Banner és avatar kérés/készítés | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia Devike!
    A 817-es képet megtudnád csinálni télies változatban? Vagy azóta már csináltál valamit?

patakvera kedveli ezt.
  2. patakvera

patakvera Fórum félistene

Jaj nem akartam én sürgetni....8);) Csak azt hittem átsiklott a kérésemen,mert annyian írnak neki! ;) De hát annyira szépen dolgozik...:)

3. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

[​IMG] Kedves Emama,tudnál ebből a képből csináln i
    nekem bannert?

4. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Szia! Nagyon szívesen készítek ezekből is bannert. Ugyanilyen hagyományos formájút szeretnél, mint amiket eddig választottál?

ildimamuci kedveli ezt.
  5. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

Köszönöm szépen, újíthatsz is nyugodtan, mindkettőt az ildimamucira kérném.

6. .Emama.

Hoztam két verziót, kíváncsi vagyok mit szólsz hozzájuk? :)

[​IMG] ..............[​IMG]

[​IMG] ............[​IMG]

Magdusnéne, Boszika57 és Minny84 kedveli ezt.
  7. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

Utoljára szerkesztett: 2.12.15
  8. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

köszi szépen a gyorsaságot, elmentettem őket, mert nagyon tetszenek. legyen szép napod.az előző írásomban találsz két képet, nézd meg őket és csinálj belőlük bannereket.

9. mimi

mimi Fórum elő legendája

Jó reggelt nektek!
    Devike! Ha lesz egy csepp időd, a kész banneremre (nagyon tetszik) a másik kezébe be lehetne varázsolni ezt a vörösbegyet/pintyet? (Csak persze rá nézzen.) Talán melegebb van tőle. ;)

10. Minny84

Minny84 Törzsjátékos

[​IMG] [​IMG]
    [​IMG] ezeket megcsinálnád nekem ide a Minnyre, kedves Emama?

11. Boszika57

Boszika57 Fórum hercege

:)Szia kedves .Emama.!!
    Lenne egy kérésem hozzád, a 616. bannert megcsinálnád nekem, valami hóeséssel, és egy kis csillogással?..a nevemet meg dőlt betűsen, ha kérhetném?
    Köszönettel: Boszika57 ;)
    Legyen szép napod!!:D

tina07141983 kedveli ezt.
  12. .Emama.

Szia! Csillogást én nem tudok olyan szépeket csinálni, mint Devike. Ha csak a hóeséssel is megfelel, akkor parancsolj:

Szia! Ez délelőtt még csak két kép volt, mostanra megszaporodott?;) Megkérlek, hogy kettőt válassz ki, amit szeretnél, azokat éjjel talán lesz megint időm megcsinálni. Ha minden képet hordasz 1 hónapig, amit a napokban kértél, akkor így is kitavaszodik az utolsóhoz :)

13. Boszika57

Boszika57 Fórum hercege

;)Nagyon szép, köszönöm!!..esetleg egy picivel sűrüb hóesést ha tudnál még rátenni az jó lenne, de ha nem, akkor így is jó lesz!! ;)-és a linket is kérném jó??
    Köszönöm, sok puszi: Boszika57:)

14. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

jó lesz ebből a két képből, ami itt van, ha csinálsz bannert. ugye nem baj, ha sűrűn váltogatom a munkáid? legyen szép napod és köszönöm a fáradozásod.

15. .Emama.

Természetesen lehet majd sűrűbb a hóesés, de már csak éjjel tudom neked is azt megcsinálni :)

Persze, hogy nem baj :) Ha semmi nem jön közbe, akkor éjjel hozom neked is a két képet :)

Minny84 és Boszika57 kedveli ezt.
  16. Boszika57

Boszika57 Fórum hercege

:wuerg:Arany szívem, azért éjjel ne dolgozzál, inkább aludjál, mert arra való!!;)..Majd megvár az holnap is vagy később!!;)

17. Hermione72

Hermione72 Fórummogul

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni. Már mindenhol utána néztem, de erről sehol nem találtam leírást. A bannerem fölé szeretném beilleszteni a farmom fotójának a linkjét, valahogy úgy, hogy a link helyett a farm szó látszódjon, és írni is szeretnék a banner fölé. ha valaki részletesen leírná, hogy hogyan kell, megköszönném :)

kisbagoly és tina07141983 kedveli ezt.
  18. .Emama.

Holnap rongybabát kell varrnom, nem érek rá bannerezni ;)
    Most azonban igen, így hoztam neked egy kicsit sűrűbb hóeséssel a képet :)

Ha még másképp szeretnéd, akkor szóljál nyugodtan, próbálkozhatunk tovább is :)

Hoztam két képet, remélem egyre gondoltunk :)

[​IMG] ...........[​IMG]

[​IMG] ...........[​IMG]

Megfelelnek így?

Minny84, Boszika57 és ildimamuci kedveli ezt.
  19. Boszika57

Boszika57 Fórum hercege

;)Köszönöm szépen, ügyi vagy!!;)
    Legyen szép napod, és továbbra is sok sikert, jó munkát kívánok!! Üdv: Boszika57:)

20. mimi

mimi Fórum elő legendája

Beírsz egy szót: pl.: kutya
    - kijelölöd a szót
    - rákattintol a felső sorban a "link"-re
    - felugrik egy ablak
    - abba beírod a linket amit el akarsz a szó alá rejteni: (link pl.:http://www.barathegyisegitokutya.hu/wp-content/uploads/2014/09/kutya_egeszsegvedelme.jpg)
    Eredmény: kutya

kisbagoly és tina07141983 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.