Banner és avatar kérés/készítés | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. krisz811

krisz811 Utánpótlás-írogató

segítséget szeretnék kérni az avatarom cseréjéhez, de a régit adja be

2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Szia! Örülök, hogy tetszik, viheted az előző hsz-omból a bannert és az avát is. A bannernek csak a linkjét kell jobb klikkel megszerezned és beilleszteni, az avát mentsd le a gépedre, de egyelőre úgy látom, hogy még mindig gondok vannak az ava cserével. Az elsőt engedi beilleszteni a fórum, de a cserék erősen akadoznak, illetve nem sikerülnek.

Szia Kirsz811! Neked is csak azt tudom felelni, amit fentebb írtam. Sajnálom, de úgy látszik várnunk kell amgí kijavítják a fórumot.

3. delfin929

delfin929 Fórumprofi

Kedves Emama!

Köszönet a munkádért, a bannert sikerült beillesztenem, de az avatart - ahogy írtad - nem engedi lecserélni. Remélem hamarosan megoldódik ez is :).

Utoljára szerkesztett: 11.9.14
  4. .Emama.

Nagyon szívesen, használd örömmel és egészséggel! :)

Nos, megpróbáltam szép őszi képet, aranyos szereplőkkel és a "mamát" is visszadva készíteni. :)

Ez lett belőle:

Megfelel, tetszik így?

Avát nem készítettem, mert úgy rémlik a mostanit szoktad hordani mindig, de ha mégis kérsz akkor természetesen hozok :)

Tánc, kutya, cica és színek :) Ez lett belőle:

Tetszik? Megfelel? :)

jolanda1948 kedveli ezt.
  5. jolanda1948

jolanda1948 Fórumprofi

Várok türelemmel köszönöm

6. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Szia Ema !

Nagyon szépen köszönöm hogy ilyen hamar el készítetted. Nagyon aranyos de valahogy jobb oldalt az a nagy nyuszi nem tetszik a kosarával. Ha kicserélnéd valami másra nagyon meg köszönném. Rá ér majd ha időd engedi, jolandáé nagyon aranyosra sikeredett.

jolanda1948 kedveli ezt.
  7. .Emama.

Én szívesen leveszem a nyuszit, de az nem kosár, hanem a padnak a karfája. Az mindenképpen ott marad :)

Ehhez mit szólnál? :)

jófarmerlány kedveli ezt.
  8. stadler42

Ema!

Ez jobban tetszik, nagyon szépen köszönöm. Ha sikerült betenni akkor itt láthatod.
    A kedvenc virágom hoztam neked, hálám jeléül.

9. tazmánördög

tazmánördög Utánpótlás-írogató

Húúú de állat,nagyon tetszik nekem is a Kópénak is.Remélem sikerül beillesztenem,ha nem boldogulok szólok.Köszi Gitta ezer hála!

10. matekope

matekope Utánpótlás-írogató

Itt is vagyok Khaoszka! Sikerült beraknom,a Tiszántúliaknál ki is próbáltam már.Nagyon jóó!:) Most látom hogy akár passzolok is a másik énemhez,a harcias lánykához ezzel a bannerrel.Nemhiába azt is te csináltad!

11. jolanda1948

jolanda1948 Fórumprofi

Szia nagyon szépen köszönöm[​IMG] igazán szép munkát végeztél
    Nagyon örülök neki[​IMG] Viszem is jó éjszakát neked.

12. .Emama.

Nagyon örülök, hogy mindkettőtöknek tetszik a kép, használjátok egészséggel és örömmel! :)

Én pedig nagyon szépen köszönöm a csodás gyöngyvirágot és a gyönyörű tarka csokrot is :)

13. G!ambert

G!ambert Utánpótlás-írogató

Sziasztok! :)
    KhaoszWolf mestertől szeretnék kérni egy új bannert. :)

Van egy legenda, ami nagyon megfogott, és leginkább ezekhez a sorokhoz képzelnék el valamit:

,,Végigszáguldott a templom főhajóján... elrohant két térdelő hív között és egy mozdulattal elharapta a nyakukat...
    Majd egy másik hívőnek úgy megmarkolta a hátát, hogy a férfi... összezsugorodott, akár az égő tűzben megperzselt bőrdarab."

