Banner és avatar kérés/készítés | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _Devike_

_Devike_ Fórummogul

Szia Judit!

A padon van egy aláírás, sok más szépséget is alkotott a készítője :) Illetve az eredeti képen alul egyértelműen látszik, hogy privát alkotás. Hoztam az eredetit is:

http://wallpaper.pickywallpapers.com/1920x1080/lady-karina.jpg

Biztosan olvastad már tőlem, hogy aláírt képet nem darabolok fel. Ez most is így van..

Utoljára szerkesztett: 27.2.15
    sziszi1965 kedveli ezt.
  2. Judy9

Judy9 Törekvő

Szia Devike!
    Hasonló stílusú képet esetleg tudnál készíteni, rózsaszínes éjszaka és nappal váltakozna, a 784. banneredhez hasonló is tetszene, de a lány alak (ha lehet sötét hajú, fehér ruhás) mellé a cicát nagyon szeretném rá!:)

Utoljára szerkesztett: 27.2.15
    Jucus19 kedveli ezt.
  3. mesemaraton90

mesemaraton90 Utánpótlás-írogató

Szia Kedves Devike!
    Szeretném elkérni a 292-es banneredet és hozzá avát is kérnék szépen. Nagyon sok gyönyörűséget alkotsz,mindig megkukkolom a munkáidat :)
    Előre is köszönöm:)

Jucus19 kedveli ezt.
  4. Arvael

Arvael Aktív író

Sziasztok!
    Kedves Devike!
    Nagyon köszönöm, nagyon jó lett! Annyira örülök neki!!!!:inlove: Ismerem és nagyon szeretem ezt a képen ábrázolt érzést...hangulatot! Szinte érzem a szelet!:)
    Szeretnék még kérni és kérdezni......Ne haragudj a végtelen amatőr kérdésért...de a név méretén és elhelyezésén kívül mi a különbség a két kép között? Melyik való a Kicsire és melyik a Nagyra? Vagy netán mindegy?xD
    Nagyon köszönöm, hogy ennyire picikébe/diszkrétbe írtad rá a nevemet...én voltam az a múltkor (vagy én is), aki név nélkül kértem, mert nekem úgy jobban tetszik és az eltérő kert/farm nevek miatt egyszerűbb is...de azután láttam, hogy (teljesen érthető módon) nem szereted úgy készíteni, ezért itt már meg sem említettem....de.....lehetne még egy kérésem? A Kicsire való banneren átírnád a nevem Qwertuz-ra?! Nagyon köszönöm!

Gratulálok az azóta készült munkáidhoz!!!! TeremtŐ bannere fantasztikus lett....remélem, hogy be tudja majd illeszteni!:p Puncsfagyi bannere igazán "nyami" lett...és a sok húsvéti kép is nagyon bájos!!!!

Még egyszer nagyon köszönök mindent!:inlove:

Sziasztok!

Clauriel és kicsak kedveli ezt.
  5. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szia Devike!

Szeretném elkérni a 341. képet és hozzá egy kis képet a nyuszisom helyére. Köszönöm, ha megoldható.

Utoljára szerkesztett: 2.3.15
  6. -Kiflicsücsök-

-Kiflicsücsök- Junior szaki

Kedves Devike!

Nagyon szépen köszönöm a csodás munkádat!
    http://gallery.site.hu/d/12859863-1/Kutyas_viragcsokor.jpg
    Fogadd el tőlem hálám jeléül! :)

7. _Devike_

_Devike_ Fórummogul

Szia biborka!

A 472-est bizonyára láttad, hogy már előtted elkérték. A másikat elkészítem, de tettem is fel pár új képet a galériába, ha lesz időd, és kedved pillants rá. :)

8. akire33333

akire33333 Fórummogul

Szép estét.....NAGYON TETSZIK....jó lett...mindjárt be is illesztem....ajándék megy.....köszi.......[​IMG]

9. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Kedves Devike!

Szeretném elkérni a 791-es képet és a közelgő húsvétra tekintettel a 792-est is ha lehet.
    Avát is kérnék szépen hozzá.
    Előre is nagyon köszönöm.

10. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szia Devike !! Nem vettem észre , hogy már előttem elkelt !! Megyek és szétnézek !! Köszönöm a kedvességedet !!

11. Judy9

Judy9 Törekvő

Kedves Devike!
    Láttam az új képeidet és a 792. nagyon tetszik (a lány és táj olyan, amit szerettem volna), ezt elkérhetném így, ahogy van és egy kicsit "hétköznapibb" változatban, ahogy írtam nappal-éjszaka váltakozna és a nyuszi helyett a cicámmal? Ha nem találtál ki nekem azóta valamit, ez így tökéletes lenne!:inlove::)
    További szép napot Neked és minden olvasónak!:)

12. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

13. .maci780425

.maci780425 Utánpótlás-írogató

üdvözletem:) szeretnék kérni segitséget.. lenne egy képem, de nem birom sehogy sem aláirásként feltenni.. ide irányitottak segedelemért... ha elmondaná valaki hogyan kell bármit is csinálni, nagyon hálás lennék.. avatarom van, de más nem sikerál... köszönöm szépen

14. ciklon23

ciklon23 Fórum mestere

Szia :)
    Keresd meg itt Devike nevét...az Ő aláírása alatt találsz segítséget :)
    Remélem sikerülni fog :)

15. .maci780425

.maci780425 Utánpótlás-írogató

köszönöm szépen

16. tess6308

tess6308 Haladó

Kedves Devike !
    Gratulálni szeretnék neked !
    Gyönyörű avatárokat és bannereket készítesz ! (Erre mondják azt ,hogy tehetség az tehetség !!!!!!!!)

Arvael kedveli ezt.
  17. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Kedves Ema! Lujza vagyok a nyugisoktól. Nagyon tetszik a 102-es, és 493-asa bannered Megcsinálnád énnekem őket ????
    Előre is köszönöm : Lujza

18. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Szia Kedves Lujza! Mi sem temészetesebb :)

Megfelelnek így? :)
    Betettem a képtáradba is őket, ott mindig megtalálod. :)

Arvael kedveli ezt.
  19. Jucus1949

Jucus1949 Fórumszaki

Szia! Szerintem rossz helyre írtál.

20. TeremtŐ

TeremtŐ Fórum nagymestere

Szia - Igen köszi jogos.Elnéztem,a spam sarokban néztem mint a moziban,hogy hol van !

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.