Banner és avatar kérés/készítés | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Marika312

Marika312 Fórum császára

mhanna kedveli ezt.
  2. _Devike_

_Devike_ Fórummogul

Szia Kedves Ciklon!
    Örülök, hogy tetszenek a képeim, köszönöm szépen.
    Bízom benne, hogy ez is fog tetszeni... Ha esetleg mást szeretnél azért szólj nyugodtan, keresek másik anyagot hozzá :)

Pillangóval:

ciklon23 kedveli ezt.
  3. Marika312

Marika312 Fórum császára

mhanna kedveli ezt.
  4. mhanna

mhanna Utánpótlás-írogató

Kedves Devike,
    ez csodaszép lett !! Nagyon de nagyon szépen köszönöm !! Nagyon tetszik!!:inlove:
    Küldtem egy kis meglepit köszönet képen;), még egyszer nagyon szépen köszönöm a munkádat!
    Szeretettel, mhanna

Utoljára szerkesztett: 14.10.14
  5. ciklon23

ciklon23 Fórum mestere

Kedves Devike :) Húúúú aztaaa :) Ez gyönyörű..:) Köszönöm szépen!! Jujj,de örülök :)Nagyon ügyi vagy,még egyszer köszi szépen :)

6. Vizililiom60

Vizililiom60 Járnitanuló

7. Vizililiom60

Vizililiom60 Járnitanuló

[​IMG] Kedves Devike.
    Köszi szépen, nagyon teszék a szép ruhácském.
    Már fel is vettem.

8. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Devike ! kérlek nyugtass meg, hogy olvastad válaszom (nem bénáztam el) --- melyben azt írtam, hogy Rád bízom a Cicusos képet, hiszen olyan szépségesen gyönyörűeket tudsz készíteni. Köszönöm.

9. _Devike_

_Devike_ Fórummogul

Szia Kedves Hanna!
    Nagyon szívesen, használd egészséggel, örömmel:)
    Köszönöm szépen a meglepit ;)

Szia Kedves Vizililiom!
    Szívesen, máskor is :)

Kedves Marika!
    Megnyugtatlak, hogy olvastalak ;) Tegnap már keresgéltem is megfelelő cicust Neked, de nem érkeztem befejezni. Ma igyekszem elkészíteni!

Szia Ciklon!

De jó, hogy tetszik!! :) :D Nagyon szívesen, használd örömmel...

ciklon23 és Marika312 kedveli ezt.
  10. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szio Devike ! Nem sürgős, ráérsz vele. Előre is köszönöm.

11. ciklon23

ciklon23 Fórum mestere

Kedves Devike! Szeretném valamivel viszonozni ezt a gyönyörűséget,ha szabad...:) Megírod a farmneved?:)

12. KhaoszWolf

KhaoszWolf Utánpótlás-írogató

Szép Estét Mindenkinek!

Kistücsök, meghoztam a beígért bannereket, elnézést hogy ilyen sokáig tartott, a múlt héten közbejött pár dolog. Remélem tetszenek, így sikerült megoldani az évszakváltakozást, de ha nem tetszik vagy ha szeretnél rá valami módosítást szólj nyugodtan! :)

[​IMG]***[​IMG]

_Devike_ és Magdusnéne kedveli ezt.
  13. Kistücsök2

Kistücsök2 Fórum-zöldfülű

Kedves KhaoszWolf! Nem kérek semmi változtatást,ez így csodás ahogy van.. Hálás vagyok a munkádért,szebb lett mint amit álmodtam.Érdemes volt rá várnom,mer csúcs lett nagyon.Elmentettem mindkettőt,felváltva fogom hordani.
    Még egyszer hálás köszönet,nagy örömöt okoztál vele(velük)....:):)

14. G!ambert

G!ambert Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen, nem baj! :) Tökéletes lett! 8)

15. _Devike_

_Devike_ Fórummogul

Szia Kedves Marika!

Hoztam Neked egy cicásat...

Nem tudom mennyire szerettél volna mozgót, ha nem tetszik (ami nem baj :) ), akkor ezen a linken találsz több cicás bannert, válassz közülük. Ezekre nem tettem pillangókat, de legtöbbre lehet tenni.

CICÁS BANNEREK

Kedves Ciklon!
    Ugyanez a farmnevem, mint a fórumon. _Devike_

16. Marika312

Marika312 Fórum császára

17. _Devike_

_Devike_ Fórummogul

Nagyon szívesen, örülök, hogy tetszik :) Igen, be kell illesztened a profilodba, akkor fog megjelenni a hozzászólásod alatt.
    Ehhez itt találsz segítséget:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-fórum-felépítése-és-használata.6864/#post-22106

Még egy apróság, ha nem baj, az idézéssel kapcsolatban. Jelenleg nem látszik a válaszod a fórumon... Ha idézel valakit, akkor csak simán a Válasz gomb, és nem kell beletörölni, beleírni sehová.. Csak az idézett szöveg alá katt, és már írhatsz is. :)

18. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Devike ! dehogyis baj, köszönöm ezt a segítséget is. -Kérdezném, hogy a játék kezdésének az időpontját nem lehet beleirni az ID-számom alá? (ez 2013.10.03.)

19. _Devike_

_Devike_ Fórummogul

De igen, csak nem voltam biztos benne, hogy kell rá:

Ha esetleg majd szeretnél logót is cserélni:

Marika312 kedveli ezt.
  20. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Kedves Devike !
    Köszönöm szépen ! Gyönyörű és nagyon boldog vagyok. Szép Napot, további jó munkát kívánok.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.