Banner és avatar kérés/készítés | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Akkor most megint kis türelmedet kérem. :)

2. lazanne

lazanne Fórum félistene

Kérlek, ne haragudj, visszatettem a képeket, nem akartam tiszteletlen lenni, csak magamat próbálgattam, hogy mit tudok alkotni, ezek szerint rosszul tettem, bocsáss meg.http://kepkezelo.com/images/3wkm8tiqtnhco7pqxpfa.jpg Többé nem teszek ilyet, bocsi kérlek.

3. .Emama.

Én nem haragszom, csak megemlítettem....... :)

17:40

Csináltam egy másikat, ez hogy tetszik?

Utoljára szerkesztett: 2.6.15
  4. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Nagyon tetszik, és ne haragudj, hogy nem fogadtam el elsőre. Ha ráírod, hogy brozsa, már teszem is ki ha tudom. Ugye kérhetlek, hogy kicsibe is csináld meg, tudod a nevem alá
    Ígérem nem zaklatlak tovább, ezerszer is köszönöm: brozsa

Jucus1949 kedveli ezt.
  5. .Emama.

Parancsolj:

Pici képnek ezeket hoztam, remélem valamelyik tetszik! :)

[​IMG] ................[​IMG]

Clauriel kedveli ezt.
  6. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Kedves Emama!
    Elkérhetem az Elkérhető képeid1-ből a 333-t és ha lehetne ovális,díszes,csili-vilis kerettel? Avát is kérnék hozzá.
    Nagyon szépen köszönöm!
    babahalak

aranymálinkó kedveli ezt.
  7. .Emama.

Szia! A kéréseidből ennyit tudtam megvalósítani, talán így is tetszik:

[​IMG] ..................[​IMG]

Azt a csillogást, ami a jelenlegi bannereden is van, én nem tudom megcsinálni. Amit én tudnék, az egyrészt nem is szép, másrészt nagyon torzítja a színeket, a képek 80%-a használhatatlanná válik tőle. Ebben a képben is a narancs színt teljesen biztos, hogy tönkretenné. Sajnálom :)

babahalak kedveli ezt.
  8. Andersen-farmer

Andersen-farmer Fórum nagymestere

Sziasztok! Szeretnék kérni egy bannert, és egy avatart ha nem nagy kérés. :)
    Az elképzelésem: Valami nyáriasat szeretnék .. és valami farmhoz illőt, farmeramás animációkkal, állatokkal ..
    valami olyasmit amiben a Bahama állatok szerepelnek, és ez a kókuszdiós mizéria dolog .. és valami animáció is legyen benne ha lehetséges, ehhez illő avatart .. remélem, hogy nem nagy kérés, és köszönöm, ha valaki elkészíti! :)

Jucus1949 és babahalak kedveli ezt.
  9. .Emama.

Szia! Mivel pillanatnyilag egyedül tartom a frontot, én felelek neked. A mozgó képekkel eléggé hadilábon állok, farmos animációt szinte biztos, hogy nem tudok neked csinálni. Ha állókép megfelel, akkor megpróbálhatok valamit készíteni neked.

babahalak és Andersen-farmer kedveli ezt.
  10. aranymálinkó

aranymálinkó Törekvő

Szép estét!

Kedves Emama elkérhetném az Ema képei 2(elkérhető képeim2). galériádból a 497-es bannert? Ez egy téli kép-gondolom- sárgarigóval, madáretető házikóval,
    aranymálinkónak?

babahalak kedveli ezt.
  11. Andersen-farmer

Szia! Köszönöm, persze az is tökéletes lenne, köszi! :)

babahalak kedveli ezt.
  12. .Emama.

Szia! Hoztam is a kért képet. Avát nem kértél, ha mégis szükség lenne rá, akkor szóljál és hozok azt is. :)

Megfelel így? :)

Pici türelmedet kérem, megpróbálok valamit készíteni neked. :)

Magdusnéne és babahalak kedveli ezt.
  13. Andersen-farmer

Nagyon szépen köszönöm, aranyos vagy. :)

babahalak kedveli ezt.
  14. .Emama.

Várjuk meg, hogy tetszik-e a végeredmény? :)

[​IMG] ...............[​IMG]

15. Andersen-farmer

Szia! NAGYON NAGYON TETSZIK!! Köszönöm szépen!! :)

szellorozsa és babahalak kedveli ezt.
  16. .Emama.

Örülök neki :) Használd egészséggel és örömmel! :)

babahalak és Andersen-farmer kedveli ezt.
  17. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Kedves Emama:) szeretném kérdezni a 659-es bannert meg lehetne kapni a babuci nélkül?:) nagyon aranyos amugy..csak én virágokat szeretnék csak...de ha nem akkor nagyon tetszik még a 651-es is:) Köszönöm előre is:)

babahalak kedveli ezt.
  18. aranymálinkó

aranymálinkó Törekvő

Jó reggelt!

Tökéletes! Ava,tegnap esti félkómás állapot miatt maradt ki, kénék hozzá.. Köszönöm!

szellőcske és babahalak kedveli ezt.
  19. .Emama.

Szia! Örülök, hogy tetszik, használd egészséggel és örömmel! :)
    Hoztam avát is hozzá:

Szia! A 659-esről ha leveszem a kislányt, akkor a fele virág is lekerül róla. Gyakorlatilag szerkeszthettem volna újra az egész képet, ezért inkább csináltam egy másikat neked. :)
    Ha ez nem felel meg, akkor megcsinálhatom mégis a 659-est vagy a 651-est, amit kértél.

[​IMG] ..............[​IMG]

Amikor már kész voltam ezzel a képpel, akkor néztem, hogy milyen nevet is kell ráírnom. Akkor láttam, hogy Szellőrózsa a neved, készíthettem volna ezzel a virággal is képet. Ha szeretnéd, akkor szívesen csinálok neked olyat is :)
    Várom erről a képről a véleményedet :)

Utoljára szerkesztett: 6.6.15
    Magdusnéne és szellőcske kedveli ezt.
  20. szellőcske

szellőcske Utánpótlás-írogató

Szia:) jajj nagyon gyönyörű lett:)) köszönöm szépen:)..de nagyon kiváncsi lennék a szellőrózsásra ha olyat volna időd készíteni:) felkeltetted az érdeklődésem:) és akkor majd döntök:) de ha lehet mindkettőt megtartanám...:) most nem arról a farmról írok a kisfarmomról:)) Közönöm előre is:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.