Banner és avatar kérés/készítés | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Kedves Játékos!

Banner-készítő munkádat, és a farmtársaidnak nyújtott önzetlen segítségedet köszönjük, egy kérésünk lenne feléd, és megköszönnénk, ha hajlandóságot mutatnál annak teljesítésére.

Kérünk, hogy próbáld a hozzászólásaid betűszínét kevésbé rikító színnel írni.

Fontosabb szövegrészeket kiemelhetsz félkövér betűtípussal, vagy sötétbarna, illetve kék vagy piros színnel, emellett a felhasználók úgy is megismernek Téged a saját banneredről, így nem szükséges megkülönböztető színt, főképpen ennyire világosat használnod.

Gondolj mindig arra kérlek, hogy sok olyan fórumozó van, akik látás-problémákkal küzdenek, és előfordulhat olyan is, aki szín-tévesztő. A számukra ezek a különleges színek különösen zavaróak lehetnek.

Köszönjük megértésedet, további jó munkát kívánunk!

2. LekiTeki008

LekiTeki008 Utánpótlás-írogató

Szia Devike! :)
    A 709. bannert szeretném nagyon, a mókusosat.
    Ha van hozzá avatar, az is nagyon jó.
    A név LekiTeki008 legyen rajta.
    Előre is köszönöm: Leki :)

3. mhanna

mhanna Utánpótlás-írogató

Kedves Devike,

szeretnék kérni Tőled egy téli bannert, ha kérhetek egy hasonlót mint a 645 , egy szép szobában karácsonyfa....ablakon kinézve kint hull a hó, téli táj.....olyan szép Devikéset :) ( nem sürgős ;)).
    sok köszönettel,
    mhanna

Utoljára szerkesztett: 22.9.14
  4. KhaoszWolf

KhaoszWolf Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    G!ambert elhoztam neked a bannered, egy ilyet sikerült alkotnom:

Idézet nem került rá, mivel nem sok hely maradt hozzá a háttérben és a templomrom meg a fás rész miatt nem lenne jól kiolvasható ha odatenném kisbetűvel, nagyobbal pedig belelógna a kutya arcába. Helyette tettem rá egy kis esőt, hogy legyen benne egy kis mozgás, de ha nem tetszik hozhatom anélkül is. Ill. ha van bármi más amin szeretnél változtatni, csak szólj! ;)

mhanna kedveli ezt.
  5. G!ambert

G!ambert Utánpótlás-írogató

Wow! Nagyon jó lett a banner! ;) Nem baj, nem fontos annyira hogy a banneren legyen, alatta is megfér, rakom is fel Drakensang fórumra. :) Az összhang is nagyon szuper, csak... kérhetek hozzá egy avát? :p

6. _Devike_

_Devike_ Fórummogul

Szia Gabi!
    Nagyon szívesen, használd egészséggel :)
    Szia Kedves Emília!
    Sajnos mozgó avatart hiába készítek Neked, ezen a fórumon nem fog csak álló képként megjelenni. A másik kérésedet ha jól értettem, akkor hoztam. Így gondoltad?

Szia!
    Nagyon szívesen, máskor is.

Szia Kedves tHUNder!
    Természetesen figyelembe veszem a kérésedet... jó lesz az feketével is. :)
    Ettől függetlenül írásod alapján nem tudom eldönteni, hogy a szín amit használtam rikító, vagy világos?? :) :p
    A színt semmiképpen nem kiemelésnek szántam, megkülönböztetésnek meg főleg nem. Egész egyszerűen tetszik a lila, és mivel a fórum felülete lehetőséget adott használni, nem sokat gondolkoztam rajta. Talán ezeket a zavaró színeket ki kellene vetetni a programozókkal...
    A piros színért más BP-s játék fórumán csaknem leharapták a fejem, mivel az a moderátorok színe...

Köszönöm szépen, és ezúton kívánok én is Nektek további jó munkát!

