Banner és avatar kérés/készítés | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. DÖNCYPAPA

DÖNCYPAPA Járnitanuló

Sziasztok!

Kedves hóóvirág!
    Hoztam a bannered,remélem tetszik!
    banner
    ava

További szép napot mindenkinek!

hóóvirág és Magdusnéne kedveli ezt.
  2. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Szia! :)

Azta...!!!!
    Gyönyörűűű...!!! Hihetetlen ügyes vagy!!!!
    Köszönöm szépen :)

3. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia Emama:))

Szeretném elkérni Tőled a 2. albumodból a 642-es képet, a nevemre írnád légyszíves, persze ha még nem kelt el, előre is köszi:))
    Avatár is jöhet:))

hóóvirág kedveli ezt.
  4. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Magdusnéne és Cyra65 kedveli ezt.
  5. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

6. .Emama.

Nagyon szívesen. :) Sajnálom, hogy csak ma hoztam, de nem vettem észre tegnap a kérésedet.
    Használd egészséggel és örömmel a képeket! :)

7. Andersen-farmer

Andersen-farmer Fórum nagymestere

Itt vannak a képek, több mint egy óráig csináltam .. remélem azért tetszenek, és ha nem is fogjátok "hordani" , akkor is örömmel készítettem! :)

Farmer*54, hetedik58, alpha58 és 5 más kedveli ezt.
  8. **Mazsola**

**Mazsola** Fórumlakó

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy valamelyik kedves bannerkészítő tudna-e nekem készíteni egy bannert a kutyusomról, aki a logómban van? És ha igen, mi a menete?

Előre is köszönöm:)

9. .Emama.

Szia! :) Nagyon szívesen kéeszítek neked a kutyáddal bannert, de ahhoz egy nagyobb képet kell kapnom a kutyádról. Ebből a picikéből nagy bannert nem lehet csinálni. :)

Nem illik ennyire nyomulni, de ezt majd elrendezik veled, azok, akiknek a nevére írtál egy kéretlen bannert. (Mellesleg az egyik banner méreten felüli.)

Az viszont nagyon érdekes, hogy nem is olyan régen még nem tudtál egy képszélet megcsinálni, azért nyaggattál engem napokig, hogy a horgászó maciból bannert csináljak neked. Azután..... Íratlan szabály, hogy egy elkért bannert minimum egy hónapig illik használni. Te az előzőt is kevesebb ideig használtad, amit tőlem kértél, a macist meg pár nap után nagy sértetten sutba hajítottad és magad készítette képet vettél fel. Tudnám, hogy minek kértél képet tőlem, ha tudsz magadnak is készíteni??
    Azért mert megbuktál a kilétedet illetően, nem rám kellene megsértődnöd, hanem magadba kellen szállnod. A helyedben én szégyenemben az egész fórumról elbújkálnék, de majd csak eljön ennek is az ideje.

Utoljára szerkesztett: 24.7.15
    Magdusnéne kedveli ezt.
  10. Andersen-farmer

Nem tudom miről van szó őszintén, köszönöm a bannert amit készítettél, ebbe a dologba nem kell belegondolni semmit, nézelődtem az interneten, hogy hogyan kell készíteni, talán baj, hogy csinálok magamnak? Ha igen, kérlek szólj! :D

Farmer*54 és hetedik58 kedveli ezt.
  11. .Emama.

Korábban is készítettél te magadnak bannert amikor Winnie és egyéb neveken futottál, ezért volt fura, hogy miért kérsz most tőlem.
    Mivel ez nem egy csevegő topik, így részemről itt lezártam a beszélgetést veled.

12. **Mazsola**

**Mazsola** Fórumlakó

Kedves .Emama!

Köszönöm, hogy segítesz. Hogy tudnék képet küldeni?

13. .Emama.

Ha feltöltesz egy képmegosztóra képet/képeket, akkor ide elhozhatod a linket, ez a legegyszerűbb megoldás. Ha ez valamiért nem sikerülne, akkor megpróbálunk mást kitalálni, de remélem menni fog! :)

**Mazsola** kedveli ezt.
  14. **Mazsola**

**Mazsola** Fórumlakó

Bocsánat, még 1 kérdés. Tudnál javasolni egy jó képmegosztót? Még nem használtam ilyet:S

15. .Emama.

Ez egy elég egyszerű és jó :): http://kepfeltoltes.hu/

**Mazsola** kedveli ezt.
  16. Andersen-farmer

Igen, egyetértek veled, nem kellene itt csevegned, mert ez a topic nem erre való. Köszi. :)

Farmer*54 kedveli ezt.
  17. **Mazsola**

**Mazsola** Fórumlakó

18. .Emama.

Sikerült, tökéletes, köszönöm szépen :)
    Pici türelmedet kell kérjem, mert ha nem kavarodok ki a konyhába, akkor bannerestül, farmostul kitagad a családom.
    Ma éjjel, vagy holnap megpróbálok neked valami szépet csinálni a kutyusoddal :)

Magdusnéne és **Mazsola** kedveli ezt.
  19. **Mazsola**

**Mazsola** Fórumlakó

Kedves .Emama!

Csak semmi kapkodás:) Nekem nem sürgős, a családodat pedig pláne ne haragítsd magadra:)) Csak annyit szeretnék kérni, ha lehet, hogy csillli-villi villogós ne legyen:)
    Köszönöm szépen!

20. .Emama.

Nem lesz :)
    Ilyesmi kereteset csinálhatok, mint az enyém, vagy inkább rendes téglalap alakút szeretnél?

**Mazsola** kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.