Banner és avatar kérés/készítés | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kriszbabu57

kriszbabu57 Haladó

2. Habocska740816

Habocska740816 Utánpótlás-írogató

Kedves Emama!
    Nagyon nagyon tetszik és nem hiányoznak a számok,így pont tökéletes! Nem is tudom,hogy köszönjem meg. Köszönöm,köszönöm,köszönöm! Nagyon ügyes vagy :))))

3. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Nagyon örülök, hogy tetszik :) Használd egészséggel és örömmel! :)

Látom az avát is sikerült beraknod. Lehet, hogy megjavították a hibát? Akkor a többieknek is érdemes újra próbálkozni az avák beillesztésével :)

Habocska740816 kedveli ezt.
  4. delfin929

delfin929 Fórumprofi

Kedves Emama!
    Tetszik nekem az 565-ös képed. Nem tudom, hogy a teknős helyett be tudsz-e illeszteni delfint vagy delfineket. Vagy kérjek inkább mást?

5. .Emama.

Szia!
    Próbáltam én abba a képbe a készítésekor is delfint tenni, de nem igazán jött össze. Ha megnézed, akkor nagyon sekély a kristálytiszta víz, a hajó árnyéka látszik a vízfenéken.
    Azért nekifutok még egyszer, hátha találok vízfelszínen úszó delfint, vagy valami olyat amit mégis reálisan bele lehet dolgozni. Holnap jelentkezem vagy a képpel vagy a hírrel, ha nem sikerült megoldanom. Azért remélem inkább képet tudok hozni :)

Utoljára szerkesztett: 9.9.14
  6. delfin929

delfin929 Fórumprofi

Ó, nagyon köszönöm a fáradozásodat! Remélem sikerül, de ha nem, akkor megoldjuk máshogy :)

7. .Emama.

Szia! Ígéretemhez híven hoztam a képet. Ennyit sikerült kihoznom belőle, nézd meg, hogy tetszik-e így vagy inkább másik képet szeretnél? :)

8. delfin929

delfin929 Fórumprofi

Köszönöm szépen :).
    Igazad volt, a delfin nem nagyon érvényesül ebben a sekély vízben (bár a kép továbbra is nagyon tetszik). Tetszik a 005-ös kép is. Lehetne a 2 sellő helyett 1? Egy szép lány, jó hosszú hajjal? Vagy már sok lesz belőlem xD?

9. KhaoszWolf

KhaoszWolf Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Tazi hoztam neked a lovagos bannert, remélem tetszik majd. :)
    Ha bármi változtatást szeretnél rá csak szólj!

tazmánördög kedveli ezt.
  10. galfranciska

galfranciska Rutinos

Kedves Emama!
    szeretném elkérni a 461-es képet galfranciska felirattal és avatart is hozzá.
    Nagyon aranyos fáradozásodat előre is köszönöm.

11. KhaoszWolf

KhaoszWolf Utánpótlás-írogató

Üdv, újra.

Bandi hoztam neked is a bannert, így tudtam megoldani a verset a képen, a versszakok váltogatják egymást egyik a másik után előjön majd eltűnik, ill. hagytam egy kis ürességet is, amikor csak a kép látszik, mert a vers így is elfedi a kép nagyját, de nem mertem kisebb betűvel ráilleszteni, mert nem biztos hogy úgy olvasható lett volna. A betűtípuson v. a színén még tudok változtatni ha szeretnéd, illetve ha van még más észrevételed is csak szólj. ;)

12. .Emama.

Szia! Ne haragudj, közbejött valami gond, azért nem tudtam hamarabb jelentkezni.

Egyáltalán nem sok belőled :) Azért halkan megsúgom csak neked, hogy nekem sem tetszik igazán ezzel a delfinnel a kép, de többet/jobbat nem tudtam belőle kihozni.
    Csinálok neked delfines képet, megnézem az 005-öst is is és akkor tudsz majd választani.
    Nem ígérem holnapra (a problémáim még nem oldódtak meg), de igyekezni fogok mindenképpen. :)

Szia! A tiedet meg is írtam hamar, parancsolj:

[​IMG] ........[​IMG]

Jó lesz így? :)

Utoljára szerkesztett: 10.9.14
    galfranciska kedveli ezt.
  13. galfranciska

galfranciska Rutinos

Nagyon nagyon szépen köszönöm. nagyon szép lett. Muszáj elmondanom, hogy a lányomat pici korában süninek becéztük mert olyan égnek álló haja volt. Köszönöm, köszönöm.

14. .Emama.

Az én fiam pedig Tücsök volt ;)

Örülök, hogy tetszik a kép, használd egészséggel és örömmel! :)

15. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Szia Ema !

Már annyi aranyos képet látok tőled, hogy most már én is megirigyeltem őket. Ez a sünikés is nagyon aranyos, a tiéd meg csodálatos. Én is egy őszi képet kérnék ha lehet, a te képzelő erődre bízóm milyen legyen. A farm nevem Rozimama és szeretném ha ez vissza tükröződne valahogy belőle. Előre is nagyon szépen köszönöm.

jolanda1948 kedveli ezt.
  16. jolanda1948

jolanda1948 Fórumprofi

Kedves Emama.
    Szeretnék kérni bannert és avatart,nagyon tetszenek a képeid.
    Nagyon szeretem a kutyát,cicát és imádok táncolni ja és a színeket.Légy szíves készíts nekem valamit.ha mind a három egybe volna örülnék.Előre is köszi. jolanda1948 a szám el is maradhat.

17. .Emama.

Sziasztok! Köszönöm a megtisztelő felkéréseteket, pici türelmeteket kell kérnem a megvalósításukhoz. :)
    Kissé zűrös időszak előtt állok, de azért igyekezni fogok mihamarabb elkészülni. :)

18. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Várok türelemmel, csak aranyosat csináljál. Köszike.

19. .Emama.

Na, hoztam két képet. A 005-öst újra megcsináltam másképp......

[​IMG] ................[​IMG]

...... és készítettem egy vadiújat is ;)

[​IMG] ................[​IMG]

Remélem valamelyik tetszeni fog, ha esetleg mindkettő, akkor természetesen mind a tied :)

Igyekezni fogok, hogy aranyos is legyen és őszi is :)

20. delfin929

delfin929 Fórumprofi

Kedves Emama!

Az új kép nagyon szép lett, ezt kérem szépen. Köszönöm a fáradozásodat, látom van megrendelés bőven :)

Utoljára szerkesztett: 11.9.14
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.