak nyitva illetve és még onnan is hiányzik ara croft 3-ik mező guava kakaó pandatenyészet kezdőcsomag meg a jógapandás szobor füge kivi de haladni is szeretnék és Ab=1-el van egy két gazdaköri amibe bele akarok kezdeni amivel talán tudok haladni de most ez az event is és nem tudom mit csináljak? gazdakörizzek és gyúrjak a bahára vagy event és a farmon haladjak mert titokfa és titok ól is jól jönne de már a természetgyógyászatot is akarom nyitni nem tudom merre haladjak tovább azon kivül hogy előre :D

kekmaci75 és szellorozsa kedveli ezt.
  6. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Sziasztok!
    Ugye - ugye, még az öreg rókát is érhetik meglepetések :D
    ezt tegnap írtam a Gangon, e feladat tekintetében én a 2. kategóriába tartozom ;):p
    a jelenlegi event esetében abban a szerencsés esetben vagyunk, hogy egyszerre is megtehetjük ezeket ;)

kekmaci75, Dyny, apuci30 és 2 más kedveli ezt.
  7. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Még több kamra :oops:, bár az új feladatsor pöpec az aranybanánjaival, csak sajna előbb még kell pluszban 130 -.-, elég ördögi kör az egész :eek:
    Kiszámoltam, fűvel-fával és kamrával 369 aranybanánra lenne szükségem, minden fához és zöldséghez, ja ebbe nincs benne egyetlen tenyészállathoz kapcsolódó kamra sem az még + 120 banán o_O, laza 489 banán, és van 213 -.-

8. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

A fákat szerencsére nem tették új kamrába, sőt még csak nem is a legutolsó kinyitottba.

kekmaci75, -gyöngy-581, Dyny és 6 más kedveli ezt.
  9. alpha58

alpha58 Rutinos

Nagy dilemmában vagyok. Van 133 AB. Eddig a zöld teát, citromfüvet és a csavarpálmát váltottam ki. Melyik váltsam ki? Új fát vagy a inkább a régiek közül valamit? Mennyit tartalékoljak a korallra?

Baby72 és szellorozsa kedveli ezt.
  10. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Kiváltottam az új fákat a bahán, de piacképesnek csak az acai pálma bogyót, és az ördögcérna-bogyót hozza fel vásárlásra, igaz szürkén, .. de a goji fa termését nem látom a piacon az eladási fülön..... elrontottam valamit?

szellorozsa kedveli ezt.
  11. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Nem rontottál el semmit, nálam is így van.

-gyöngy-581, Baby72 és szellorozsa kedveli ezt.
  12. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Szia Sors- és Gazdatárs! Köszi.. Akkor megnyugodtam. :D

szellorozsa kedveli ezt.
  13. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Szerintem még nem piacképesek vagy valami hasonló.

szellorozsa kedveli ezt.
  14. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A pitomba gyümölcs piaci megjelenését a holnapi napra ígérték a fejlesztők.

Tigrislady és szellorozsa kedveli ezt.
  15. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia..én a te helyedbe a régieket váltanám ki elősször...legalábbis én így fogok tenni nekem még kettő hiányzik a gyömbér meg a moringa...én azért teszek így..mert nagyobb esélyét látom annak hogy ezekből fognak kérni feladatba eventbe..mint a mostani fákból:)..de amugy sosem lehet tudni..én a mostani 17 AB -al erre a következtetésre jutottam:)

Baby72, lukimi, iboly54 és még 1 ember kedveli ezt.
  16. Mikuszy

Mikuszy Járnitanuló

Szia!Szerintem a gazdaköri megvár és az event BTP-t is ad!!

17. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Valóban nagy könnyebbség, hogy csak a fákat kell kiváltani...de az a 132 AB sem kevés:music: én kitudnám váltani, de várok a korallra:( de meddig:oops:

Dyny, Numiz, alpha58 és még 1 ember kedveli ezt.
  18. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Ha segít én kiváltottam az új fákat banánért. Minden nap veszek a piros boltban broméliát és abból csinálok piros bólét. Szőlőt meg eventkor szoktam ültetni amíg megy a csatni. Már elég szép számmal összegyűltek. Közben csinálom a mangós-narancsost is meg a csokis palacsintát is, de azt nem minden nap. Ha kell még banán a korallhoz majd beadom egyszerre őket. Nem tartogattam mert ki tudja mikor jön a korall és lehet hogy nem is kell banán hozzá.

19. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Na! Majdnem egyféle képen gondolkozunk(sajnos nem mindenben):) nálam is halmozódnak a szintlépéshez az adalékok... közel 200 turmix és ua. bólé...palacsinta receptem nincs meg:( de várok vele még nem falom fel őket:p még gondolkozom a fákkal mi legyen.Végül is lehet jobban járnék ha kiváltom, mert sokára jön össze jelentős mennyiség, viszont nincs hova tenni:cry: ez a legnagyobb gondom...állandóan cserélgetem a fákat, hogy mindenből legyen bőven:oops:

kekmaci75, -vadocka70-, Dyny és 2 más kedveli ezt.
  20. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Én mindegyikből egyet vettem mutatóba mert drágák is CSP-ben. Csak hogy lássák a törődést.:) Félek a koralltól hogy mit fognak kérni, ezért nálam terményes ólak vannak, a széleken meg olyan fák amikből kevés van a pajtában.

-gyöngy-581, Dyny, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.