Banner és avatar kérés/készítés | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. aranymálinkó

aranymálinkó Törekvő

Szervusztok,vidám vasárnapot!

Devikének rengeteg munkája van,s hát neki is hétvége.
    Láttam Arianat besegít. Kedves Ariana, az előző bannert is te készítetted,ava még mindig az.. Elkérhetem tőled ezt a képet?
    S ha kérhetem persze csak akkor, ki tudnád sárgarigóra cserélni a madárkát?

Adrián-Beatrix és babahalak kedveli ezt.
  2. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Adrián-Beatrix és babahalak kedveli ezt.
  3. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    A képet nem jeleníti meg, de kiokoskodtam, hogy talán ez lehet az a kép:

4. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Szia Devike! Volna egy kérésem. (Mint a többieknek is)

Nekem soha nem volt Bennerem és most a csodás választékodból sikerül kiválasztanom 1-1 a 2 farmomra.
    Ha megtennéd, hogy felteszed nekem.

jutus49 ID 17752506 a 383as képet választottam jutus felírattal

A másik Tatus85 ID 4700080 és ide pedig a 436 -os kép tetszett. Szintén Tatus felirattal.

A Nyugdijjas fórumon vagyok fent.

Nagyon köszönöm a segítségedet.... Jutus

5. Gigi

Gigi Aktív író

Sziasztok!
    A banner átírását szeretném kérni. Csak annyi legyen rajta: Gigi , amennyiben lehetséges.
    Előre is köszönöm.

Utoljára szerkesztett: 1.9.14
    Adrián-Beatrix kedveli ezt.
  6. _Devike_

_Devike_ Fórummogul

Sziasztok!
    Kis türelmet kérek mindenkitől, pár napig még nem tudok itt lenni. Utána mindenki kérését teljesítem sorban :)

mhanna, Adrián-Beatrix és jolanda1948 kedveli ezt.
  7. Valcsitanya89

Valcsitanya89 Haladó

Eltűnt a Valcsitanya 89 Banner segítsetek!Nagyon tetszett és szeretném visszaállítani!

8. andika-2002

andika-2002 Járnitanuló

Szia, ha megírod, hogy nézett ki, megkeresem Neked. Devike készítette, hóesés is volt rajt?

9. kariatida

kariatida Törekvő

Szia Devike!
    A gyűjteményedből a 426. bannert szeretném elkérni. Avának az álarcot szeretném.
    kariatida a farmom neve.
    Türelmesen várok soromra, előre is köszönöm.

10. aranymálinkó

aranymálinkó Törekvő

Ariana, köszönöm szépen, remek lett! Elnézést kérek a kellemetlenségért, nekem elsőre megjelenítette,azért nem írtam az elérhetőséget! Kérhetek avatart is hozzá?

11. kriszbabu57

kriszbabu57 Haladó

Szia Devike, én is szeretnék kérni bannert, légy szíves küldj, bármi jó. Előre is köszönöm:p:wuerg::D

12. Angyal

Angyal Utánpótlás-írogató

Kedves Ariana!
    Sajnos az új fórum bevezetésével,elveszett a bannerem,meg az avám is.Nem találom a régi bannergalériát,hogy megkeressem.Ha lenne időd utánanéznél? váltakozós,angyalos rózsás,és ha nem lenne nagy munka egy névváltoztatást is kérnék...Angyal névvel...Köszönöm előre is,nem sürgős ha időd engedi.

13. Valcsitanya89

Valcsitanya89 Haladó

Szia!Őz volt rajt,kismadrral és hóeséssel.Már írtak, hogy keressem, de nem találom,így sem.

mhanna kedveli ezt.
  14. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Valcsitanya89 kedveli ezt.
  15. Valcsitanya89

Valcsitanya89 Haladó

jófarmerlány kedveli ezt.
  16. kisstiti

kisstiti Törekvő

Sziasztok! Én is kérném a segítségeteket a logóm beillesztéséhez! Nem akar összejönni, pedig kisebb, mint a megengedett és mégis kilóg az oldala. :( Előre is köszönöm!

17. MadameRose

Szia!
    Tudom melyik képre gondolsz, azt alaposan át kell szerkesztem, vagyis inkább újra. :) Amint meglesz, jelentkezek.

Szia!
    Hozd ide a hozzászólásodba a képet, hadd nézzem meg.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/banner-és-avatar-segítségnyújtás.10967/unread

Kedves Évike!
    Elkészült az őszi változat:

andika-2002 kedveli ezt.
  18. andika-2002

andika-2002 Járnitanuló

Köszönöm szépen Ria, ez is csodás, akár a nyári variáció. Egy pici módosítást kérhetnék? A nevemben az andika és a 2002 között van egy vonal, azt még utólag bele tudnád tenni nekem? Ennyi lenne. Nagyon szépen köszönöm a remekművet. :)

19. MadameRose

Már itt is van:

Utoljára szerkesztett: 2.9.14
  20. djsolya86

djsolya86 Fórum-zöldfülű

Kedves Devike és Ariana! Kozsuchne gazda vagyok kislányom farmjáról. Ha jól emlékszem mindketten készítettetek neki bannert és avát hozzá. A gépemről eltűntek a dolgai:(. Megtennétek hogy esetleg megkeresitek a munkáitok között? Az egyik egy téli tájon egy hintó, mellette egy kis foxi kutyussal, a másik pedig egy fejhallgatós lány szintén kicsi foxikutyussal. Nagyon megköszönném fáradozásotokat. Farmneve: djsolya86

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.