Visszajelzés BAHAMARAMA változásai csevegő

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 13.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Cyra65

  Cyra65 Fórum admirálisa

  Sziasztok :)

  Úgy vagyok vele, hogy örülök mindennek, ami új. Még nem váltottam ki egyetlen részt sem, mert kíváncsi voltam a véleményetekre és tapasztalatotokra.
  Mondja már el az a gazda(nevet nem írok) aki "sír" az új terület miatt és a beadandók miatt is, hogy mi a fészkes fenét csinálna amúgy a virtuális javakkal? termésekkel, növényekkel, FP-vel, AB-nal és még sorolhatnám tovább, ha nem itt költi el a virtuális világban, hiszen nem tudunk mást tenni vele, nem lehet átkonvertálni ide a való világba, nem is tudnék hová tenni 2800 papagájtollat, a 15 emeleten lakó 154 családnak is sok lenne párnába meg paplanba tömni is, vagy ott vannak a fák gyümölcsei, még ha családi házam lenne, akkor sem tudnám hová tenni pl. a több mázsa paprikát, földimogyoróto_O
  Viccet félretéve, azért találták ki ezeket a dolgokat az új rész bevezetésével, hogy ne unjuk halálra magunkat, most beadtunk több ezer motyót, akkor itt a cél, termeljük is vissza
  :D
  Megyek "gazolni", ja csak két területet tudok kitisztítani, mert csak 332 FP-őm van, nem baj, biztos nemsokára lehet majd ismét gyűjtögetni, addig is két területen fogok fásítani, amúgy nagyon szuper és hangulatos a Zuhatag, bárcsak be tudnám oda konvertálni magam mindennap munka után, de jó is lenne.:p
   
  PapaMangó, bocsika67, Gio és 21 más kedveli ezt.
 2. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Azt hittem fájni fog a gazdaköri kivégzése.... A pajtám meg sem érezte;) Most öntöm a piacra, hogy más is meg tudja csinálni;)
   
  PapaMangó, bocsika67, Gio és 16 más kedveli ezt.
 3. vekony1

  vekony1 Haladó

  Én megcsináltam a gazdaköribe a feladatot beadtam a több millió értékbe kért növényt,terményt,fatermést,állatokat valamint a Maya szobornál a kért aranybanánt,mikor visszamentem a szigetre,megdöbbenve látom,hogy 2 terület tiszta.Ez komoly??nekem akkor több terület nem kell ebből a szigetből,nagyon drága
   
 4. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Köszi, hogy leírtad;)
   
  kosagi, HéricsBáró, -W-595- és 8 más kedveli ezt.
 5. Dana64

  Dana64 Aktív író

  Sziasztok !
  Tényleg nem értem ezt a rengeteg fanyalgást itt !!! Miért nem tudja eldönteni az "Ember" , hogy neki kell-e az adott terület vagy sem .
  Ha valamit be kell adni akkor kiírja,hogy az adott dologból x-db fedezi a teljesítést ,(és még jóindulatú mert hagy 10 db-ot növény esetén!) na most van a pipa vagy az "X" ! Nem kötelező egyből a pipa !!! Szabad visszamenni az "X"-el ,és elkezdeni osztani szorozni !
  Én speciel örülök,hogy két részre van bontva a dolog , mert ha a második kör egy kicsivel erősebb lesz ebben biztos vagyok (az se nullázna le teljesen) , de teljesen át kell alakítanom az eddíg jól bevált "vetésforgómat" ami a "lassú víz" kategória jelenleg ! De sebaj most újra fel lehet termelni mindent ami most elment , és ugye akárhonnan is nézem csak nagyobb a terület !!!
  Jó számolgatást annak aki bizonytalan , a vége úgyis a teljes kiváltás lesz !
  :):DxD
   
  bocsika67, Gio, -kaktuszable- és 10 más kedveli ezt.
 6. Galamb65

  Galamb65 Fórum-zöldfülű

  Sziasztok!
  A szokotrai sárkányfát nem tudom kitenni az új területre. Illetve meg sem jeleníti lehetőségként sem.
   
  -W-595- kedveli ezt.
 7. -Fülemüle-70

  -Fülemüle-70 Fórum császára

  Le nulláztam a pajtám, de ahogyan örültem az új változásnak, már látom hogy mi a francnak volt jó számunkra. :(
  Élénk a piac, az O.KxD, de bele gondoltatok mennyi gazt kell termelni event, event hátán? Majd leshettek a mennyiséggel.;) ( Röpi is beleértve .) :cry:
  Lesz itt sírás megint.>:(:(8)
   
  -W-595-, revaa, genka53 és 4 más kedveli ezt.
 8. kukori80

  kukori80 Fórum elő legendája

  Szia útitársam. :):) Nem lesz azzal semmi gond mert lehet hogy többet fog kérni de több területen is csinálhatod. Inkább azoknak lesz gond akik kézzel aratnak, azoknak már most javaslom hogy ezen a területen 2x2-be rakjanak, az "csak" plusz 28 kocka. De ne sírjunk előre mert nem tudjuk még a végét. ;)
   