Természetesen mivel a fórum szabályzata tiltja az én fantáziámnak megfelelő bannereket, ezért picit átalakítom. :pxD

Tehát én egy templomos hátteret képzelek el, és a lényeg, hogy legyen rajta egy ehhez hasonló fekete kutya:

http://3.bp.blogspot.com/-ibb-lcZM2.../Black_Shuck_Commission_by_KivuliMwituRED.jpg

http://4.bp.blogspot.com/-AEjtj-1Le7w/T-Bt13XcqPI/AAAAAAAABCc/LyExxsSIXmY/s1600/Black_Shuck.jpg

http://darkangel-494.ucoz.ru/_nw/0/42697.jpg

http://www.best-horror-movies.com/image-files/hellhounds-promo-poster.jpg

De akár ilyesmi is lehet a kompozíció:

http://www.mythicalcreatureslist.com/images/gallery/image507.jpg

...és természetesen a fenti idézet is szerepelhet rajta, ha meg tudod oldani.
    A kép elrendezését rád bízom, mert mindig nagyot alkotsz. :p Előre is köszönöm.:)

14. KhaoszWolf

KhaoszWolf Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Tazi örülök hogy tetszik neked és Kópénak is a banner, használjátok nagy egészséggel! ;)

G!ambert szívesen elkészítem neked a bannert, ha jól értem akkor egy vörös szemű, fekete kutyát szeretnél rá egy templomos háttérrel. Meg tudnám oldani az idézetet is, csak annyi gondom volna vele hogy szerintem az sem igazán való a fórumra. Tudod gondolni kell a gyerekekre is. :) De majd meglátom mit tudok kihozni a témából.

Bandi hoztam újra a bannered, megváltoztattam rajta amit kértél, remélem tetszeni fog.

15. G!ambert

G!ambert Utánpótlás-írogató

Igen, és a kutya körül hollókat, vagy ha a képen amit találsz van ég, arra is rakhatod. A Skamandros nevet szeretném rá, ezt kifelejtettem. :) Simán elég rá egy fekete kutya/farkas ami bámul, tehát nem kell rá semmi véres. :p Viszont nem ehhez a játékhoz kérem a bannert, hanem egy másik, harcolós játékhoz, ahol vér effekt is van... Szerintem ott ez az idézet belefér, de nem baj ha nem rakod rá, rád bízom. :)

Utoljára szerkesztett: 13.9.14
  16. Bandi66

Bandi66 Fórum mestere

Szia kedves KhaoszWolf! :)

Igen-igen, nagyon tetszik a munkád! Köszönöm szépen!
    Igazán a kívánságom szerint tudtad megalkotni a bannerem!

Szép hétvégét és jó gazdálkodást!

Bandi

jófarmerlány kedveli ezt.
  17. jeldo

jeldo Járnitanuló

Kedves Devike!
    Elszállt a gépem és vele együtt a tavaly kapott bannerem, az avám... Ha lesz egy kis időd, kérhetem újra? Utána néztem, 562-es és jeldo néven volt. Ha lehetséges, nagyon tetszik a 594-es, azt is kérhetem? Előre köszönöm!

18. stadler42

Kedves Devike !

Már olyan régen ki választottam ezt a bannert, hogy légy szíves írd be a neven Rozimama Nem tudom mi van veled nem is jössz nem is válaszolsz. Íme a banner amit kiválasztottam.

[​IMG]Devike kérlek válaszolj hogy mikkor jössz.

19. KhaoszWolf

KhaoszWolf Utánpótlás-írogató

Szia!
    Rendben, de kis türelmedet kérem, mert a laptopom most egy ideig nem tudom használni, de jövőhét végére hozni fogom. ;)

Bandi nagyon szívesen, örülök hogy tetszik. :)

20. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.