7. KhaoszWolf

KhaoszWolf Utánpótlás-írogató

Szia!
    Nagyon örülök hogy tetszik, használd egészséggel! :)
    Hoztam az avát is, nemtudom jó lesz-e a mérete, ez 100x100 pixeles, de ha nagyobb vagy kisebb a megengedett a Drakensangnál szólj, és átméretezem.

mhanna kedveli ezt.
  8. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Szia Puli-Tanya!

Hoztam neked az elkészült képet. Megfelel? :)

[​IMG] .........[​IMG]

.Bagirah., mhanna és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  9. Robi80

Robi80 Aktív író

Sziasztok! Segítenétek nekem?...szeretném ha a banneremet áthozná vki...8)köszi előre is!

10. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Ez volt az?

És az avatarod: [​IMG]

11. Robi80

Robi80 Aktív író

Köszönöm szépen!!!:inlove:

12. Szoketeri1960

Szoketeri1960 Fórum-zöldfülű

Szia Devike! Nagyon tetszik a 489 képed. Szeretném elkérni és ha lehet egy avatárt is. Nagyon szépen köszönöm!
    Szoketeri1960

13. Puli-tanya

Puli-tanya Törekvő

Kedves Emama!
    Nagyon aranyos lett a banner,nagyon szépen köszönöm!!
    Kérhetnék rajta egy kis változtatást,ha nem okoz nagy munkát . A jobb oldali alak/maci talán/ helyett be lehetne ezt tenni ?
    http://static.hoxa.hu/pic/kepeslapok/174001-175000/174924.gif
    Köszi előre is.

14. .Emama.

Azért nem tettem bele ezt a képet, mert az van abban is amit kinéztél a képtáramban és valakié már lett korábban. Most rátettem azért :)

Jó lesz így?

15. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szia Devike !! Szeretném elkérni a 601-es Banneredet , szeretném , ha pár erdei állatot is varázsolná köré , az Ősz színeiben pompázva !! Avatárt is szeretnék kérni hozzá !! Előre is köszönöm !! Lassan itt az Ősz szeretnék Én is átöltözni !! Üdv : biborka63

16. Angyalok-Városa

Angyalok-Városa Fórum-zöldfülű

Szép napot mindenkinek!
    Szeretném kérni a bannerkészítő mestereket,hogy készítsenek nekem egy bannert,ami a nyár,ősz, tél,tavasz képsorozatból állna, olyan váltakozósra gondolnék,és egy kis mozgást ha belelehetne mindegyikbe varázsolni,nagyon örülnék.Avatart is kérnék hozzá.Köszönöm előre is.

17. Puli-tanya

Puli-tanya Törekvő

Kedves Emama!
    Köszönöm szépen, nagyon jó lett :)
    Fogadd szeretettel ezt a szép csokrot!

Szép napot mindenkinek !

18. .Emama.

Örülök, hogy tetszik :) Használd egészséggel és örömmel! :)

Köszönöm szépen a csokor virágot :)

19. -Leviane-

-Leviane- Junior szaki

20. _Devike_

_Devike_ Fórummogul

Szia!
    Biztosan elkerülte a figyelmemet, elnézésedet kérem és egyben köszönöm a türelmedet. Hoztam Neked kettőt is, nem tudom ilyesmire gondoltál e..

Szia LekiTeki!

Hoztam Neked is a mókusos bannert:

Szia!
    Hoztam egy csillogósat is, majd eldöntöd melyik legyen:

Szia Kedves biborka!
    Ezt a bannert odaígértem Rozimamának... Sajnos elfelejtettem odaírni, hogy elkelt, amit most pótoltam. Esetleg tudnál másikat választani, vagy próbáljak készíteni valami hasonlót?

Szia Kedves Leviane!

Így jó lesz valamelyik?

Utoljára szerkesztett: 27.9.14
    -Leviane-, Szoketeri1960 és mhanna kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.