  Gio, újfarm53, -W-595- és 7 más kedveli ezt.
 9. lukimi

  lukimi Fórum elő legendája

  Én meg az XXL 240 Tp-s Buzogányfámat nem tudom kitenni mert nincs alja. Azt se tudom hol lehetne szerválni?!:eek::)
   
  Gio, újfarm53, -W-595- és 4 más kedveli ezt.
 10. Piaclady

  Piaclady Fórum bárója

  Szerintem jó a sejtésed valószínű meg kell majd fizetni az új területeket és rá nyomnak pár %-os emelést. Az AB kiváltástól nem félek mert az van, a pajtákat is szorgalmasan töltögettem ezzel azzal( növény,fa fialtatás )csak az a baj nem valami szapora fajták és azzal az egyel is sokáig vajúdnak. Szó mi szó nem lesz egy vágta a haladás meg kell elégedni a poroszkálással.
   
 11. Fätum

  Fätum Fórumőrült

  Szia, sziasztok :) Kiváltottam én is, elég szépen leapadt a készlet no nem baj, majd újra töltöm. Bizony lesz itt ajjaj, meg minek kellett ez..stb,stb... Mivel most nem igazán a szívem csücske a játék, fákat tettem ki oszt jó napot. Kíváncsi vagyok működni fog e rajta az automata aratás. Ha nem majd hangosan beszólok: muuukodj...xD bár van egy olyan sanda gyanúm, hogy ilyen formában nem lesz hatása xD ..Megyek becsukom az ablakokat, szakad az eső.
   
  Gio, újfarm53, -kaktuszable- és 12 más kedveli ezt.
 12. atyka88

  atyka88 Fórum ismerője

  ha pl 4o AB megveszem akkor kitisztul az egesz
  ?
  vagy a gazdagkorbe is meg kell csinajam?
   
  Maszatka47 kedveli ezt.
 13. h.lajosvilmos

  h.lajosvilmos Fórum veteránja

  Ho-ho-ho-hóóó... Ketyeg már nekem is az új területen az a beporosodott harkálytojás :D Végre hasznosíthatja magát!xDxD Jó hír,hogy minden kitehető ami a többi bahásra is!
   
  GA-BI-O-Farm, Gio, -kaktuszable- és 4 más kedveli ezt.
 14. atyka88

  atyka88 Fórum ismerője

  ha pl 4o AB megveszem akkor kitisztul az egesz
  ?
  vagy a gazdagkorbe is meg kell csinajam?
   
 15. Cyra65

  Cyra65 Fórum admirálisa

  Most raktam ki egy rakat fát az új területre és úgy néz ki, hogy a fák érési ideje itt rövidebb,megnéztem nincs-e a dobozban érésidő csökkentő termék, nincs, tehát kérdésem egy kedves Modi felé, lehet, hogy ezen a területen rövidül a fák érésideje, vagy csak elnéztem valamit ?
   
 16. kukori80

  kukori80 Fórum elő legendája

  Szia. 40 AB-ért csak 1 terület fog megtisztulni a 6-ból.
  Ha a gazdakörit is megcsinálod akkor még egy.
  Ha 400 pengőt beadsz akkor még egy.
  Tehát most 3 területet tudsz kitisztítani. A többit majd később.
   
  Gio, almáspite48, -kaktuszable- és 6 más kedveli ezt.
 17. lukimi

  lukimi Fórum elő legendája

  Meg kell csináljad ha egyel több területet akarsz.:);)
  --------------------------------------
  Ezt se gondoltam, hogy valaha még ki lesz rakva a 17 diszkórózsa és a 9 varázsfa?!
   
  Sali~*.*, Gio, Cyra65 és 7 más kedveli ezt.
 18. genka53

  genka53 Fórum elő legendája

  Szia Lukimi! :)
  Egy buzogány alap fát tudok neked küldeni grátisz a legközelebbi cserenapkor. Fel is írom a füzetembe.
  Megcsináltam, és egyelőre így rendeztem be a szigetek bővítésének első területeit, és megörültem hogy a varjútojásomnak is lett helye, amit eventkor nyertünk, de mivel nekem mindenhol volt már, így nem tudtam kirakni. Most az új szigetet minden oldalról sárkányok védik, aztán majd a továbbiakat később meglátjuk, mit merre rakok. A tukántojás is gyönyörűen mutat, meg már kiraktam a bagolytojást is. :) :inlove:
  http://kephost.com/images/2017/07/24/Szigetbovites1..jpg
   
  Sali~*.*, Gio, -kaktuszable- és 9 más kedveli ezt.
 19. lukimi

  lukimi Fórum elő legendája

  Nagyon köszönöm érdemes volt meg pedzenem. xD
   
  Sali~*.*, Gio, -Fülemüle-70 és 4 más kedveli ezt.
 20. szepesej

  szepesej Törekvő

  Sziasztok segítsetek az új területen arany banánért hány teruletnek kell felszabadulni mind három szobrot aktiváltam és csak 1 terület szabadult fel ez így jó?